1a advent

hejsan. :} nannade hoss lollo igår, vi var tjockisar, haha. krängde lösgodis & snacka om allt mellan himmel o jord. saknat henne så grymt mycket. idag hämtade mami mig där vid elva (vaknade skit tidigt), så körde vi till ikea. mami handlade massa massa ljud&ljusstakar! efter de körde vi till citygross, fick håfärg&cigg, sen köpte hon massa annat, tex snurresprätt (to die for) o x-ray! lämnade även in min älskade telebobo<3 till telenor, vissa knappar har lagt av. R.I.P! hoppas jag får en ny, för först hade jag en exakt likadan, men sen knasade den, så fick lämna in den på lagning tre gånger, men de hjälpte ej. fick en helt ny av dom igen, samma modell. men den börja också knasa sig, så lämnade in den på lagning.. tror ni de hjälpte? nixtwix. den tvär-vägrar att göra som jag vill. så ja, ny telebobo hade inte skadat. har sån skit fattig sony ericson nu. :s pinsamt att ta upp den ju! hahahahhahaha. nog om de! när mami o jag kom hem från vårt lilla äventyr, så lagade vi middag, och sen somnade jag. sov inte så bra inatt, haha. nu är klockan tio över sex. jag vill ta självmord, för jag har glömt min plattång hoss lollo. kommer strypa dig om du inte kommer till skolan imorgon hjärtis. :) nej nu ska jag fixa mig lite, sen vid åtta tar jag bussen till danne, sover där inatt.


jag o min dotter, lollo tyckte att jag skulle vara pappa till chili, eftersom hon
skulle ha en ''normal'' uppväxt, och med lollo till mamma funkar nog inte de.

hem till syster, i ekeby!

tjenis. :) har precis klätt på mig och packat, ska hem till mormor alldeles strax och käka middag! alltid något gott, så de behöver jag inte vara orolig för. :) när vi käkat där ska mami köra mig hem till lollo<3 vet verkligen inte vad vi ska hitta på, men det innehåller säkerligen godis. hahahaahha! älskar oss. ska sova hos henne iallafall, så de blir nice. har faktiskt satt upp lite tomtar på mitt rum nu, första advent imorgon. mami har pyntat hela lägenheten, mys! så nu är de pyntat och jag har julkalendrar =  en bra jul. har iochförsig aldrig haft en dålig. sen är det bara  granen kvar, men den kommer inte in här förens närmare jul. nej nu ropar mami!


ciao.

this eyez don't lie.



julpynt

igår så blev det ändrade planer, vi drog aldrig till sassa. utan jag, bebis o jovan tog tåget till stan, åkte hem till sara.e! :} rätt nice. var väl hemma vid halv ett. då kollade jag o bebis på någon film sen decka vi. idag så vaknade vi vid halv tolv-tolv tror jag.. mami hämtade mig vid två iallafall, körde och handlade cigg, sen hem. nu sitter jag här, har hunnit duscha och städa upp på mitt rum lite. vid fem ska vi hem till mormor, ska äta middag! efter det KANSKE jag ska hem till lollo<3 saknar henne så jue. ;/ nej nu ska jag klä på moi och hjälpa mami att julpynte lite! seeejä!

long time ago!

tja! ;D de var några dagar sen jag bloggade tycker jag, hihi. sorry, my bad. igår så var jag i skolan, gick super bra! im a stud, haha. efter skolan tog jag tåget till helsingborg, mötte sara, käkade mcd, as usual. tjockisar, we know! xb sen vid halv fyra mötte vi sara.e o mathilda & sassa. vi tog bussen allihopa till väla! köpte tre par öronhänge (bild kommer) o en rouge. sen vid tjugo över fem tog jag, sara o sassa bussen hem, dom hoppade av i bjuv, för sara skulle till stampe, och sassa hem! var hemma runt sex, fixade mig lite o packade, sen tog jag bussen hem till bebis. kollade film, mös och så. somnade rätt tidigit. imorse försov jag mig. så jag o bebis somnade om till halv tolv. tog bussen hem kvart i ett! fixade mig, sen klockan två tog jag bussen in till helsingborg. :) mötte sara o alekz(?).. käkade mcd, (tjockisar vi vet :$), sen gick vi o shoppade lite. :) köpte en concealer o ett typ hårband. bilder kommer imorgon eller något! sen vid lite över fem tog jag och sara tåget till bjuv, och jag bussen till billesholm. har varit hemma i ungefär 44 minuter. (a) ska ta bussen om en kvart igen, hem till bebis. vi ska nog hem till sassa allihopa, kolla film och tjocka oss. :} så jag återkommer imorgon! med bilder och det.


pusshej :)

mamma mia


såg mamma mia med mami innan idag, den var väl hyffsat
bra! :) eller jag såg halva, sen somnade jag.. ovanligt? nej.
ska se resten av den imorgon hade jag tänkt mig.

mama <3


mama - tack för du alltid finns där <3

väla + 26 november

igår så stack jag, bebis, stampe o jovan till väla. där mötte vi sara.e! :} inhandlade en tröja, brunkräm, puder o mascara. bebis handlade en jacka, och jag vetifan vad dom andra handlade. käkade mcd och därefter tog jag, bebis, stampe o jovan bussen till bjuv. jag och bebis kollade en skit rolig film, typ sån collage-teenage film. skit roliga, älskar såna. :} jag skulle sova hos bebis, så vi somnade ungefär vid två-tre! han skulle egentligen upp klockan sju imorse, så skulle jag ligga kvar, men han försov sig till halv tolv. så vi sprang upp då, jag tog bussen hem och han vandrade till skolan. ;b var hemma vid tolv, åkte hem till mormor. tog det mest lugnt och så. när jag kom hem lagade jag macaroner o korv. :) de var helt okej! ikväll ska jag o mami äta chips, dricka cola och kolla på mamma mia! myspys. imorgon har jag skola från halv nio till halv två, och efter det ska jag nog till väla med sara&bt. v får se!



t-shit 99 kr på cubus, brunkräm runt 120, mascara ca 150 o puder ca 150.

beroende


den sidan är beroende framkallande! gör om bilder hela tiden haha.
har nyss fixat mig, dvs sminkat mig & plattat håret. på mig har jag
leggings, ''skjortklänning'' och benvärmare. :} ska snart till väla med
bebis, sara & jovan. fråga mig inte varför jag gjort ve mig så mycket!
har ingen aning om varför haha. återkommer senare ikväll folk.

