Saturday night

tjenis. dåligt med uppdatering, i swear ill be better! min säng var och är fantastisk skön, danne som även sov i den tyckte den var för hård, men det kanske var för han bara fick en kudde i natt, och jag tog dom andra tre! så är det när man sover med mig, haha. jag tycker den är riktigt skönt. jag och baby sov i femton timmar i natt.. vi gick upp 15.10. så blev vi jätte sugna på juice, men juicen var slut, då beslöt vi oss för att gå till matöppet och handla något. baby köpte varsen apelsin mer åt oss, i love it! sen satte vi oss på skeneholm och snackade lite - i love my man! vid kvart i fem åkte han hem, sen åkte jag och mama till familia. sällan va? haha. köpte chippe och dippe, läsk och annat gott! så vår kväll har bestått av; wii-spelande och gottis! tackar man inte nej till. imorgon ska jag sova hoss mannen, oh vad jag älskar honom! :) till helgen hade han och robban massa planer för mig och robban's wife. låter spännande!

kisskiss ♥

shopping whit the family

shululu folk! idag så är det verkligen en bra dag! :D vaknade upp brevid babyboo, tog mig en halv timme att få upp honom. vi tog det lugnt och så, sen kom mami hem och vi tog ut sängen från mitt rum (mama och baby gjorde det) HAHA. sen vid ett körde hon honom hem, och vi stack till ikea med mormor, morfar, madde och hugo! åt köttbullar, yammi! idagens fick jag: en ny säng 140 bred, tre lakan, ett påslakan-sett, badskum och något mer, minns inte! tack mami! vi kom hem vid fem tiden, och sedan dess har jag fixat på mitt rum, tagit en dusch och umgåtts med mami och hennes kompis Jessica. ikväll kommer antagligen baby hit igen, hoppas de! :D vi får inviga min säng haha. bild kommer, på sängen alltså.. återkommer sen!

Godnatt

tänkte skriva ett litet inlägg innan jag ska sova. hon är exakt tjugo i elva nu.. behöver egentligen inte sova, för jag har varken skola imorgon eller på fredag, men jag är fett trött. idag har jag lagat mat, spelat wii, ätit maten jag lagat, kollat tv, umgåtts med mami, suttit vid datan och tagit det lugnt. :) skulle egentligen vara med baby, men jag mår fett dåligt emellanåt. har ont i min hals, får halsbränna och mår illa. great! imorgon hade jag tänkt gå upp vid tolv tiden, färga min utväxt, ta ett bad, träffa baby och bara ta det lugnt. vill bara ha fredag just nu! för fredag innebär ny säng! :D wiiho, så najs det ska bli.. funderar faktiskt på att ringa lollo nu, vill ha sällskap när jag ska ta min kvälls-cigg haha! godnatt min kära blogg, och alla läsare!

"Freedom is just another word for nothing left to loose"

Berätta 15 sanningar om dig själv.
1 - jag kan inte sova i min säng om inte madrassen och lakanet är perfekt.
2 - min absoluta favorit dricka är apelsin juice.
3 - jag har alltid torra ben, kvittar hur mycket jag smörjer in dom.
4 - jag hatar att vara ensam.
5 - danne är min första kärlek.
6 - jag älskar att bada, hade kunnat göra det hela tiden.
7 - mat är det bästa jag vet.
8 - jag har 'piercat' mig i handen.
9 - jag har glasögon.
10 - jag känner inte min pappa.
11 - jag ska få en ny säng på fredag ;)
12 - jag älskar skolan!
13 - min mamma är nog den enda jag litar fullt ut på.
14 - jag har haft piercing i ögonbrynet.
15 - jag hatar billesholm.

