a la festival

bjuuuuvsfestivalen idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! shit har riktiga damp ryck, så jävla skoj det ska bli. ska till carro vid två/tre, sminka mig, fixa håren och så. sen lite förfest hos henne. sen blir det FEEEEEEEEEEESTA! shit som jag har längtat. borde typ egentligen inte dra dit, för min mage dödar mig. hate it. men jag tänker inte böla för de! :D här ska de festas!

vaknade vid halv åtta idag, gick till bussen vid åtta, stack till skolan.. hade en lektion! så jävla onödigt. så vid halv tio tog jag bussen home igen. :) ligger i sängen med datan, ska snart packa och fixa lite. vafan ska man ha på sig? :s haha. kommer vara tvungen till att ta världens största väska för fan haha. massa dricka + kläder + smink + skor och massa shit. jag kommer dö. men vafan? :D ska sova hoss carro inatt också, wiiho. men skriver mer sen eller när jag har tid! posshaj.


skoskav = dödens

aaaaaaaaaaaaaah jag dör snart. jag snear på livet totalt! vet ni varför? JO! för jag har världens västa skoskav. :( inte mycket att böla över, men de gör så jävla ont!!! hatar skor, ska gå barfota hela mitt liv haha.


 
tack vare dessa jävla skorna har jag ont. :( men ska man vara fin får man lida pin, eller inte.

. . .


jag & bästis jovan :)

nödvändigt

jaaaaaaaaaadå, ni läste rubriken. detta inlägget känns faktiskt nödvändigt. har inte haft någon ork och lust den senaste tiden att sitta vid datan. så nu är jag tillbaka, och ska skriva av moi! de är väl skoj? :D

i lördags tog jag det lugnt hela dagen, var hos mormor lite! sen framåt sextiden begav jag moi till bjuv, kräftskiva hos carro! <3 skit mysigt, fast kräftor är nog inte riktigt min grej? ;b sen vid nio gick jag hem till danne, så hade vi fett tråkigt, så jag, danne & poppe åkte hem till stampe. där emma, picke, fjömpa, stampe och en massa andra figurer var! :} drickekväll typ. vid elva/tolv kom carro, kevin & thessi också dit! jag&danne bounca hem vid två tror jag? somnade väldigt snabbt, helt trött i hela kroppen haha!

i söndags vaknade jag upp hoss danne! gjorde en dum sak, dom som ska veta, dom vet! sen åkte jag&mami till ikea, handlade lite, käkade där också mohaha! sen kom jag hem, gjorde absolut ingenting, sen drog jag till jovan rickhard och micaela. vi softade meeeeest. var på någon jävla lekplats där dom tvinga ut mig på en ''bro'' och hoppade så jag höll på att dö :( hahahaha. skit roligt faktiskt! sen vid tio åkte jag hem, softade så jag dog.

i måndags var jag i skolan från halv nio tills halv två! :) sen drog jag till hbg, fixade lite saker. sen kom jag hem vid sex! käkade pizza med zigenaren! :D sen hjälpte vi mammas kompis att flytta lite, chillnani för jag gjorde inte ett skit! hahaha. jag minns faktiskt inte så mycket av denna dagen. :$

i tisdags / igår drog jag till skolan, halv nio till halv två. sen hem till danne, snackade ut och så. <3 sen hem, sminkade mig, sen bar det av till polisen! tog passfoto&så, det fick duga. sen käkade mami och jag mcd. :$ sen körde hon mig till min carrofiiiiiiiiiiiix! <3<3<3<3 vi softade med livet, sen drog jag hem vid sju. tog det lugnt hela kvällen. träffade även cecce&emma lite. :) hihi.

idag är jag ledig, och de är så jävla skönt! vaknade vid tio av att mamma ringde. HAR DU RINGT MIG?! jag bara eeeeeeeeh snea på livet, JAG SOVER :@ hon bara oj förlåt glömde de. hahaa. gick upp, drack te&tog mig en cigg. sitter här nu, försöker väcka carro. men jag lyckas inte så bra. ska hem till henne sen idag! har inget mer att skriva nu. ;b


peace!

. . .

Har inte så mycket tid för bloggen just nu, uppdaterar så fort jag orkar och hinner.