25 november

hejsan allihopa! :} kom i tid till skolan, idag igen. wiho, jag är duktig! hade först matte, sen svenska.. fick sluta tidigare, är klar med nationella i engelska, har g där nu ju. jag är skit bra helt enkelt! :D haha. tog bussen hem kvart i tolv, ligger i sängen med datan.. ska antagligen till väla lite senare, funderar på att vila en stund, fett trött. men det återstår att se. har typ inget vettigt att skriva! så jag återkommr väl sen. o jo! saknar mina tjejer fett mycket. with love / jojo.


en av mina brudar är som fem av dina. ;) älskar er tjejer!

194 dagar, hihi.



och jag älskar dig mer o mer för varje dag som går!
14/5-O8, vår dag baby, vår dag.


me me me - JOHANNA




sara e tipsade mig om en skit bra sida, där man kan fixa bilder, och de blir skit
fint och där finns många grejer man kan fixa o trixa med! dock så avslöjar jag inte
vad sidan heter. kalla mig egoist, i don't care. ;) men guuuuuuuuud vad snygg jag är.

24 november

EXAKT en månad kvar till julafton, gud vad tiden bara rusar förbi! allt går så jävla snabbt.. vaknade i tid idag, för en gångs skull! O7.25, fixade mig lite snabbt hemma hos baby, sen vid tio i åtta gick jag till tandläkaren, tog typ två minuter! gick hur bra som helst! :} skolan flöt på som vanligt, börjar bli r i k t i g t segt, där är aldrig någon rolig längre, som tex emma eller lollo. :\ saknar dom fett mycket! efter skolan så gick jag till stationen och mötte sara, därefter gick vi till babys skola, tog en cigg med honom, sen tog vi bussen hem till mig. käkade middag med mamis, sen vid fem tog vi bussen till bjuvet! var med hon, bebis o stampe. gjorde i stort sätt ingenting alls. men de va chillnani ändå. kom hem vid åtta, inte gjort så mycket sen dess, precis tagit mig en dusch. ska tända massa ljus, dricka lite té och ringa min bebis. imorgon blir det väla antagligen, med bebis, sara o jovan! men det återstår att se. är ledig på onsdag också, wiho!

ha de bäst.

storstädning!

jag har ungefär hållt på med mitt rum i tre timmar, puttsat fönster, dammat, hängt och viktigt tvätt, bäddat rent min säng, torkat golv och så vidare. :) riktigt skönt att ha gjort allt det nu inför jul! är helt slut i hela kroppen, precis tagit mig en riktigt varm dusch, om en halv timme ska jag ta bussen till bebiz. han undra om jag ville nanna där, och visst ville jag det. ska till tandläkaren klockan åtta imorgon bitti, döda mig! efter det blir det skola. nej nu ska jag fixa lite saker innan jag drar till bussen.

här kommer lite bilder ifrån mitt rum;




i say brrrr, is cold in here

iiiiih så kallt det är ute! kom precis hem från bebiz. vi mös och softa med livet! ikväll blir det storstädning av mitt rum, även kanske en liten om-möblering? :D bara gud vet. haha. är ju rätt seg idag, så får se hur mycket jag orkar med. :} nej, ska inte sitta här och vela, nu är de dax! slänger nog upp min julstjärna i fönstret också, de hade varit rätt nice de med. jaja, skriver mer sen gott folk.

pussenhaj.

23 november

om en månad o en dag så är det julafton. :) wiho, så mysigt. när jag vaknade imorse såg jag att mami redan hade hämtat upp julpyntet från källaren, så någon dag i veckan blir det väl att vi pyntar, om inte redan idag! :} men det är så mysigt, så det tackar man inte nej åt.. har fixat min blogg lite, snyggt va? behöver inte mycket för att piffa upp lite. älskar rosa som sagt.. haha! nej nu borde jag skynda mig lite, för närsom ska mami köra mig hem till danne, vetifan vad vi ska hitta på.. men ja! ;p återkommer sen.

puss hej

inte min dag!

läser din rubriken förstår ni nog.

jag borde sova, för allt går åt helvete. denna dagen hade
verkligen inte behövts finnas. hade klarat mig mer än väl!
nej nu kallar sängen. pusshej

22 november

mitt humör är inte på topp idag! ja, vi kan kalla det pms, för det är väl det de är. vaknade vid halv ett, klädde på mig o så, sen så drog mami o jag till familia och city gross. dom har ju precis öppnat H&M på familia, så vi stack in där och kollade.. jag fick panik! dom hade inte smink ens. :s H&M på väla är tusen gånger bättre! anyway, efter vi varit där stack vi in på city gross, handlade twix glass, yummii. :* jag älskar det! handlade även massa andra nödvändigheter. när vi kom hem satte jag mig vid datan, har precis duschat. fett seg jao! idag händer typ.. ingenting? :) haha. babis kanske kommer hit, annars ska jag bara softa, fett trött på allt o alla känns det som. va ska man göra?

dagens

♥ dagens frukost; macka :)
♥ dagens middag; ska äta snart, på kalas.
♥ dagens kläder; leggings, skjorta, benvärmare. :)
♥ dagens ska; på kalas
♥ dagens vill ha; ciiiiiiiiiider <3

mysmysMYS

bebis kom hit en stund, bara mös o snackade - jag hade helt ärligt inte kunnat föreställa mig själv utan dig. han åkte hem för typ en kvart sen, men imorgon får jag pussa på honom igen. :) nej nu ska jag ta en dusch, sen fixa moi! kalas ikväll..

det finns glada dagar jag jagar, och dagar jag beklagar.

det snöar!!!