jag är kocken idag

ska snart upp till matöppet och handla köttfärs och sallad, vi har redan alla andra grönsaker hemma + bröd, så ikväll blir det tacos. :) jag äääälskar tacos, lätt världens godaste mat! jag ska laga det ikväll, undra hur det går? haha nej men det är lätt. nu ska jag klä på mig, få pengar av mami sen bounca upp till affären och handla, sen hem! baby kanske kommer sen, i hope so. annars blir det bara att softa idag, maybe färga håret. får se..

puss och kram!

nintendo wii


- jag är besatt! det är så fucking kul.

do you wanna come to my hotel?

den låten väcktes jag av klockan 12, PRICK! jag bouncade upp, gick på toa, ringde sara så tog vi en ciggis i telefun - snackade om allt mellan himmel åh jord. det behövs, och jag älskar att snacka med den bruden. she's everything for me. <3 jag spelade även wii när jag pratade med henne, lat som jag är så satt jag på en stol, haha. vid kvart över ett kom mami hem, hon har varit på sjukan och tagit bort ett födelsemärke. funderar på att gå ut till köket och snacka lite med henne, fast morfar sitter även i köket och spelar dataspel på sin laptop.. vilken familj, men jag älskar det! :D ska även försöka övertala mami till att få laga tacos idag, så sjukt sugen på de! saknar baby också, deeee suger ju inte lite?! återkommer sen people!

vårdcentralen och baby!

förlåt för jag inte uppdaterar på så länge! i lördags sov jag hoss sara, vi firade sara L och i söndags åkte jag hem, åt god mat med mami, mormor, morfar och moster, sen åkte jag till baby och sov där. i måndags skippade vi skolan, eftersom ingen av oss mådde bra, vi låg hemma och glodde film hoss honom istället. :) vid fyra(?) tiden tog jag bussen hem, sen åkte jag, mami och moster till familia, hittade inget, sen drog vi in på city gross och handlade massa. fick blandannat snurresprätt! :} jammi! sen åkte vi hem, så kom baby till mig, vi kollade tv och åt haha! :D vid tio tiden kom hans mami och hämtade oss, vi kollade på transporter 2, åt mackor, badade och mös. imorse skippade vi också skolan, mami beställde tid åt oss på vårdcentralen, eftersom vi båda mådde skit. väl där så hade båda körtelfeber, dom är dock inte säker på om jag har det, får reda på det på fredag! så läkaren sa att jag inte fick gå till skolan förens på måndag, om jag är frisk. (a) för det smittade tydligen lätt. efter vårdcentralen gick jag och baby till kebabhouse, åt kebab, sen gick vi hem åt honom.. bara tog det lugnt! vid fem tiden åkte mami och jag ut till expert, mami köpte en ny laptop och ett wii! :D nu jävlar ska de spelas! haha. sen åkte vi till familia. sitter hemma och tar det lugnt nu, mormor och morfar var här en sväng för någon timme sen. och jag tog nyss ett bad. är heeeeeeeeeelt förvirrad och saknar redan min baby! nej nu ska jag ta en cigg med mami, sen försöka fixa wii'et.


so long, fuckers.

fredag

hejsan. sitter här med hårinpackning i håret och nördar mig.. idag har jag hunnit med mycket vill jag lova. hade skola från halv nio till tolv, sen stack jag hem till bebis och softade. vid halv tre tog jag bussen till väla, mötte sara e! vi handlade present till sara L som ska ha sin 18 årsfest imorgon! :D p som i pardey. handlade även lös-naglar och genomskinliga strumpbyxor. vid halv fem tog jag bussen hem, käkade food med mamis. har satt på mina lös-naglar, satt på tandsmycke igen, tagit ett bad och nu har jag hårinpackning i håret, ska strax sköljas ur! ikväll blir det tv, godis och chillivanilli och så ska jag även packa tills imorgon, för jag ska ta bussen till sara klockan tjugo i ett, så ska vi fixa oss och förberede inför kvällen!


mina naglar, blev heeeeeelt ok :)

. . .


gjorde ett litet ''kollage'' av mina tattoos. :)

mitt rum!