/ Johannis

moshi


du får mig att må så mycket bättre än vad jag gjort innan.
du får mig att resa mig när jag faller, du är stark gumman!
jag älskar dig så mycket, och VI kommer klara detta, för vi är så bäst.

JOOOOOOOOOOOOJZ


jag är bara för bäst asså.

IM BAAAAAAACK

wzup? ;) har inte uppdaterat moi så mycket.

igår var jag med bästa carro på väla, eller ja, först var jag i skolan.. sen drog jag hem till carro, fixade oss osv.. sen tog vi bussen till väla! :D käka mcd, gick runder, snacka, shoppa osv. :} köpte en brundkräm, en näs piercing, ett par jeans, en kofta och smycke. skit soft älskar carro, wiiho! :D sen tog vi bussen till bjuv, jag gick hem till danne, och hon hem till sig. jag&älskling kollade på någon film, sen vid tio tog jag bussen hem och sov!

idag började jag skolan halv nio, hade SO sen slutade vi halv tio. det känns rätt olönt med att gå i skolan en timme? :p men ja, de är chillnani. efter skolan drog jag till vara, tog en cigg med thessi & älskling. <3 sen gick jag och min bebis hem till honom, softade, sen vid elva tog jag bussen till JB, hälsade på alla människor. jag vet ni saknar mig! :D sen hem, fixa moii, fika med mamma, och tog bussen till hbg. mötte bekkah & emli. käkade mcd, sen gick vi till campus och emli solade, sen tog jag tåget hem!! gick hem, sov lite, sen tog jag bussen till carro, min bebis! :D var med henne, sen vid tio drog vi ut, träffade min älskling & poppe. nu sitter jag här och dör för jag är CP TRÖTT. ska sova när jag skrivit klart denna biblen, haha.




bild på kusin & jag när vi väntade på emli som solade. <3

REBECKA


i love you, like a fat kid loves a cake! världens bästa kusin, punkt slut.
finns här alltid för dig, hoppas du vet de. jag älskar dig mest av allt.

waaaaaaaaaaza

ingen idé om vad jag skulle ha för rubrik, så de fick bli den gamle vanliga, WAAAAZA! ;)
de får duga.

idagens så gick jag upp vid sju, fixade moi&så. sen vid åtta tog jag bussen till skolan. fick reda på att vi skulle till andra änden av bjuv, VATTENTORNET. :s fick panik, men ja.. vi fick gå! kom dit, var där 1O minuter, sen fick vi gå om vi ville. så vi gick till bussen :D haha tog bussen till netto, handlade chips&läsk. satt och snacka massa gojja, hade liksom rast i en timme. sen traska vi tillbaka till skolan, hade samhällskunskap, sen slutade vi halv tolv! :D jag, jennifer & anton gick till varagårdsskolan. träffade mina sötnosar, DANNE CARRO THESSI! big love to yall. <3 sen drog jag, danne & carro hem till honom och softade. därefter deras skola igen.. sen vid ett drog jag och carro hem till henne, snacka och tog de chillnani. sen åkte jag, carro, lil tobbe & hennes mamma, mormor och styv pappa till familia. hon köpte en jätte fin skin jacka, och jag&tobbe var hennes slavar. ;) butbut, HAHA! :D sen bjuv igen, tog bussen hem. och nu sitter jag här. ska snart ta en ciggis med rörö min kära granne.

imorgon blir de skolan till två, sen väla. jepjep!

världens bästa mormor

jag svär, så soft de är i skolan! :D trivs där riktigt bra. idag tog jag bussen till skolan halv nio (försov moi, ovanligt? nej haha) drog till skolan, softade med livet! wiiiho. drack varm oboy som fan.. sen vid två hämtade mormor mig, så drog vi till väla. fick lite ''skolsaker'' & en väska och ett leopard paraply! :D älskar min mormor, hon är för bäst.

sitter här och SEGAR ihjäl. väntar på att mamma ska komma, så ska vi dra till familia, käka & så. sen ska jag hem till danne. <3 update kommer ikväll i think! :D


ta hand om er

paaaaaaaaanik


all eyez on me '

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR :( kan inte sova, kl är OO.34 just nu..
och jag ska upp kl 1O.3O, katastrof! ska ta ett glas cola, en cigg
och sätta mig i köket & softa tills jag somnar!!
sen kolla klart dd2, älskar den filmen.

godnatt era människor

en bild säger mer är tusen ord


yaaaaaaa! en bild säger mer än tusen ord. :) fixade nyss lite med
min mobilis. la in ny musik, raderade gamal musik, la in bilder
från den och sånt. är sjuuuuuuuuuuukt seg när de gäller min data
& sladdar till den, haha.