ooooooooooooooooh gud det snöar, så fucking mysigt! ;D i love it. vaknade med att danne kollar ut genom fönstret o bara; älskling! det snöar! så glad jag blev. :) tog bussen hem kvart i tio, sitter här nu - har det jätte mysigt. massa levande ljus och mjukis kläder. igår så tog jag, bekkah o sara bussen från hasslarp vid sex tiden, sen vid halv sju tog jag o sara tåget till bjuv. träffa våra boys. ;} jag gick hem till danne så han bara; här bebis. fick ett skit fint jätte gulligt halsband! :D han är den bästa pojkvännen jag svär på allt. <3 så gullig han är, inte konstigt jag älskar honom. iiih. igår kollade vi på saw 5, någon annan film, och bara mös! ;* saw 5 var riktigt bra, men jag gillar ju såna konstiga filmer haha. väntar bara på att mami ska komma hem nu, saknat henne. idag ska vi på kalas, för min moster fyller 26, grattis :)


halsbandet jag fick av min bebis <3


och mitt mysiga rum :)

i hasslarp.

sha! :} är på jätte bra humör idag, don't know why? men det är skit nice. skolan gick skit bra, fick g i engelska, wiho! jag är så duktig, i can make it. efter skolan träffa jag bebis en snabbis, sen tog jag tåget till helsingborg, mötte bekkah, sara o elwina. käkade mcd, sen tog vi bussen ut till hasslarp. här är väldigt.. öde? :b men skit mysigt hoss sara. vi har nyss ätit pommes, hihi. nej nu ska sara städa klart, sen ska vi till stan, och jag o sara ska nog ta tåget till bjuv. i don't know. men återkommer sen. puss ciao.

lite måsten..

jag ska bara blogga lite snabbt innan jag somnar tänkte jag..
nu är det såhär, jag får cash om fem dagar. (skit skönt) och då
tänkte jag faktiskt inhandla en ny parfym och lite koftor. måste
bara tillägga att om jag ska ha någon parfym, så är det självklart
hugo boss - deep red. jag älskar, och då menar jag älskar
verkligen den parfymen. doftar ljuvligt, mmmmMmmmMM.


good night

nu ska jag bara noppa mina ögonbryn lite, sen
lägga mig i min underbara säng, kolla tv sen sova! ;D
skola imorgon som sagt, och efter det ska jag in till
stan o träffa bekkah&sara - my babes! puss godnatt.

kvälls-inlägg

börjar bli trött, sinnessjukt! jag - TRÖTT?! im happy like a fish, haha.
åkte hem till mormor vid fyra tiden, lagade god mat, yummi. åkte hem vid halv sex, gissa vem som kom till mig då? :D min min min bara min baby! iih så glad jag blev. vi hade kittelkrig as usual, mös och lite så. han tog bussen hem vid åtta, och jag gick till jour o handlade cigg. sitter bara hemma o degar nu, ska ta en dusch hade jag tänkt mig, sen glo tv o sova. skola imorgon, dock rikitgt segt. men en positiv grej är att jag får träffa LOLLOOOOOOOOOOOO! <3 saknat henne så. nej nu skriker duschen på mig..

p.s - har nytt nr :)

baby, you can have whatever you like

tjenis. idag så vaknade jag hos babyboo vid tio tiden, har stanna hemma tills jag skulle till skolan, så gulligt! ;* vid halv elva bounca jag till skolan, hade min favorit lektion livskunskap. i love it! efter det satt jag o emma bara på bänken och snacka massa - du är rolig du din nörd! :} tog bussen hem kvart i ett eftersom jag missade den som gick kvart i tolv. väl hemma såg jag att jag fått mitt nya kort + tele nr, sjukt skönt att slippa abonemang nu! plus att det är knappt några som ska få ha detta nr, bara dom speciella, mohaha. nu ska jag fixa mig lite snabbt, sen kommer mormor och hämtar mig, vi ska umgås idag lite. sen ikväll blir det softa som fan.

puss :)

jag går inte som att jag äger världen

jag går som att jag skiter i vem som gör det!

tuff dag idag, har hunnit med väldigt mycket! dock ej. det var ett skämt. roligt va? haha. försov mig idag, vaknade halv tio, så tänkte jag att jag lika bra kunde sova vidare, eftersom jag var så trött. så tio i ett skickar sara ett sms åt mig: möt mig vid bussen ett, är vid dig då. hur glad blir man inte då? :D så jag gick snällt upp och klädde på mig, sen mötte jag den filuren. vi har bara snackat massa bull, ätit mackor, kollat på desperat houswifes och tagit det chillnani. ;b hon åkte hem för en stund sen. ska sova hoss min babyboo inatt i think. nej nu ska jag fixa lite på mitt rum, tredje världskriget tja! maaha.

återkommer sen :)

gud har gett mig en gåva ..

jag lovar er - ingen på hela jorden kan ta min mammas plats!
you mean the world to me. <3
jag menar, kolla bara på bilden! dessa orden är sanning,
jag ljuger inte när jag säger detta; utan dig hade jag aldrig klarat det mamma.



förlåt för alla gånger jag lovat, men aldrig hållt det.
förlåt för alla gånger jag ljugit, och inte talat sanning.
förlåt för alla fula saker jag sagt, men aldrig menat
dom. förlåt för alla gånger jag gjort dig orolig. mamma,
du är en gåva från gud, du är den bästa kvinnan på hela
jorden. jag lovar dig mamma, att denna gången ska jag
försöka - jag ska göra dig stolt nu, visa att jag klarar av det.
du är bäst mamma! jag älskar dig att det inte finns ord för de.

mitt i natten

kan inte somna, men det är ju inget ovanligt speciellt. :} önskar att jag kunde vara lika pigg på morgongen, som jag är nu. har fixat mina naglar, sen om det är fult är ju en annan femma. målade dom i bäbi-rosa, sen satte jag dit diamanter. köpte det härromdagen! :) har inte långa naglar, men när man fixar dom så växer dom ännu mer.. (biter ej på dom då) och det är ju bra. ska ta mig lite cola, blir kanske tröttare då, om jag inte åker på en coffeinchock, haha.




dagens

ska försöka göra en ''dagens'' varje dag :)

♥ dagens frukost; pommes haha (a)
♥ dagens middag; stuvade macaroner o korv.
♥ dagens kläder; gråa mjukis, vitt linne + underkläder.
♥ dagens ska; borsta tänderna, och sova!
♥ dagens vill ha; cash - i massor!

hemma-spa!

nu hade jag tänkt ha en liten hemma-spa kväll. detvillsäga att jag ska bada badkar med massamassa badskum, göra ansiktsmask, hårinpacking, peeling och raka benen bli lite fresh! ;} älskar att ha såna kvällar, känner alltid sig så fräsh o piggare efteråt. nej nu är badkaret snart fyllt, låter som det rinner över? oooooups!