har bestämt med mama nu.. ska få en ny säng bland annat! tack mama. <3 har en 105 säng nu, vill ha en större och lite hårdare, min är alldeles för mjuk plus alldeles för liten tycker jag. vill man sova två i min säng, åker man ner i mitten haha! så jag ska få en större och hårdare säng, sängen ska vara 140 bred! det kommer bli nice. den kostade runt fem tusen, så mama sa att jag fick vänta någon vecka för hon hade inte cashen precis nu. så om två veckor kanske jag får ny. ska bli riktigt skönt! vill även ha nytt påslakan och en ny lampa.. får väl tjata lite. :) vill ha bruna sängkläder eftersom jag har en brun fondvägg och tre beiga väggar, sen är resten av möblerna  vita, och så ville jag ha något som skärde av lite, så jag kastade ut mitt höga ''barbord'' och satte dit mitt lila databord, blev rätt ballt! hittade även dekorationer, men jag har mönstrade väggar, så det blir nog inte alls fint. men drömma kan man ju!



musik

jag har alltid älskat svensk hiphop / underground musik.
dock inte ALL musik, men jag gillar det. hiphop, r'n'b och
reggea är det jag alltid lyssnar på.. tänkte komma med
musik tips då och då. och idag så lyssnar jag nonstop på;

shazaam - flygoblags john
fronda - adalgisa
sho bre express - bengen spanar
kartellen - wannabe gangsters



softe-dag!

dagen idag har varit riiiiiiiktigt soft. :) gick upp vid kvar i elva, fixade moi snabbt! tog bussen till skolan kvart i tolv, blev kebab med lollo och company. älskar min klass! sen hade vi matte, därefter slutade vi. då tog jag bussen hem till min lovely mormor, umgicks osv. tog bussen hem vid halv fem, ätit kladdkaka med mamis. ska snart ta bussen till bjuv och träffa sara lundgren, vi ska äta pizza och gotta oss!


(v)

bikinitime

varit inne och kollat på h&m's internett-butik. har hittat en
bikini jag ska beställa så snart som möjligt! det är så
himla söt tycker jag. passar perfekt till en brun kropp i sommar!


so cute.

. . .

behöver inte knarka är redan så jävla påverkad av min egotripp!




närmst hjärtat ♥



inte utan er.                                         


jo joh joha johan johann johanna




idagens

2009-01-21
vaknade upp hoss danne, bouncade till skolan. hade so, gick super bra! historia är något för mig, HAHA! ;b gjorde ungefär sju uppgifter, sen fick vi sluta för kaj tyckte vi var dryga. gick till netto, handlade festis! to die for. åkte hem vid tolv, mådde helvete. somnade när jag kom hem och jag sov tills fyra. UTVILAD! sen träffa jag emma och tog en cigg med henne. :) min babe det! har inte gjort ett skit idag.. sovit, ätit och snackat med lollo. imorgon blir det skola, börjar halv ett och slutar två. det är skööööööönt! :D funderar på att ta mig ett varmt bad sen packa upp mina saker. har sovit hoss baby i tre nätter, har mycket att packa upp. återkommer sen maybe baby.

<3 <3 <3 <3


jag tänker på dig lollo! ÅÅÅÅÅÅH så god den är :)

sho bre!

den låten går 24/7 både på min mobil och på datan! :D me love.