1 bilden är min Hugo & lite av jag som pussar på honom :D
2 bilden är Hugo & lite av min tunga. världens sötaste kusin.
3 bilden är när jag softade med livet någonstans säkert bjuv
4 bilden är typ en missbildad bild, min tunga ser svullen ut :s
MEN KLAGA INTE IDIOTER :D inte ofta jag är framme med kameran vetni!

nu ska jag sova som jag sagt i tre timmar :s haha, ska upp klockan halv elva :(

my love.


jag är världens lyckligaste människa. jag har ju dig!
älskar dig mer än vad ord kan förklara, daniel noren <3

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaza

''johanna, varför är du så bäst? - ah, de ligger väl i släkten..''

idag är det söndag, vilket betyder att de är måndag imorgon. måndagen den 18e. och måndagen den 18e betyder att skolan börjar! åååååååååååhhhh cp ångest!! vill verkligen inte. nej nej. detta sommarlovet har varit segt, men ett av dom bästa i mitt liv, hittils.. har spenderat den mesta tiden i bjuv, men fan vad jag har älskat de. :) shit, går inte att beskriva. men imorgon är de skola iallafall.. :( nog om de.

vaknade upp hos min bebis imorse, bästa stället att somna/vakna upp på. :) vi softade mest, sen klockan två tog jag bussen home. käkade med jesper på ica, nolife haha. sen drog jag hem till mormor, cashcashcash. :D åt pizza, tjockis. :$ och nu sitter jag här, kom hem från bjuv för en stund sen. ska alldeles strax dra upp till ica och handla godis, sugen som fan. hör av mig ikväll eller imorgon.

TA HAND OM ER :)

MIN FRÅGA TILL ER GOTT FOLK

nu är johannis igång och frågar igen! :D

min fråga till ER är var ska ni börja nu efter sommarlovet?


själv ska jag gå iv i bjuv, måste jobba upp mina betyg.. så jag kan välja vad jag vill nästa år.

samma sak, varje gång.

im so tierd of this shit. ååååååååååååååååååh, du gör mig galen. :s samma sak, varje gång..

mitten fingret åt detta asså!


softiiiiiiiiiiiiiiiiiis


såhär chillnani är jag nu. (h) ska snart in i duschen, sen BEBIZ <3

cp natt

somnade kanske halv tre inatt. :s låg bara och vände på mig hela tiden, SJUKT jobbigt. tillslut somnade jag, skönt. sen sov jag stenhårt tills halv tre, haha! sovar'N. ;) gick upp, tog en ciggiz med min gipsy, höhö. och nu sitter jag här och segar, väntar på att mamma ska komma hem så jag får middag. kan fan inte laga själv! :$ haha. eeeeeeeeh lagar jag mat blir alltid något fel. :( ska fan inte bli kock iallafall! ikväll ska jag träffa min bebiz. <3 vi har tre månader idag. :) älskar honom mesta! imorgon blir det nog FIKA med saris, :) miss her!


skriver mer sen när jag har något vättigt att skriva. TJAAAAA!



rubrik

i måndags fixade jag min ena tattoo :} den blev MYCKET bättre nu. har dock ej bild på resultatet, plus den håller på att läka just nu.. men de kommer folk! jag passade även på att göra en till. ett hjärta brevid handleden, som symboliserar min älskade mamma! <3 har alltid velat ha de där, så ja, nu var de dax för de!



den är ny gjord på bilden, svullen&röd..
blir bättre sen när den läkt! älskar min mami <3

människor alltsåååååååå . .