(dock ej mitt badkar)

vakta din rygg

det finns alltid någon som hugger dig i den. trodde inte detta innan, men nu finns det ungefär fem-sex personer på jorden som jag litar på, och jag tackar gud för er! <3 trodde aldrig att jag skulle kunna säga det - men jag är glad att jag vet hur ni är nu, för det blir så jävla mycket enklare för mig då. tack för allt iallafall.

idag har jag mest sovit. bebis kom hem till mig vid fyra, mös o massa sånt. åt korv till middag. i love it haha. han åkte hem vid sex. :( nu sitter jag här och gör absolut ingenting, ska snart tömma tvättstugan, för er som inte vet - så kan jag tvätta själv! :D hahaha, lärde mig de för inte så längesen. hahahha.


kommer mer sen folk.

im a stud


jag berättade väl att jag sköter skolan skit bra igen! :D imma stud, som sagt.
aallt går sååååååååååå bra nu, älskar verkligen mitt liv - me love me love.

the big question

jag vill veta en sak! :D tänkte fråga vilken er favorit dricka är, och då
menar jag vad ni helst dricker till en fest, eller när som. med alkohol
i! själv älskar jag  den rekorderlig jordgubb o lime cidern! så jävla god.



vilken är er favorit?

bara snabbt!

fick ett litet ryck precis..  kom på hur sugen jag är på att julpynta! :D
jag verkligen älskar julen/vintern. det är de bästa jag vet. tänk hela
ens hem helt julpyntat, med massa tända ljus, dricka varm oboy,
ha jullov och bara veta att man har ett jullov med massa roliga saker
framför sig! snart snart snart är det december, and i love it!





goodmorning sunshine

det reeeeeeeeeeeeeeeeeegnar. :( katastrof, jag hatar det!!!

igår så kom danne hem till mig vid tre tiden, vi hade typ kittelkrig (han kittla mig, jag fick vara med vare sig jag inte ville haha), låg och snacka om allt mellan himmel och jord! :) vid fem tiden tog vi bussen till bjuv, käkade pizza, yummi. börjar bli en dålig vana, eller bra? jag tycker den är bra iallafall. sen gick vi hem och kollade på green street hooligans, jag älskar verkligen den filmen, tröttnar ALDRIG. därefter gick vi till bjuvspizzeria igen, och träffa sara o stampe, dom ville ha sällskap när dom käkade. vi var väl ungefär hemma vid lite över åtta, tog det lugnt. blev attackerad av danne igen (kittelkrig) sen duschade vi bara och mös en massa. jag älskar dig babyboo! imorse vaknade vi vid tio i åtta, hade verkligen ingen lust att dra till skolan, så kvart över åtta tog jag bussen hem, bebis skulle till skolan en stund, sen kommer han till mig och myser! ;* vill inte vara ensam. nej nu ska jag glo mer tv, hoppas dom har slutat visa tv-shop, för det är förjävla tråkigt. kommer mer senare! jalla baj!

♥ ♥ ♥


bebis och jag fulade oss när vi nyss hade ducshat (oseriösa bilder)..
huvudsaken är att vi älskar varandra, och det gör vi! :) nu ska jag lägga
mig brevid den snarkanade saken och försöka sova, skola imorgon.

svälj din stolthet!

DU påstår att du kommer på allt själv, men du har rätt så många ord o sånt, som jag använder. DU har alltid något att klaga på hoss andra, men du tror att du själv är helt perfecto. DU leker något bakom datan, som du verkligen inte är i verkligheten. svälj din stolther tjejen, du måste inse dina fel också.




inte lönt att fråga vem det är till, för jag behövde bara skriva av mig lite.
och nej det är inte någon av mina vänner, bara en jag känner!

söndag, suck.

idag är det söndag! vilket jag inte gillar. igår så var jag först i bjuv en sväng framåt kvällen, sen vid tio tog jag bussen hem. mami mötte mig vid bussen för jag ville inte gå själv. (a) haha. vi drack lite cider och snackade om allt mellan himmel och jord. vid två tiden somnade jag, dirr. vaknade vid halv två av att mormor ringer, hon ska alltid väcka mig. fick lite damp, sen bad hon om förlåtelse, love you mormor! :D nu sitter jag bara här, ska snart kolla lite mer på madagskar. danne kommer hit senare tror jag. och mami är i tyskland och handlar lite mums, så jag är helt själv. synd om mig! nej, jag gillar det. :)



hejdå

tidsfördriv

HUR
Svarar du i telefonen: hallå?
Gör du när du är kär i fel person: är kär i den rätte. :)
Tycker du om gul-bil-leken: SUGER!
Mycket pengar har du i plånboken just nu: typ fyra kr
Mycket är klockan: 23:55
Många kontakter har du på msn: 64, bara dom nödvändiga!
Spenderar du en regnig dag bäst: i sängen med en bra film

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?: har du inga pengar till cigg då? puss mamis
Pratar du med på msn just nu?: sara
Ringde dig senast?: sara lundgren
Vill du kasta en sten i huvudet på?: de är ett antal japps :p
Saknar du mest just nu?: LOLLO <3
Ska du träffa imorgon?: min älskling :)
Festade du med senast?: bland annat min baby, sara och dom! :)
Vem fick du senast sms av?: sara lundgren :)

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: ja
Gråtit en hel natt: ja
Druckit så du spytt: ja
åkt vattenskidor: nix
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: jajamen!
Haft träningsvärk: som fan
Önskat att du var det andra könet: nej!
Sett din kompis i rosa kanindräkt: gälls lollo's playboy dräkt? ;b

...

ge bara bort den del av dig själv som du har råd att förlora

ge mig


typ.. GE MIG DEN NU NU NU, eller i julklapp.
britney spears - fantasy midnight, doftar så sjukt
j ä v l a gott, riktigt mumsig! :D

jooooooJjjjjjjjjjjjjjjjjziiiiiiiiiiiiii







jag är snygg, pusshej!

