staden

idagens mötte jag sara i staden vid halv fyra, vi drog upp till gina en snabbis, inhandlade ett par jeans-leggings och öronhänge. därefter käkade vi på mcd med sara L, bekkah, bt och thessi. därefter tog vi bussen till maxi, inhandlade en JLo parfym och godis! varit hemma hoss sara ett tag nu, väntar på att tacos'en ska bli klar, därefter blir det väl ner till stan en runda, sen hem och softa, blandannat göra hårinpackning osv. justde! jag tog nyss ett hål i örat haha, helt själv. duktigt! ;)

leggingsen 299:-
parfymen (minns inte pris)

och självklart godis ;) hahah.

ha en trevlig lördag, för det ska jag! ;D

i can see him dying

hejsan alla söt-ungar! :) gårdagen blev väldigt lyckad, kul att träffa alla och god mat var det. jag och mama drog hem vid elva för hon blev trött, somnade nästan direkt, har ju faktiskt lyckats vända tillbaka dygnet nu. så de äree najzzz! idag vaknade jag vid halv elva, drog hem till jennifer och tog en cigg&snacka skit, de behövs sometimes! nu har klockan hunnit bli ett, kvart i tre går min buss till stan, ska träffa sara där, shoppa lite och så - sen ska vi sova hoss henne 2night. i love my babe! imorgon har jag ingen aning om vad som händer, kanske träffa en viss person, i don't realy know! men det kommer bli näääjz. nej nu ska jag fixa mig lite.


min favorit och jag <3

make up

sitter här och gör ingenting! dött. men vafan? klockan är halv fem, vilket innebär att om en och en halv timme ska jag vara klar. panik!!!!!! måste sminka mig, plattahåret, göra volym och välja outfit. sminkningen tar väl minst tid, men håret. :( bara för det jag ska slösa lite mer tid för att skriva vad jag gör när jag sminkar mig.

♦ först tar jag foundation, någon från maxfactor, därefter puder från isadora. när jag gjort det tar jag lôreal rouge på kindbenen as usual!

♦ därefter tar jag ögonskugga, sen eyeliner längs fransarna där uppe, sen mascara (låter den vita torka ca 5 min) sen tar jag på det svarta, därefter är jag klar!

IM FAAAAAAAAAAAST!

men mitt hår är alltid katastrof :( plattas sen volym, jag dör! hejdå

im still a rockstar

hejsan! :} har inte varit vid datan på snart en vecka(?), haft massa annat för mig. i tisdags var jag i stan och shoppade lite, i onsdags firade vi hugo, igår var vi hos mormor och grattade henne, och idag ska vi fira henne, fest med släkten kan man säga! ;D alltid kul att träffa dom. har massa bilder jag ska lägga ut hade jag tänkt. idagens började jag halv nio, hade LK - gick super, sen hemkunskap - vi var tre stycken; jag, tim och läraren christina. vi gjorde müsli, blev jätte äckligt. ;b sen vid tolv var jag hemma, hjälpte mormor lite, sen har jag tvättat mina jeans bladannat, dom töjer sig jätte mycket, så jag hoppas dom blivit riiiiktigt tighta nu. imorgon ska jag vara med sara, sova över hoss henne och så! ingen aning om vad vi hittar på, men det blir alltid något roligt i alla fall. :) och förästen, har börjar sola nu! så färg har jag fått, men brunare ska jag bli, skönt att jag tagit tag i något! nej nu kommer de upp bilder!

tog hål där uppe i örat igår, för tredje gången!
min sjal jag inhandlade, ett riktigt fynd! 50 pix från H&M.
min tungpiercing, rosa och jätte stor (större än på bilden) även ny!
dock brunare nu, än när bilden togs.
ikea med danne's söta mama, tack <3
ikea med danne's söta mama, tack <3

allt från mig, än så länge! ciao / royalty

på väg hem..


jag och jansson lagom trötta, på väg hem från skolan! :D

cassie..

eftersom du nu satt lösen i din blogg får jag väl skriva det här. du säger jag copar dig?! cassie, hade jag copat dig eller vafan du nu kallar det så hade jag skämt ut mig. du tror alla vill vara som dig. ingen vill det. du skämmer ut dig totalt när du säger så. jag menar, hur mycket har jag inte som DU har tagit från mig. det finns mååååååååååånga exempel. och sen påstår du jag kommenterat massa saker i din blogg?! vill du ha mitt IP? du har stora problem tjejen. nu fick du ditt svar, och nu kan du sluta och snoka i min blogg hela tiden.