knappt uppdaterat alls på senaste, haft fullt upp vill jag lova! sovit hos bebis två dagar i sträck nu, imorse när jag vaknade upp brevid honom så tittade jag på honom, och då förstod jag hur lycklig han gör mig, han gör verkligen det. och han är så söt när han sover. min älskling! gick upp och fixade oss, sen gick jag till skolan, och han till sin. hade matte, sen gick jag till syo, fixade skolorna och det, är heeeeeeeeelt klar nu. så fucking nice! efter det så tog jag tåget till helsingborg, åt på grafitti med mami! <3 sen stack vi till tingsrätten, rättegången gick väl hyffsat. nervös var jag, haha. efter långt om länge blev de klart, då drog mami och jag till OJ, handlade en mini smörgåstårta, yammi! och massa massa glass. nu sitter jag här - proppmätt! mami skulle egentligen blivit opererad imorgon, men det är inställt, så det bli nästa månad istället. ska nog till min älskling sen ikväll, hämta lite saker jag inte tog med mig imorse, blandannat volymtång och plattång.. är heeeeeeeelt slut i kroppen. hade gärna velat lägga mig och sova i trehundra år. skolan imorgon, vill inte. :( har idrott, so och matte! kill me. återkommer kanske sen.

take care! ♥

jag ber dig

lämna inte mig här själv, i en månad. jag klarar inte det, jag orkar inte detta själv.





är lite seg på att uppdatera, återkommer sen! / j ♥

copycat

HAHA du är rätt utskämd.

alla skrattar bakom ryggen på dig, även framför. hör du inte?
och du? kom med något eget.

det ska vara p e r f e k t

har en ny kategori for my beauty, där ska jag skriva om allt från smink, till färga håret osv. allt om utseendet! jag har nog gjort ett av världens bästa fynd - min pincett jag noppar ägonbrynen med! jag fyndade den när jag var i ullared med mami för något år sen, kostade 8 fucking billiga kronor?! yeeah, tänkte en reserv kan alltid vara bra att ha. så jag köpte den. sen slarvade jag bort min vanliga pincett, som kostade ca 99 kr (inte värd de priset), och denna 8 kr pincett är den bästa jag någonsin använt. sedan dess har jag bara köpt såna pincetter! 8 kr? liksom det är inget pris. BÄSTA FYNDET (!) nog om det. har nyss noppat mina ögonbryn, fick den formen jag ville ha, uppåtböjda och tunna. i love it! nu är jag insmord i mina lancôme cremer jag fick av bebis, är len och fräsh!

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZAP ?

2009-01-16
hejsan! :D är rätt så seg på att uppdatera, i know. men det ska bli ändringar på de! anledningen är väl att jag knappt varit hemma på en vecka. sovit hos baby i fyra nätter nu, och jag har inte velat sitta vid datan och slösa min tid på det då, så ja - thats it! idag så försov vi oss för danne skulle ställa väckarklockan på SIN mobil. aldrig att han får göra det igen, haha. vaknade halv nio, jag bara wtf? klädde på oss snabbt, sen gick jag till skolan. hade livskunskap, därefter hemkunskap. vi bakade och gjorde creps! yammi. efter skolan gick jag hem till baby en stund, sen mötte jag emma. vi käkade på kebabhouse och handla cigg, sen kom mami och hämtade mig. vi körde till familia, sen till expert för mami skulle fixa en ny data. så fucking skönt att allt löst sig nu! när vi kom hem fikade vi, mormor kom också hit. sen tog jag mitt ett vaaaaaaaaaarmt bad, började svettas haha. nu sitter jag och väntar på sara, hon kommer med bussen om ca tjugo minuter. mami stökar ute i köket, där även tobbe är, dom lagar köttfärspaj, eller ja, mamma lagar! killar i ett kök? naaae. inte tobbe iallafall! :b nej nu ska jag plocka undan glas från mitt rum.


scarface

AAAAAAAAH JAG DÖR. scarface är lätt den bästa filmen i filmhistoria!
finns det någon bättre? neeeh. ni som inte har sett, kolla på den!
Al Pacino - världens bästa slådespelare! scarface i mitt hjärta.


i always tell the truth, even when i lie.

