söndag's mys

idagens har varit en väääldigt bra dag! eller ja, hela helgen har varit riktigt nice. :) i fredags vakna jag upp hos baby d, tog bussen hem rätt tidigt eftersom han skulle till uppsala, tog de lugnt hela dagen och vid sex kom sara hit, då drog jag, hon och mamis till familia - inhandlade ett par nya jeansleggings och donkan blev de efteråt! ;p väl hemma spelade vi wii och drack några cider, JAMMI! lördagen spenderade jag med sara + hela släkten hos mormor&moffe, spelade femkamp och grillade, trevlig kväll. idagens vaknade jag och sara vid ett, hon drog nästan dirr till beachen med hennes mami, och jag och min mami drog till mormor.. legat där och stekt hela dagen, färg har man fått iafl! jag och morfar hade vattenkrig, HAHA! :D han dränkte mig i sån bäbispool också haha, sen kom lille h och alla grillade. very nice! stack till bjuv en liten stund ikväll och träffa martina.. nu sitter jag här och kränger chips och mozart kular, WIE ;D ska snart kolla moovie.

xoxo

ps. imorgon kommer baby D hem :D

gfgfgdgsees

panik panik panik panik panik.

















snääääääääääääääääääääälla. FUCKING VARFÖR

..........................................

knäckt, precis på mitten.


orkar nog inte mer, fifan.

whit mum <3


mami har precis satt i hårfärg i mitt hår - blackie. så nu sitter vi i köket med våra datorer, jag dricker vanilj cocacola, och hon vanlig mihi. idagens vakna jag upp hos baby vid tre, sen vid fyra tog jag bussen till mormor där mami, hugo och madde var. vi grillade, umgicks och sånt. älskar min familj mest <3 kom hem vid halv nio, har städat rummet och tagit de lugnt. snackar med favorit kusin på msn nu ;** ikväll blir de chippe&dippa och kolla movie'n blood in blood out.


I JUST LOVE EVERYTHING!

lite nytt ..







var på väla med sara <3 i söndags, hon skulle tröst-shoppa, så de är klart man ställer upp. :) inhandlade jeansjackan och tröjan (båda på bilden ovan) en piercing till min läpp och en rouge + ett sommarkort (dock ej på väla). det kallar jag en nice söndag.

håll er borta :s

klockan är snart tre?! haha, pigg och freeesch.

jag har kommit på en sak som stör mig riiiiiiiiiiiiiiiiiiktigt fucking mycket. tjejer/killar som är på någons flickvän/pojkvän! vet dom att man har ett förhållande, back off?! fick nyss ett samtal från en vän, och jag kan säga en sak; jag skulle vilja göra exakt samma sak som dig gumman! jag har varit med om det innan, det har nog alla. och det stör mig som in i helvete!


PRATA AV MIG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?! helt efterbliven och trött. puss

`..

säg inte "jag älskar dig", låt mig känna att du gör det!

it's just to think p!ink.


damn, i love my plattång! 400 kr, och du blir aningnen lyckligare.

nästan helt klart..

har fått rätt många frågor om vad jag ska göra efter jag läst upp mina betyg på iv. nu efter sommaren så har jag blivit preliminärt antagen till en stylist -linje, vilket jag ser väldigt mycket fram emot! där kommer jag antagligen spendera dom tre kommande åren. linjen innehåller att man ska lära sig allt inom makeup, nagelvård mode och styling. hur nice låter inte de?! när man är färdig med utbildningen är man en färdig makeup-artist, personal-shopper och lite annat. ;b ser verkligen fram emot de! vilket tjej gillar inte smink?

g to the > lamour

godnattens

jag sitter och fetar chokladpudding nu, baby ligger och sover så sött haha! han vet inte vad han går miste om. ;) chokladpudding i mitt hjärta <3 nej nu ska jag röka en cigg, kolla mooovie sen sova. ledig imorgon så de är chill.


xoxo

going to bjuv

umgåtts med mamsen och ätit vaniljsås haha, precis duschat och kvart i elva ska jag ta bussen till danne, sova där inatt again. helgen ska jag spendera med la familia iallafall. :) om EXAKT en vecka slutar jag skolan, blandade känslor eftersom jag trivs verkligen jätte bra på iv. vi alla i klassen har blivit som syskon haha. men efter sommaren blir de stylist utbildning HELL YEAAAAAAAH!

home sweet home

hemma med mamsen, LOVE HER! <3

bosatt i bjuvet typ nu, hos danielo. i helgen blir de utflykt med sara, de är nice. nu ska jag dricka päron ramlösa (L)(L)(L)

it's love

jag har blivit förälskad i roooooooooooooooooosa saker, får panik! rosa plattång, rosa telebobo, rosa datormus, rosa mjukis! IT'S CRAZYYYYY.



igår brände jag mina axlar, de sög. idag har jag mensvärk = dödens. nu ska jag pussa på daniel. TJING!

RSS 2.0