maybelline Define-A-Lash


denna gröna skönheten finns att köpa för ca 150 kronor.
jag verkligen ä l s k a r den mascaran, ögonfransarna blir
jätte långa och fylliga. fast jag har iochförsig redan långa
fransar i mig själv, men dom blir extra långa med denna.
fem av fem, helt klart!

ullared och lite mys med baby

igår så stack mami, jag, mormor och morfar till ullared. :) rätt segt fick damp åt helvete, men annars helt ok. :) handlade bland annat ett par gråa mjukis, i love it! :* en svart mjukis tröja, underkläder, strumpor, sminkborttagning, mascara, hårspray, sjal, chocklad, rakhyvlar, väska och en massa annat skit. det gick bara på nio hundra. där är riktigt riktigt billigt. vi var hemma vid ungefär tjugo över sju, och vid åtta tog jag bussen till baby. vi käkade pizza och så, sen tog vi bussen tillbaka till billesholm. drog hem till jimmy, sen vid halv två gick vi hem till mig och sov. vaknade vid tolv idag och bara mös. <3 i love you bebi! grattis till oss förästen, för igår hade vi sex månader. <3 tiden går så snabbt! nej nu ska jag städa på mitt rum. vetifan vad som händer ikväll, chillnani i guess. pejs :)

jag + dig <3


om en timme har jag och denna underbara människan varit tillsammans i
ett halv år. jag älskar dig mer och mer för varje dag baby! <3

''185 dagar, 26 veckor, 6 månader, gud vad jag älskar dig!''

ullared


jahapp, ska till ullared imorgon med mami o mormor.
ingen vidare lust, men what the fuck? ;b behöver lite nya saker.

impuls jojo

tja det är jag som är impuls jojo! haha, skämt o sido. igår när jag hade sköljt ur min hårfärg ur håret (som blev skit nice) så ringde bebis o frågade om jag ville nanna där. så jag tog bussen till honom nio, för självklart ville jag nanna där! vi kollade film, mös och massa sånt. vaknade i tid idag, fixade mig sen begav jag mig till skolan. vid kvart i ett tog jag bussen hem för jag var övertrött, så jag tänkte åka hem o sova lite. då ringer danne; bebis hoppa av på apoteket. jag bara: men jag hoppar av vid allivs för vi har kört förbi apoteket. så när jag väl tänkte hoppa av, så hoppar den gullungen på! :D så han följde med mig hem, vi käkade macaroner och kollade på dum, dummare. haha, vi tröttnar aldrig på den. :) sen tog vi bussen till bjuv vid fyra, träffa s&s - sara o stampe. sen vid sju gick vi hem till bebis, och käkade korv, iiih. tog bussen hem kvart i nio, ville inte åka från honom. :( men imorgon ska jag hem till honom, för vi har sex månader!!!!!!!!!!!!! ÄLSKAR MIN BEBIS MEST!


på återseende :*


about me :)

10 saker som jag har gjort 2008:
varit i grekland
börjat på iv
träffat min kärlek (daniel) <3
piercat mig i tungan
träffat massa nya människor
gjort en ny tattoo
slutade på jens bille
gått ner i vikt
skaffat blogg
tagit tag i mitt liv :)

9 av mina främsta intressen:
vännerna
min pojkvän
familjen
softa
datan?
shoppa
sova
*****
röka hahah

8 saker som jag uppskattar:
min familj
mina vänner
daniel <3
att jag är frisk
att jag bryr mig mer om mig själv
min säng
att jag har lärt mig hur äkta vänner är
?

7 saker i rummet där jag sitter just nu:
datan
sängen
godis
smink
spegel
massa tända ljus
lampa

6 saker som jag gjorde förra veckan:
gick i skolan
var med danne
var med vännerna
åt godis
shoppa
sov

5 olika maträtter du har ätit förra veckan:
mcdonals
tacos
pizza
spagetti & köttfärssås
köttfärspaj

4 saker som jag har gjort 2007:
blev vän med den underbaraste människan på jorden (lollo)
tatuerade mig
fyllde 15
fick en bärbar data, mums!

3 saker som jag har gjort 2006:
piercade mig i läppen
blev tagen av snuten för alkohol innehav haha
festade 24/7

2 saker jag ska göra idag:
bädda min säng
sova

1 av mina bästa minnen:
hmm.. antingen sommaren O8 eller något flummit med lollofizzle <3

im back!

ursäkta för jag inte skrev något igår. (a) men det var verkligen inte min dag igår, skojar inte. började med att jag försov mig, (inte särskillt ovanligt för min del) sen blev det massa tjaffs (nämner inga namn), sen tog jag tåget till knutpunkten och träffade sara, vi käkade mcd, sen så tog jag tåget till bjuv igen. gick hem till danne, kollade någon film, skit bra var den! ;D sen vid sex åkte jag hem.. gjorde verkligen inget speciellt, tog det lungt hela kvällen i stort sätt.. imorse började jag halv elva, så jag tog bussen till skolan tio. :) hade livskunskap - älskar det ämnet! sen vid tolv hämtade mormor mig, åkte hem till henne, somnade direkt. sjukt trött. sen körde hon hem mig vid halv tre! vid lite över tre hämtade mami mig, så hade vi utvecklingssamtal! gick fett nice. skönt att jag sköter skolan nu. (a) efter utveck.. bajset så stack mami o jag till familia och käkade på graffitti - yuuumi. (: har handlat hårfärg, så jag ska sätta i skitet nu! ;D men först ringa lollo - min älskling. <3

god natt

nu ska jag lägga mig, är super trött! äntligen känner jag det, trötthet. haha! skola imorgon, döda mig. är skit tråkigt att tänka på, fast roligt när man väl är där.. och det känns sjukt skönt när man varit där hela dagen, och vetat att man faktiskt klarat det. :)


i 181 dagar har jag varit din, bara din! jag älskar dig så sjukt mycket daniel. (v)

mysdag!