jävla horunge

Anonym om staden med sara: HAHA ÖRK SÅ FULT JEANSEN SITTER PÅ DIG HAHAHAHAHA Denna kommentar är inte godkänd. IP: 81.234.197.151

c om lite sådär off: meeeen haha, alla har eller har haft vänner som man tror är ens vänner men som visar sig vara falska, det heter falska vänner! hur ska man annars kalla dom!? IP: 81.234.197.151

cassie, du borde bara hålla käften, så fucking falsk du är! :D du tror inte jag har ditt ip sen innan va? dra åt helvete din fucking idiiot :D du kallar dig för vän?! du är den falskaste människan som gått i ett par skor! att folk ens pallar med dig. sexylicious.blogg.se - DÄR HAR NI HENNE!

jag är kär, i kärleken.

kommer du ihåg din allra första kärlek? ibland när du lyssnar på vissa låtar så påminner dom dig om den personen. & det spelar ingen roll vem du har nu, du blir ändå påmind om honom & era stunder tillsammans, & när det väl tog slut så trodde du aldrig att du skulle bli kär igen, eller hur? och varje gång du går förbi hans hus så kommer du ihåg bilden i huvudet, bilden av dej & honom - det perfekta paret - & varje gång du hör eran låt känner du allt om & om igen du vill bara vrida tillbaka tiden för att känna hans hand mot din en sista gång & det gör ont varje gång du ser honom med en ny. år efter år suddas minnena ut, men hans bild kommer du alltid ha kvar hur kan man glömma dom där djupa ögonen ? hur kan man glömma det ansikte som man vart så nära? du saknar inte honom som person - du saknar det ni hade. du saknar att du var så bekväm i hans sällskap, att du aldrig behövde skämmas eller spela nån du inte är jag tror att alla kommer ihåg sin första kärlek, det var inte den du älskade först, utan den du älskade mest..

back on track

and in billesholm. :) kommer en liten update här nu, bara så ni vet att jag lever folket! sovit hos sara inatt, tacka gud för dig alltså! :D vi kollade film och tog de lugnt. åkte hem vid två tiden. har inte gjort så mycket idag.. kom nyss ut ur duschen, tog ett bad, så skönt. ska snart smörja in mig med tusen kg kräm, för jag är så torr. :( sen blir det middag med mami, jag vet nog att du läser min blogg! :D<3 återkommer när jag har lust. / kungen.

bloggpause

återkommer nog efter helgen. puss och kram

"Freedom is just another word for nothing left to loose"

helt ärligt, så ångrar jag allt. du är värd - ZERO! jag hatar dig, din äckliga attityd och ditt sviniga beteende. jag förtjänar något mycket bättre.

staden med sara

tjenixen. jag slänger in ett litet inlägg även fast min blogg ser ut som helvete och min data fuckar sig, never mind.. kom in till helsingborg vid halv fyra, träffade sara så käkade vi, sen begav vi oss upp till kullagatan.. :) inhandlade ett par jeans, ett ljus, body-chocklad, ett läppsyl och en mascara. :)






lite sådär off

min blogg ser förjävlig ut just nu, vet inte vad som hänt med den. min data fuckar sig också.. så jag kommer skriva mycket mer när jag har fixat allt. så ni vet. ta hand om er därute <3

kärlek


nio månader! som jag älskar dig baby!

alla <3 dag

hejsan! :) allahjärtansdag idag, och även min och baby's nio månaders dag <3 om det blir som planerat åker jag&sara till min man och hennes klockan sju, så blir det väl lite mys och så. :) sara är inne på toa och rakar benen haha, så jag passar på att kolla runder lite här nu. har även lov nu, så fucking skönt. allt för mig, puss&kram.

13 th friday.

fredagen den trettonde, och jag har faktiskt inte haft otur alls! det händer väl senare, jag kanske trillar av sängen inatt när jag sover eller något. ;) skolan var helt ok, hade en lektion för hk'n var inställt. NICE! stack hem till baby lite, sen vid ett tog jag bussen hem. stack till city gross med mami och mormor <3 efter det åkte vi hem, jag spela wii som en idijut! träningsvärk haha! :s vid sju lagade jag och mami oxfilé, klyftpotatis och b-sås, JAMMI! sen kom sara, henne har jag spenderat min kväll med. fixade precis hennes blogg, hon blev nöjd. nu ligger hon här brevid mig och sover, ska väcka henne för jag vill ut och röka. imorgon är det alla <3 dag plus min&babys 9 månaders dag, och även farfars 55 år's dag! GRATTIS faffi :) återkommer mer imorgon. taaaaaaaaar'e lugnt.

holla back, if you got crack, or something like that

jag har kommit på varför jag har mina djuriska humörs-svängningar.. min p-stav är ena andledningen, och min kropp har knappt något järn - vilket gör mig svag och trött. p-staven har mycketmycket hormoner, som jag fått på en och samma gång. that's it! så ni får ursäka mig, mitt humör är dock inte att leka med.