if god smoked cannabis

2009-01-15
tjaaaaaaaa! hängde med baby hem igår och sov där. inget rättar till sig här hemma, det är jobbigt as hell! vi såg film, mös osv. idag försov han sig, hihi gullunge. :) vi vaknade tjugo över åtta, han började kvart över. så när han duscha låg jag kvar i sängen och drog mig - SKÖNT! vid nio tog jag bussen hem, och han gick till skolan. sitter här hemma och smaskar i mig v-löks bröd, till frukost?! där fanns inget annat gott haha! börjar halv ett idag, vilket innebär att jag får ta bussen till skolan vid tolv. nej nu ska jag äta upp, dricka min powerrade och ta mig en dusch! ska hem till mormor efter skolan, nice. imorgon är de FREEEEEEEEEEEDAG! återkommer peeeeps.

hos älskling

tjenis! kom nyss till bjuv, babys mamma kom och hämtade mig och baby. dom skulle på möte i hans skola, så dom släppte av mig vid dom, så nu sitter jag här och geekar mig. ;b vill att baby ska komma hem NU! fett tråkigt utan honom. innan idag hoss mig, så fixade han limewire. det hade fuckat sig TOTALT, men nu är de bra igen. :) ska ta bussen hem vid åtta i think. inte sovit hemma på två dagar + en massa saker har hänt där hemma. not funny at all. men nu ska jag in på en sån sida och spela spel, HAHAHHAHA. uttråkad som fan.

xoxo.

ingen rubrik

2009-01-14
cuz i got nooo fantasy. haha! :) har inte uppdaterat så mycket om mina dagar på länge. tiden har mest spenderats hoss baby! igår åkte jag till honom vid sex, vi kolla tv, åt mackor, bada badkar och checka film. mysipys. imorse vaknade vi vid tio i åtta, klädde på oss, sen gick han till skulan och jag gick till min buss. hade ingen lust med skolan, that's it. när jag kom hem somnade jag direkt. vaknade vid tjugo över tolv(?) och steg upp! :D ringde saris, har pratat i tele med henne i ungefär en och en halv timme. nu är klockan tjugo i två, älskling ska ta bussen till mig om fem minuter, så han är här klockan två. chillivanilli. i love my man! det blir maaaaaaaaaaaassa mys. :) vi har ju 8 månader idag, så ska pussa på han lite extra! imorgon ska jag till skolan har jag bestämt mig för, börjar halv ett och slutar två. puss på de va. i helgen ska jag umgås med sara och baby! my love. nej nu ska jag klä på mig.

PUSS ♥

8 month <3


8 månader idag, jag älskar dig så sjukt mycket! tiden med dig
har varit den bästa baby, alltid vi. johanna plus daniel! <3

rock this pardey


rock this pardey, ro ro rock this pardey

i år..

händer detta;
till danmark på fete fest med släkten
fixa höga betyg
gå ut iv och börja gymnasiet
ett år med baby <3
fylla 17
börja röra på mig mer
glömma allt dåligt
skaffa en stoooooor säng
blogga mer
börja sola solarium igen
festa
umgås så mycket jag kan med mina vänner
åka utomlands(?)
min moster och hennes kille gifter sig
bry mig mer om mig själv



söndag för fan

2009-01-11
söndag is the shit - INTE! värsta dagen på hela veckan. helgen har varit nice. gårdagen spenderades hoss min älskling. tog bussen från honom vid tre idag, åkte direkt hem till mormor, städade där lite och så. cash IS the shit. vid fem körde mormor hem mig, åt middag och så med mamiloco. efter de fixade jag på mitt rum, tog ner mitt höga barbord och satte upp mitt vanliga databord, bytade gardiner, damsög och bädda rent i sängen. duktigt johannis! ska nog pela mig till affären och handla cigg, orkar verkligen inte.. men i need! efter det blir det duschen, i need it to! skolan imorgon, men ska antagligen först till doktorn, mina mandlar är ju fortfarande cp. uppdaterar kanske sen.

grattis eva (danne's mami) på födelsedagen! :D

dance like nobodys wathcing

2009-01-10
hej alla älskare and haters! :} jag är utvilad nu, somnade halv tolv inatt, och vaknade halv två idag! det behövdes. sara sov ju här inatt, trevligt. :) vi har inte gjort något särskillt idag, kollat film; pojkar vill, killar kan. sen har vi käkat godis och middag. sund kost. ;b har nyss gjort ve oss lite, hon ska på bio med jovan och jag ska hem till baby! vet ej vad som händer.. men vi får se hehe. återkommer kanske senare. love peace n' harmony



goddag!