dagen började med att jag vägrade gå upp, men sen blev klockan tio i åtta, och jag insåg att om jag gick upp, så skulle jag automatiskt bli piggare. så det gjorde jag! :) tog bussen klockan åtta, så det blev lite stressigt. men först hade jag svenska, lätt som en plätt! fick även reda på att om jag fortsätter som jag gör, så har jag ett starkt vg till jul. hur bra kändes inte det liksom? wiho. sen hade vi matte, gick även toppen, det bara flyter på just nu känns det som. sista lektionen var engelska, fick slutade tidigare, så det var nice. efter skolan vandrade jag till stationen, tog tåget in till helsingborg, sen bussen upp till Petri, där jag mötte kära kusin bekkah o sara. :) vi begav oss till mezo direkt när sara hade slutat, världens mysigaste ställe. im in love. satt och tjockade oss i negerbollar o kladdkaka, yuuummi. (; vid halv fem tog jag o sara bussen till bjuv, där våra boyfriends mötte oss. dom gick hem till stampe, medans danne satt och höll mig sällskap tills min buss skulle gå. när jag kom hem åt jag stektpotatis, älskar det - så sjukt gott. ikväll har jag tvättat lite (känner mig duktig), handlat cigg och nu väntar chips o julmust snällt på mig i köket. imorgon blir det skola tills halv två-två, sen home, och därefter hem till danne, sen ska vi till väla.


(dålig bild på mig och bekkah på mezo <3)


bild från google - på mezo. så sjukt mysigt där.

sömnbrist, yeah!

klockan är exakt 00.04, och jag är pigg som en lärka! borde vara trött som en kotte, men det är jag dock inte. kom hem från danne vid nio, åt lite tacos och daim tårta, sen tog jag mig en dusch. hamnade självklart här sen beslöt jag mig för att lägga mig. la mig i sängen i ungefär tio minuter, sen var jag så rastlös att jag nästan klättrade på väggarna. kanske borde testa mig för damp? ;b haha skämt o sido. just nu at the moment sitter jag och käkar ahlgrens bilar och lyssnar på reggeaton, softsoft. nej jag borde försöka sova nu för jag ska upp halv åtta imorgon! buuuhu.


do I look like I sell drugs?

me and my man


stampe skickade denna bilden på mig och danne innan idag. :) tror de var
när vi satt hoss honom och drack för rätt så länge sen. anyway, ska snart
göra mig lite fresh, sen ska jag ta bussen till bjuv och umgås med bbaby
+ massa andra väl. JAG ÄR SUGEN PÅ EN RIKTIG RIKTIG TJEJ KVÄLL,
MED MASSA MAT, DRICKA, GODIS OCH BARA CHILLIVANILLI, någon som
är på? :) behöver umgås med lite brudar nu asså, haha. annars är jag alltid
med samma folk, but i like it. nej nu ska jag snabba mig. ha de bäst.

söndag, den värsta dagen på hela veckan

imorse vaknade jag och tänkte direkt - OH LÖRDAG! :D men sen gick min underbara tanke i kras när jag kollade på min mobil, och kom på att de var visst söndag idag. :/ hatar verkligen söndagar! anyway.. min helg har varit rätt så seg! i fredagen har helt ok.. men igår var de bara segt, för vi hade ingenting att göra. sara kom till mig vid halv sju, så fixade vi oss lite snabbt, sen tog vi bussen till bjuv, och där fanns i n g e n t i n g att göra. vid kvar i tolv tog jag bussen hem, kollade på en skit rolig film, sen somnade jag. vaknade vid halv två idag, ooooups! idag ska jag kanske till min baby, annars ingen aning. saknar lollo fett mycket, shiiiiiiit asså. :(  nej nu ska jag käka frulle, sen ringa sara. :) pusshej

sistership.

lollo och jojo <3 skojar inte lollo, detta är sanning till tusen procent, om inte mer asså! du kommer ALDRIG ALDRIG ALDRIG förstå hur mycket jag saknar dig, hur mycket jag saknar oss, hur mycket jag saknar din familj eller vad som. det var liksom jojo&lollo, lollo&jojo - ingen tvekan om saken! de var du o jag emot allt! minns allt vi har gjort ihopa, som om vi gjorde det igår. kommer du ihåg festerna hos sassi? kommer du ihåg hur vi alltid shotta tequilla? eller alla gånger vi gjorde pommes o bearnässås? när vi gick från bjuv till billesholm, i tre fucking timmar för att vi inte ville sova hos din kusin? sen när vi kom hem gjorde vi värsta middagen och sen somnade vi direkt. eller när du tjuvrökte för din mamma, så fick vi alltid gå ut och röka? ÅÅÅÅÅÅÅH LOLLO! :( jag saknar dig, jätte mycket. ett år sen ungefär vi blev bästavänner. har aldrig haft så roligt i hela mitt jävla liv. vi gjorde ALLT ihop, oskiljaktliga. hade aldrig tråkigt med dig. du är den ändå som känner mig utantill och innantill. bara du kollar på mig så vet du vilket humör jag är på, eller om jag säger nej jag är inte ledsen.. så märker du de på mig ändå! minns du när vi tvinga din trädgårdsmästare att köra oss till statoil typ halv tolv på natten för vi ville ha korv och chips? omg lollo, alla minnen med dig klår alltd. jag saknar dig så sjukt mycket. du kommer alltid vara som en syster i mina ögon, blondi (v) blacki. jag älskar dig så sjukt mycket gumman, alltid oss, innerst inne.

hos stampe

tjenis! ;* blev ingen uppdatering innan idag, har glömt totalt. anyway, vaknade upp hos bebis vid halv åtta, fixade mig och så. sen tog jag tåget till stan vid kvart över åtta. träffade dom i klassen + lärarna på knutp, sen åkte jag o emma med kaj våran lärare till rönnowska. kollade fordon, men de sög haha. sen åkte vi tillbaka till knutp o käkade mcd. :) därefter kom sara o johanna till knutp och tog en ciggis med mig. sen tog jag tåget hem till älsklingen, kollade film med honom, sen åkte jag hem vid tre.. tog det mest chillnani sen kom sara hem till mig, så fixade vi oss och så, vid sju tog vi bussen till bjuv, och ja.. nu är vi här hos stampe o väntar på min baby. :) vetifan vad som händer ikväll faktiskt, vi får se! nej nu ska jag va social. / peajs superman

mister man 1 står 1000 åter, tager man 1 står 999 och gråter.

en liten uppdatering..