loggade nyss in här på bloggen.. hade fått en kommentar! ''Ullared barn!!'' .. eeeeeeeeeeeeeeh jaha lixom? haha. först tänkte jag vemfan var de? självklart en anonym person! för det första, jag handlar aldrig kläder i ullared, och om jag nu skulle handla där har de bara varit mjukisbyxor, för dom är UNDERBARA! för de andra, jag tar inte åt mig av onödiga / falska kommentarer. för de tredje, låt folk handla sina kläder VAR dom vill, om dom vill handla på uff, låt dom. jag kan säga själv, jag gillar inte ''ullared-kläder'', men orka klanka ner på folk som använder de? de är precis som andra kläder? .. fattar inte mig på vissa alltså! och en gång hade jag fått en kommentar ''Jävla hora din pojkvän slår dig osv''! den personen som skrev de måste varit efterbliven, danne skulle ALDRIG ALDRIG ALDRIG lägga ett enda finger på mig. och jag är ingen hora?! :s orka människor alltså. haha sorry för denna långa historien, men sånt går mig på nerverna, men ni ska inte tro att jag tar åt mig onödiga människor. ;) jag älskar mitt liv, de kan INGEN ändra på.


over n' out gott folkz :D

MY BAD

ursäka gott folk. jag bloggar inte så mycket nuförtiden, sorry. men jag är knappt hemma, och när jag är de sitter jag inte vid datan så mycket. :) har inte gjort så mycket dom senaste dagarna, eller jo.. varit med jääännifer haha! :D så flummit. igår tatuerade vi oss, ;) skit sessit, haha.


har inte så mycket att skriva.. kommer bilder&så sen! peace.
(&jag ska fixa min design sen idag, denna är katastrof)

14/5 <3

jag älskar dig daniel, och de kommer jag ALLTID att göra. 14/5-O8, snart tre månader baby.. dom tre bästa i mitt liv! u n' me it's what it's mean to be.


igår var jag med carro dåva! :D älskar min solstråle. vi softade mest&snacka en massa. sen vid halv tio drog jag hem till danne, vi snackade ut typ, låg och mös osv. sen vid tolv drog vi till stampe, där thessi, poppe, jovan & stampe var. satt bara och softade typ. :} var hemma vid halv två, kollade massa film och mös! <3 vaknade vid elva idag, TIDIGT för att vara johannis alltså. pussa ihjäl min älskling och så! :D svär han var VÄRLDENS gulligste pojkvän shit, han fyllde badkaret med vatten&skum, tända massa ljus och sånt åt oss, miiiiiih så mysigt! sen åkte jag hem.. :( sitter här och segar, ska snart till mormor. HA D :)

no sunshine

vaknade vid halv tre av att min telefon ringde, HEJ MORMOR :) tack för du väckte moi. haha. sen gick jag upp, smsa lite med bebis <3 la mig på soffan och snacka med mami. sen ringde jag carro, snacka lite med henne om livet, haha. nu ligger jag i min underbara säng igen med datan, de cp regnar ute. :s gå och dö? vill bara de ska bli kväll, kvällar är bäst! nu ska jag duscha. jalla bye.


U CAN STAND UNDER MY UMBRELLA :) hihi

7 augusti

denna sommaren har gått riktigt snabbt, det har nog faktiskt varit en av dom tråkigaste sommrarna någonsin, men jag har haft så jävla kul att det inte är sant! upplevt både bra och dåliga saker, men så skoj jag haft. om elva dagar börjar skolan.. shit, elva ynka dagar. längtar inte, vill bara ha sommarlov så man kan vara ute hur länge man vill, gå upp när man vill, göra vad man vill när man vill. det är fanimej livet! :D idag vaknade jag vid halv halv fyra, cp asso. :s har vänt på dygnet!! hatar de!!!!!! men de fixar sig. drog hem till min mormor, målade och hjälpte henne lite. cash cash. sen vid sju kom jag hem, bråkade med mamma.. hatar de, men älskar henne! <3 sen vid nio drog jag till bjuv, min kusin körde, svär som jag älskar hennes bil, oooh, längtar bara tills jag själv får körkort. -.- i bjuv umgick jag med carro! <3 underbar människa. :* sen vid elva tog jag bussen hem. mamma&jag färgade ögonfransarna på varandra, haha katastrof. sen åt vi bullar&drack te, satt och snacka massa, älskar såna stunder. sen efter de har jag degat ihjäl mig. kan inte sova, hatar de! ;@ vill bara somna, vakna upp och se att de är morgon. haha, även om tre - halv fyra inte är morgon, men ändå. nej nu ska jag sätta på någon kass film som jag sett hundra gånger, sen decka.

hajdoooooo.