2009-01-09
eller det kanske heter godkväll? ;b jag är riktigt riktigt trött, sitter och bloggar i köket med datan medans jag tar en cigg. ska snart gå ut i kylan och möta sara, hon ska sova här inatt! anledningen till min trötthet är min älskade pojkvän. :) vi bestämde inatt att jag skulle ta bussen till honom kl fem imorse eftersom vi ville träffas och var pigga. jag verkligen käääämpa dom sista timmarna för jag var trött, men han somnade. haha! :) min sötis. vid fem tiden somnade jag, sen vid halv åtta var det bara att hoppa upp ur sängen med ett leende på läpparna. fixade mig, sen tog jag bussen till skolan klockan åtta. hade livskunskap och hemkunskap, gick snabbt! hade hk på babys skola, så han fick offra sig på mina rökpuser och träffa mig, men det gör han med ett leende på läpparna, de vet jag. haha! slutade halv tolv, så baby och jag gick hem till honom. spelade lite dataspel like usual hihi, sen skulle vi kolla på 8 mile. vem tror ni somna? jo, johanna i egen hög person! jag är inte riktigt frisk än (mina mandlar är svullna) så när jag sover snarkar jag fett högt och mycket, vilket jag aldrig gör annars. baby tyckte väl det lät roligt, så han spelade in det. HAHAH tror ni jag fick ta bort de? näääh. vid fem tiden åkte jag hem, stack och handlade cigg, sen blev de kycklingfilé m. klyftpotatis! yammi. nu sitter jag här somsagt, väntar på saris (L) återkommer sen väl!

oldie


hittade en gamal bild på jovan, min baby och mig!
precis när jag och baby blivit tillsammans typ.

2 do

idagens ska detta hända;
♦ fixa mig
♦ åka hem till baby
♦ skolan - livskunskap o hemkunskap
♦ städa mitt rum
♦ hitta på något med baby sara och jovan


ansiktsmask

i ett tidigare inlägg skrev jag att jag och sara gjorde ansiktsmask..
det är en av dom bästa jag någonsin använt! det var en ''duk'' man
la på huvudet, sen skulle man massera in krämen från ''duken'' i
huvudet. man skulle ha den på i ca 15 minuter, men jag glömde
bort tiden, så den var på i 30 minuter, och det hade jag inte velat
ha ogjort! huvudet kändes som en barnrumpa, riiiiktigt len. finns
att köpa på h&m, ca pris; 29 kr. billigt och bra ressultat!


filmtips

nu när det är vinter, hur mysigt är det inte då att bara ligga inne och glo film? jag älskar det! och självklart med massa tända ljus, godis och läsk! kan de bli bättre? - nixtwix. tänkte ge er några film tips, dessa filmerna såg jag i helgen med sara.

barnhemmet (heter dock något annat på engelska) det är en skräckfilm, faktiskt någon av dom bästa jag sätt hittils i mitt lilla liv! det handlar om en familj, så spökar det i huset, och sonen försvinner plötsligt. säger jag mer, avslöjar jag nog den. ett minus med filmen, är att dom pratar spanska - annars hur bra som helst!

shrooms, det är också en skräckfilm. handlar om ett gäng ungdomar som åker till irland för att testa magic mushrooms, det börjar hur bra som helst, sen sätter hallucinationerna igång, det finns inget bra slut på det. filmen är väl helt okej, lite dryg men rätt galen!