hallå, igen gott folk! .. när jag skrev sist, så var jag skit trött, så jag gick och la mig, mami kom hem vid halv sex med pizza åt mig. kebabpizza i mitt hjärta. efter det så tog mami o jag en cigg ihopa och snacka om allt mellan himmel o jord! :) i love my mum. nu sitter jag här, ska ta bussen till bjuv nu om en halv timme ungefär, hem till bebis. sova där inatt, sen imorgon 08.09 tar jag tåget till bjuv, kommer försova mig! ;b wahtevah. nu sitter jag o snackar med carro, hon försöker övertala mig om att hon, jag, danne o jovan ska åka skridskor!!!!!!!!!!!!!! vill hon döda mig, så jaja. HAHA! :D iih, nej nu ska jag packa ner lite smink och så, sen till världen bästa.

kommer mer imorgon, om inte redan ikväll! :D

When you say johanna you've said it all.

tjenixen. orkar egentligen inte skriva idag, känner mig helt död, men ändå skit glad! :D skolan gick super bra, fast missade lite av min första lektion för jag försov mig, sällan? haha. fick g på mitt matte prov o g + på min engelska redovisning, skit glad för det är bra för att vara mig! :D sköter skolan mycket mycket bättre nu. efter skolan fick jag vänta på min buss i en timme, men älskling o jovan höll mig sällskap, alltid trevligt det. och när jag kom hem idag hade jag fått brev - från polisbajs något åklagarmyndigheten hette det nog.. åtal nerlagt! fatta hur glad jag blev! :D:D detta är min dag idag, verkligen. puss på det. sitter och väntar på att klockan ska bli fem, för då kommer mami hem med pizza till mig, hihi. sen ikväll ska jag till min bebis, vet ej om jag sover där, får se! :) imorgon ska vi till helsingborg och kolla på gymnasieskolor, har verkligen i n g e n aning om vad jag vill gå. hade gärna gått iv ett år till, men det ska jag självklart inte.. så ja, jag får ta mig en riktig funderare alltså! hade gärna börjat jobba nu direkt, men ja. va ska man göra? nej nu ska jag platta mitt hår - i brist på annat! ha de nice.

just de!


kom på att jag skulle lägga in lite ny musik i min telebobo innan jag somnar.
idag var det en slappe dag, så självklart hade jag på mig mina mjukis och
mina älskade uggs. :) nej nu är musiken klar, så nu ska jag kolla scrubs!

sweet dreams

nu ska johannis sova hade hon tänkt! :D har precis duschat,
har faktiskt pluggat också! d u k t i g a mig. har skola imorgon
från 08.30-14.00 .. så jag ska upp klockan sju, vilket jag nog inte
kommer klara. jaja, ni får sova gott mina fans! :D

du är den som får mitt hjärta att slå extra snabbt

jag ger dig hela mitt hjärta om du ger mig halva ditt. min kärlek,
du är den enda som är värd den. du är nått för alla men för mig
är du världen! till något bättre har du ändrat mitt beteende. ditt
leende, passar perfekt till ditt utseende. hela du är underbar, du är perfekt!


g l ö m  a l d r i g  b o r t  d i n  j o h a n n a !

väla, ikea & maxi

somsagt jag var ju lite sugen på att shoppa.. först drog jag och mami till väla, där jag köpte en bh, ett basic linne o en basic tröja. (bild kommer nedanför).. sen gick vi till ikea, där handlade mami massa massa massa ljus, både hon o jag älskar verkligen ljus. vi kör stenhårt på vanilj ljus. :) sen åkte vi till maxi, där det blev handla mat och lite fler ljus, haha! nu sitter jag här, pratade nyss med min bebis i telebobo, ska hem till honom imorgon. nej nu ska jag ladda upp bilderna, sen ta en dusch!

1&2 - vit spets bh 129:- på hm
3 - grå basic tröja 99:- på hm
4 - vitt linne 49:- på hm
snacka om att fynda :)


så svenskt som det kan bli, iKEA

ikea fo shizzle dizzle fizzle! :D kom nyss hem från mormor, åkte dit efter skolan. hon är den bästa människan på jorden enligt mig, lilla underbara mormor. <3 skolan idag var helt ok, bara en o en halv timmes lektion. nu sitter jag här vid datan, och väntar på att mamis ska bli klar, sen ska vi till iKEA! :b hon skulle handla lite nya saker, så tjata hon hål i mitt huvud om att jag skulle följa med.. vad gör man inte för familjen? haha. när vi har varit på ikea ska jag fan tvinga med mig henne in på väla, är shopping-sugen. när vi kommer hem ska jag plugga iallafall, ska skriva om cetral park, broar o tunnlar och något mer, minns inte tills imorgon i engelskan. sjukt jobbigt. men vill ha vg så då får man offra lite haha. nu ska jag platta mitt hår lite snabbt, uppdaterar sen! :*

jag galoperar fram på mina höga hästar, baby!

shazaam - flygbolags john, så s j u k t bra låt. (: därifrån jag fått rubriken. anyway, idag så stack jag till bjuv.. gick hem till älsklingen, sen drog vi + poppe hem till stampe, där bekkah o hennes pojkvän var. vi gjorde verkligen inget speciellt, tog det chillnani bara! vid halv åtta hade jag o danne följe till min buss, för han skulle även hem. sen vid åtta var jag hemma! när jag kom hem så sa mami; damsugar du ditt rum nu så får du 100 kr.. det lönar nog sig att ha stökigt haha! så det gjorde jag, sen gjorde jag makaroner, älskar det - så j ä v l a gott. (; kom nyss ut ur duschen, gjorde inpackning och shavade my body. INTRESSANT VA? ;) ska snart lägga mig i sängen och glo tv. imorgon är det skola från 10.30-12.00, sjukt skönt. sen hem till mormor o mysa med henne + hugo. ha det bäst gott folk. ;**

självgod? - yezir!