27 dresses


27 dresses, de är en riktig girlielicious film, enligt mig! :) riktigt bra, eller ja, hyffsat.. såg den med mamma och jesper igår. det är en riktig tjejfilm, värd att se. SJÄLVKLART med popcorn. :)

<3


du är den enda som gjort mig lycklig, har aldrig kännt såhär för någon förut.
jag har alltid älskat dig, och de kommer jag alltid att göra. du är den under-
baraste människan jag vet. min kärlek åt dig går inte att förklara. mitt hjärta
tillhör dig, punkt slut. / din.

. . .

Boys = some shit talkin' drugs that can get u'r fuckin' head all wizzi
Girls = sexy drug boys get addicted to, we got their whole life around our finger

en bild säger mer är tusen ord

här kommer lite bilder från dom senaste dagarna, bjuder på allt. :} wiiho.


innan jag åkte ut på något äventyr, DE VAR KALLT!


absolut godaste frukten någonsin. vattenmelon i mitt <3 föralltid. kgrände
som fan när jag var hoss mormor, men man kan bara älska det asså.


skrutt korre, hihi. :) äventyret någon gång, haha.


jag och jesper dampade innan vi skulle till lollo, självklart!


skulle självklart leka cool när jag var i ekeby, med någon moppe :s haha.
mitt hår är av jordens alla möjliga färger, katastrof!! ska fixa de snart, och
jag ser ut som jag är tjockast i världen, men som sagt, jag bjuder. ;)


födelsedags barnet fick tårta och läsk på sig, wiiho! :D

orkar inte lägga upp fler bilder.. sorry!

k a t a s t r o f

ursäkta ursäka ursäkta gott folk! jag har blivit en jätte ur usel, cp dålig bloggare. har knappt bloggat alls den senaste veckan. förlåt! :( har haft fullt upp! i helgen tog jag de mest lugnt, fast på lördagen åkte jag till kornelias hus. (h) vi softade, drack, osv! katastrof natt, haha! somnade kl O8.3O på MORGONEN!! ja ni läste rätt, MORGONEN! haha, vi är cp. sov gott sen iallafall. sen i söndags tog jag det lugnt, grilla och så med mamma och hennes vänner. älskar min mamma, vi bråkar knappt alls mer, är så glad att just hon är min mamma. <3 sen i måndags var jag typ upptagen 24/7, var hoss mormor, åh min älskade mormor, som vanligt proppade hon i mig massa mat och klagade på att jag blivit smal, sällan haha. sen kom korre lite. :) älskat dessa dagarna nu på sistonde! jag älskar mitt liv och hade absoulut INTE bytt ut det mot någons.

idag var jag hemma hoss lollo, hon fyllde 16, HOPPAS DU LEVER I 2624683 ÅR TILL! grattis gumman, älskar dig! åt massa tårtor och tjocka oss! :D riktigt soft dag, minns inte så mycket men jag gillade den haha. imorgon ska jag hem till min mormor, miiiih. :* hon är bästa! <3

orkar typ inte berätta mer nu, sjukt seg.. ha de bäst för de ska jag ha!

my bad

förlåt för min dåliga uppdatering, men är knappt hemma! och har ej tillgång till data då jag ej är hemma. ni når min på min lur om det är något! jag ska förbättra mig, i promise! :* nu ska jag glo film med skrutt korre.. <3

och dagarna jag inte har uppdatterat på, dom har varit dom bästa!

. . .

it's kinda hard when you not around me..





s o l & v a r m e

vädret är bättre än någonsin! ;) igår så drog jag sara & mamma till stranden. <3 där var resten av folket! bada&solade. sen vid fem drog vi hem, åt tacos. :} yyummi! sen drog vi till kågeröd och köpte mjukglass.. sen kom vi hem, då gick jag och sara till ica & handlade godis.. sen satte vi oss ute, rökte vp, åt chips, godis, chocklad, vatten melon osv! rikitgt mysigt. <3 sen kom moje, bato, tony och massa folkz! trevlig kväll.. sen idag vaknade vi vid tre, drog hem till sanne, där jesper också var! badade i poolen och sola! fått färg nu. ;b nice. sen hem och grillade, satte i mina extensions osv, sara tog bussen hem vid nio. :( tack för allt baby! sen kom korre & jesper, så var vi ute. typ min dag i all helhet! :D

love / jojo

RSS 2.0