2001 maniacs, det är en komedi/skräckfilm. den är inte jätte läskig, men rätt äcklig. handlar om några ungdomar som ska till någon strand, festa och ha det nice. men dom kommer heeeeeeeeeelt fel. avslöjar inte mer, men se den, den är flippad.



a shot of love..

with tila tequila! nyss kollat på tila tequila, jag älskar det programmet! galen brud alltså.. kan verkligen inte somna, helt döds-pigg! dagen började med att jag vakna upp med baby, gick till skolan, i TID! när jag kommer dit får jag reda på att jag har en lektion, FRÅN HALV ETT tills TVÅ! jag fick cp ryck, haha. när jag förengångsskull var i tid, så börjar min lektion 3875 år senare? jag gick in till syo och sökte in till gymnasie! great, nu är det ordnat. får bara hoppas jag kommer in nu också. ;b sen traskade jag hem till baby i snö och ishalka. visste att han låg och sov, så jag väckte honom. han gick till skolan, och jag tog bussen mot billesholm! på bussen träffade jag fia, hon hade inget att göra, heller inte jag, så hon följde med mig hem! vi käkade macaroner, snackade om allt mellan himmel och jord, gick och handlade cigg. sen vid ett tog jag bussen till baby igen. vi spelade data-spel, nördade oss, och hade allmänt mys! skit nice. vid sex tiden kom jag hem, åt mat, sen blev det badkar. oh jag älskar det! ;) somnade framför tv'n vid åtta tiden, tills klockan tio. undra på varför jag är pigg? bad johanna, väldigt baaaad!


tila tequila.

jag är hemma igen

2009-01-07
har sovit borta i två dagar nu. hemma nu! skönt att komma hemifrån, men skönt att komma hem också. i måndags åkte jag till väla, där mötte jag sara, inhandlade tre på öronhänge, en ansiktsmas och ett puder. vi handlade även godis och sådant till kvällen. när vi kom hem till henne blev det tacos, yammi! :} hennes mami åkte till tunisien klockan tio på kvällen, så efter de fick vi ff, haha! vid halv elva kom baby o jovan, vi satt och snacka, kolla film och tog det lugnt! vid tre tiden somnade jag o baby. sen i tisdags vaknade jag av att sara skriker; JOJO VI HAR FÖRSOOOOOOOVIT OSS! fick panik, men det löste sig. vi tog bussen till familia, medans baby och jovan tog  tåget hem. sara fick en skit fin ny mobil av hennes dady! därefter körde han hem oss till mig, där mama, mormor och morfar var. v vi fikade, fick min nya telebobo! im in love. haha. därefter tog vi bussen till bjuv, sen tåget hem till sara. när vi kom hem till henne gjorde vi bakadpotatis, med räkröra och vitlöks-smör och sallad! så gott. vi tog det lugnt hela kvällen, kollade film, baka kladdkaka, gjorde ansiktsmasker och färgade håren! kom hem vid fyra tiden idag.. sitter i köket med mami, med varsen bärbar och tar de lugnt. vid åtta ska jag ta bussen hem till min älskade pojkvän! ska nanna där. imorgon börjar skolan. rätt nice ändå!





min mobil kamera tar rätt bra bilder för att bara var 2 megapixel..



six billion peoples, six billion souls,

- but sometimes all you need is one. vi har inte det alltid perfekt, men för det mesta är allting förjävla bra! jag älskar dig så klockorna i kina stannar! min kärlek till dig går inte att beskriva i ord. 14/5-08, mitt hjärta - i dina händer. DANIEL DANIEL DANIEL (v) ti amo <3