ME ME ME ME ME, i love to be me. säger jag något annat så ljuger jag. folk
kallar mig egoist, men det är bara det att jag älskar mig själv och är hel
nöjd med vem jag är. dessutom tar jag inte skit från andra, det alla hatare
säger - det gör mig starkare! förövrigt sitter jag och lyssnar på cypress hill
och tänker på minnen! det är nice. idag ska jag träffa världens bästa kusin
bekkah, my darling! blir väl att pussa på älskling också lite, sov hoss honom
inatt - i love my boy <3 nej de var väl allt från moi. take care fans.

bästa platsen på hela jorden


bästa stället på hela jorden (förutom dannes säng för den klår fan ALLT),
ja folket, såhär ser en liten del av mitt rum ut en helt vanlig stökig dag, men
jag äääääääälskaaaaaaaaaar min säng, den är så jävla bra, hahahaa.

trött som en igelkotte(?) haha


nu har jag fått min skönhetssömn från tre tills halv sju. nu är jag väl liiiiiite
piggare. men definitivt inte klar vaken. vill bara lägga mig och sova ännu
mer, men det återstår att se! funderar på att krypa ner i min ur-sköna säng
och glo lite tv. låter riktigt nice tycker jag. imorgon blir det iallafall skola från
08.30-14.00, låter inte så lockande. men ja! efter det blir de kanske älskling.




/PEACE SUPERMAAAAAAAAAAAAAAAAN!

waaaaaaaaaaaaaza

hej ALLA glada barn o alla andra fans, (jag vet att det är en del vuxna som även läser min blogg ;)) åkte hem till baby fem inatt, han hade deckat - inte jag! nattens tidsfördriv bestod av platta håret, sminka mig, sitta vid datan o prata med sara i telebobo  :) anyway, när jag kom hem till danne så somnade vi direkt.. försov mig till skolan, men drog dit på sista lektionen och hade engelska. sen slutade vi halv två och jag o ems tog bussen hem ihopa. nu sitter jag här och väntar på mamma.. (hon kommer dock om två timmar, men är hungrig.) ska snart ta en dusch, sen vila. ikväll består kvällen av att: plugga, sitta vid datan och tv. me like! hörs sen folk!

förvirrad och förälskad?

- yesbox! där har ni det rätta svaret. inte nog med att jag är förälskad, jag är f ö r v i r r a d till tusen också. ska inte gå in på djupare detaljer för jag vet knappt inte vad jag snackar om haha! ;b anyway, älskling frågade mig om jag inte kunde komma hem till honom vid åtta innan skolan börjar, så jag bara visst? jag kan komma tidigare också om du vill? haha. så vi har bestämt att eftersom ingen av oss kommer kunna somna så ska jag ta bussen till honom klockan fem eftersom tidigaste bussen går då. det är ungefär tre timmar och fyrtiofem minuter tills dess. så det är bara att sysselsätta mig nu haha! ska ringa baby om tio minuter iallafall, sen ska jag nog platta mitt hår (i brist på annat dåva), sen städa lite.. tidfördriv - i like! men det kommer antagligen bli såhär; 1. antingen somnar jag här hemma och försover mig till skolan. 2. jag åker hem till danne, vi somnar och sover hela dagen. jag känner oss, vi har gjort dethär förut haha. en gång i somras så åkte jag också till honom typ fem på morgonen, sen sov vi till tre-fyra, sen var vi vakna till tio-elva, sen sov vi igen! haha baby du är så söt. nej nu ska jag ta läsk, är törstig haha.

hörs!

"Ett av människans äldsta behov är att ha någon som undrar
var man är när man inte kommer hem på kvällen."


söndags mys

nu har jag precis kollat på ensam mamma söker, det är rätt roligt faktiskt. har även ätit chocklad, chips o dippa. varti så sjukt sugen på godis och chips hela dagen, haha. får snart sluta äta så mycket godis, vill inte bli tjockis! är sugen på att checka film, men vetifan vad jag vill kolla på. beslutsångest hahahhaa. nej nu ska jag ut i köket och ta en cigg med mamisen. :) skriver mer sen maybe. pusstja!

me me ME :)


it's all about me.


vi skulle väl erövra världen tillsammans?

v i  s k u l l e  v ä l  v a r a  o s k i l j a k t i g a ?
d e t   ä r   d u   s o m   ä r   m i n   b ä s t a v ä n   n o   m a t t e r   w h a t < 3


jag älskar dig mer än vad jag älskar livet, för du är så mycket mer än bara
lollofizzle; du är fan a l l t. älskar dig som om du vore min andra halva, min
tvillingsjäl, mitt allt. saknar dig så sjukt mycket, saknar oss. times will never
be the same, but u always have a place in my heart, the best place ever! <3
jag älskar dig lollo, du är som en gåva från gud, fast bättre! du o jag mot allt.

söndag is the shit - INTE!


tjingeling! kom hem från danne för en stund sen. :) städat upp på mitt rum,
wiho duktigt johanna. vi fick precis gäster, eller ja, gäster och gäster.. men
besök om det nu låter bättre.. hugo och lite andra. anyway, imorgon börjar
skolan och det är så jävla tråkigt. speciellt när man varit ledig i en vecka..
men va ska man göra? ;b nej nu ska jag äta kakor och dricka julmust! :D
skriver mer ikväll. ta hand om er.

en natt, halv fyra.

är hemma hoss danne, han ligger och sover som en stock. kollade nyss klart på någon psykad skräckfilm, var skit rädd. (a) och danne den söta saken ligger brevid och snarkar, mys haha. är super pigg, och det är fett jobbigt. saknar lollo, RIKTIGT mycket. sjukt mycket. skojar inte, hon var den bästa vännen man kunde ha omg. ser henne fortfarande som en syster iallafall, fast vi knappt träffas nått mer! ;/ imorgon (klockan är över tolv) så börjar skolan igen, fan då! detta lovet har gått riktigt snabbt, och det har varit riktigt nice också. knappt gjort något, förutom att softa haha. :) men de gillas. nej nu ska jag gå och lägga mig brevid världens bästa pojkvän - DANIEL!  ha det chillnani.

hos bebis

shululu. sitter hemma hos baby nu och glor film, eller ja, han lagat hamburgare åt oss, så jag har pausat filmen! ;b vi kollar  på drillbit taylor. nej nu var maten klar! på återseende.

never say forever, cuz forever makes me cry

w r o n g shit makes me say b a d shit.

idag så vaknade jag vid tre, fatta ingenting.. trodde det var måndag, så jag fick panik. men mamma sa att det var lördag, så jag somnade om igen. :) sitter här nu, helt ny duschad och fresh - de är nice. ska nog till danne sen vid sju i think. annars vet jag inte vad som händer. ska klä på mig nu! cya.

RSS 2.0