jag har väääääääääääärldens bästa nyhet! :D:D<3
idag ringde mama mig halv åtta, blev lite sur eftersom jag skulle upp halv tolv. men hon berättade för mig att hon skulle få åka hem idag för hon mådde bättre. guess what?! jag fick damp-ryck och blev skit glad. även om hon bara varit borta en natt, så är det jobbigt eftersom hon legat på sjukhuset. det är en annan grej om hon ska iväg med jobbet eller något. men jag är glad, för just nu ligger hon inne på sitt rum och sover. krya på mamis! jag svär jag ska ställa upp för henne nu under denna perioden (även i framtiden också), för så mycket hon gjort för mig - har ingen person någonsin kunnat föreställa sig. jag älskar henne mest!

skolan idag, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt ok. vet ni varför?! för cp barnet var där, kvinnan i mitt liv (förutom mama), min andra halva, min tönt - LOLLO! vi hade en lektion - matte. chillivanilli. sen vid kvart i två tog jag, lollo och ida bussen från skolan. jag spelade wii och åt, sen hämtade mormor och morfar mig, så åkte vi och hämtade mami. hade städat lägenheten så hon blev glad! sen kom min moster hit, och m&m körde och hämtade pizza åt oss alla. ikväll har jag bara softat med livet, nu ska jag ringa lollo. imorgon är det helg, WIIIIIIIIIIIIE! på lördag är det alla <3 dag, sen är det lov. me love to be me.

såna som du..

det luktar härm-APA på LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG väg tjejen.



du stör mig.

en hel fucking uppsatts

jag har så mycket jag vill få ut ur mig, som tex hur jobbigt det är med skolan, hur mycker jag hatar, hur mycket jag snear på livet, hur tråkigt vädret är osv.. detta är min blogg så jag får skriva vad fan jag vill. jag är jätte besviken på en viss människa i mitt liv, vad jag än gör, så behandlar h*n mig inte bra. och jag förtjänar det bästa! det gör alla.. som är värda det! ikväll har jag spelat wii, ätit pizza och bråkat. har inte träffat/pratat med mamma på hela dagen, jag saknar henne skit mycket. min mamma är fan kvinnan i mitt liv, utan henne, ingen johanna. har precis tagit ett låååååångt och varmt bad med massa skum som dofta jordgubbe! det var mysigt.. imorgon har jag skola från halv ett tills två, har jag tur, så får jag hälsa på mamma på sjukhuset! <3 hoppas även att hon får komma hem imorgon, vilket mormor säger att hon nog inte får. :( nej nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på film, tända massa ljus och dricka saft. det är fan livet. shit så deprimerad jag låter. livet suger. för stunden, annars älskar jag det!

statistiken

den bara höjs och höjs! hur nice är inte det?!

idag slutade jag tidigt, skönt. sitter här och gör ingenting, snart kommer än vän hit och tar en cigg med mig. baby sover kanske här inatt.. mamma är på sjukhuset ,och ska opereras! hoppas att allt går bra. <3 skriver mer sen.

/ love 'J

Nej jag har inte glömt..


för någon vecka sen lovade jag bild på sin säng.. men som vanligt är jag seg!
anyway, här är den! dålig bild, hade smutts på lincen. den är mycket söttre än
vad man ser på bilden. jag verkligen älskar den, så himla sköööööööööööön.

Tre favoriter

Utmanad utav blonditamedfotboja
Min 3 Favoriter lista:
Favoritmat: Tacos, kyckling med pasta, oxfilé och potatisgratäng
Favorit dryck: snurresprätt, apelsinjouice och redbull
Favorit godis: marabo chocklad, zoo apor och fluzzy(?)
Favorit glass: vanilj med krossad chocklad, melon och polka.
Favorit färg: brunt, vitt och rött.
Favorit film: scareface, american dreamz whit a z, HOSTEL.
Favorit serier: desperate Housewives, shark och tila tequilla om det nu är en serie.
Favorit bloggar: så många, bland annat blonditamedfotboja och alla mina kära vänner!
Utmana 3 personer: alla som vill!

min data fuckar sig så går ej att länka bloggarna.

jag är nog fan lyckligast

allt är bra, visst kärleken har sina upp och ner-gångar, men för det mesta är det bra. jag älskar min man och vad är kärlek utan tjaffs? man måste nog bråka ibland. konstigt nog. ibland när man haft det riktigt bra riktigt länge, så är det nästan som om man söker bråk? jag är sån iallafall, för bra för länge, nädu. men jag älskar dig baby, det vet du! :D idag blev jag nog lyckligare än lyckligast, jag fick ett flak snurresprätt, vilket innebär att jag har 23 (druckit en burk redan) burkar av min favvo-dricka. shit så avundsjuk lollo kommer bli, du kan få smaka babe! ikväll har kvällen bestått av wii-spelande, badning i badkaret och jag har även tryckt ner en semla, jummi in my tummy. imorgon blir det sjukhuset med sara, har lovat henne att följa med, andledning tas ej upp här, vi ska iallafall ses i stan vid kvart i åtta(!) sen vet jag inte hur länge vi stannar, blir antagligen att jag ska träffa min man efter det. och en sak som är fett nice, det är att allt som jag trott varit grått, är numera svart, för jag använder glasögonen vid datan, smart!


vila i frid jesper, hoppas du har det bättre nu.

Med bästa

igår kväll beslöt jag mig för att åka till min bästis, hihi - lollo. vi hittade på massa hyss som vanligt, åt, var ute och gick, träffa oliver och sådant. jag älskar dig! <3 imorse vaknade vi vid ett tiden, bästa gjorde tee åt mig, vi snacka skit, drack te och röka. lollo and jojo style! vid halv fyra hämtade mami mig, har hunnit duscha och nörda mig än så länge.. funderar på att spela lite wii, har verkligen ingenting att göra. sen vid kvart i sju ska jag till stan med sara, vi ska ju som sagt glo på bio. :) kanske sover hos danne ikväll, vet dock ej eftersom det aldrig blir som man bestämmer när det gäller honom.

JAG é FANTASTISK

jag älskar verkligen mig själv, i do. hade aldrig bytt ut mitt liv med någon annan - no way! jag är självständig, söt, duktig, rolig och allt det dära. hade kunnat rabbla upp en massa mer bra egenskaper med mig själv. jag tar inte åt mig av något negativt, för - JAG é FANTASTISK!

ikväll skulle jag egentligen på bio med danne&c/o, men självklart blev de ej av. borde lära mig att det aldrig blir som planerat. :) så frågan är - vad händer ikväll? antingen så ska jag träffa danne, eller så skiter jag i det och hittar på något annat. i don't know. finns alltid något kul att göra! idag var jag i skolan, ungefär två veckor sen jag var där sist. tacka körtelfebern för det. :) idag så hade jag LK (livskunskap) och sedan hemkunskap, slutade vid halv tolv.. varit med danne lite innan idag, käka pizza och mös gjorde vi, sen vid fyra var jag hemma. imorgon är det en sak som är säker: jag ska få träffa min älskade gulle-plutt, sara! vi ska kolla på i taket lyser stjärnorna, umgås och så! ;b tjejkväll <3 nej nu ropar mama att maten är ready - fläskfilé, klyftpotatis och b-sås, jummi.

och du?! jag är trött på din fittiga stil. jag pallar inte att
komma i andrahand, jag duger på veckorna, men ej
på helgerna. fixa detta, eller så fuckar vi på det okej?

Hallå mitt i natten people!

hej, nu är jag back on track igen, tror jag.. idag så har jag varit igång för fullt, började med att jag tog bussen in till stan vid tolv, följde med sara till sjukhuset. efter sjukan, så gick vi ner i stan, åt, hon handlade lite sen tog vi tåget till bjuv igen vid fyra tiden. mama hämtade mig där, och vi åkte till väla, av henne fick jag två par tights svarta och gråa, två vita linnen, ett svart linne, en röd/vit tunika och en grå, och en guldig piercing. :) tack mum! <3 sen käkade jag nachos och hon wook, efter väla blev det en snabb sväng inom ikea, köpte en tvättkorg haha! var hemma runt åtta, och då städade jag min garderob, tog en dusch och prata lite i telefon. frågan är nu: vadfan gör jag uppe kl två på natten?! jo, jag och bebiz ska antagligen träffas tidigt, och då menar jag tidigt, runt sex på morgonen haha! men om vi ej kan hålla oss vakna, så har jag dock sovmorgon tills elva, min buss går klockan tolv, och min enda lektion börjar klockan ett. hur nice är inte det? jag lovar jag ska bli bättre på att blogga! ska ha mer bilder och mer att skriva om. det kommer! i swear.

xoxo.

vi hörs!

hejsan. jag tänkte bara skriva att jag tar en liten blogg paus,
kommer  när jag har lust att bogga igen.
take care, tvivla aldrig på er själva, ni är underbara! ♥ love / jo.

When you say johanna you've said it all.

Godmorgon! eller jag kanske borde säga godmiddag? anyway, det är morgon för mig haha, eftersom jag vaknade nästan precis. fått min skönhets-sömn, så det är klart jag är nöjd. ;b idagens händer, inget?! eller jo, jag ska träffa baby sen, antagligen sova hoss honom, men bara maybe! nej nu kallar snurresprätt på mig, i can't say no!

återkommer sen. :)

RSS 2.0