2009-01-04
idag så vaknade jag upp hoss sara, vår kväll igår bestod av film-tittande, vi såg blandannat; barnhemmet, shrooms och another cinderella story. dom var hyffsat bra, barnhemmet var bäst helt klart. vi somnade vid sex imorse. oooooops! till frukost åt vi vitlöks-baguetter, yaammi. sen vid fyra tiden tog vi bussen till knutp, träffade baby m.f. dom skulle till laserdome, men vi ville inte med, så jag åkte hem och sara åkte hem! träffade dom av en slump, vi åkte bara dit för jag skulle hem. haha. när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, tog de lugnt bara. vid nio åkte jag till baby, sen kom jag hem vid halv elva. mina mandlar är riiiiiiiiiiiiiktigt svullna. kan knappt prata! badbad. imorgon ska jag upp vid tolv, för 20 i 2 ska jag ta bussen till väla och möta sara, sen blir det att jag sover hoss henne i två nätter. hennes mami's ska till tunisien, lyckost! nej nu ska jag sova. ta hand om er.

dagens

klädsel; leggings, tunika, bh, hotpants benvärmare
frisyr; plattat uppsatt i totte
favorit; sara
plus; att jag har mina underbara vänner <3
minus; att mina halsmandlar är stora som apelsiner
mat; pasta m. kyckling
låt; fejken - tiden som varit (ger minnen)

if i were a boy


nu är det såhär. jag har har inga nyårslöften direkt. men jag ska försöka att börja röra på mig mer, äta mer nyttig mat, mer frukt och så! för sanningen är att jag älskar frukt, speciellt annanas, melon, banan, kiwi, grapefrukt och jordgubbar. ska verkligen försöka att bli nyttig! :} det är inget löfte, så det går att bryta. haha! detta blir väl mer ett försök? åt precis middag, är proppmätt! gott var de. synd att de serut som om jag väntar barn i 8 månaden. skämt o sido. det blir antagligen att jag tar bussen till sara vid sju tiden. älskling sover fortfarande, och jag tänker inte sitta hemma hela kvällen och vänta på att han ska vakna. nejnej. nej nu ringer sara, ska vara social med henne nu i telefon!





































hålan gud glömt

2009-01-03
billesholm, ja, där bor jag. ööööh, jag hatar denna hålan. det finns i n g e t folk här jag kan förstå att jag umgåtts med. alla är så falska, dom leker hit och dit, tror dom är något osv. hade gjort vad som för att bo någon annanstans. när lollo bodde här, ja, då gick det. men nu? no fucking way! nog om detta, ska inte klaga. för då blir jag väl hon som snackar skit om OSS på sin blogg blablabla. men vet ni en sak? :D jag bryr mig inte för fem öre om er, hade gärna kunnat spotta er rakt upp i huvudet, fuckers! ursäkta, men så är de. idag vaknade jag vild halv två, snacka om att ha nolife. har knappt gjort något sen dess. jo, badat badkar! skulle träffa danne idag, men vet ej hur det blir med det. drar kanske in till stan istället. ;b är riktigt hungrig, mama lagat mat, och när man känner doften blir det värre, vill bara maten ska bli klar nu! det blir någon kyckling-grej med pasta, yammi. tror aldrig mama gjort någon mat jag inte gillat! i love you <3 nej nu ska jag hänga upp mina handdukar innan mama dampar, HAHA.

/ johanna

fredag

2009-01-02

goddag! eller ja, snarere godnatt? ;b dagen började med att jag vaknade upp hoss baby klockan åtta i morse, och fattade noll? vi skulle kolla film inatt, sen skulle han massera mig, för jag hade cp ont i min rygg. men jag somnade, så det blev ingen massage inte! somnade om, vaknade klockan två. vi tog det lugnt, mös och snacka. vid halv fem hämtade mami mig, så drog vi till familia. stack inom telenor, skulle fråga hur det gick med min telebobo (som är på lagning). dom sa att på tisdag/onsdag ska jag få en helt ny! :D skönt med ny modell också. sen åkte vi hem, lagade mat - fläskfilé, klyftpotatis och v-sås! yammi! vid åtta tog jag bussen till baby, där även sara och jovan var. vid kvart i tolv tog jag bussen hem. sitter här och gör nothing, eller jo - rökar en cigg och dricker julmust. imorgon ska jag träffa bebis as usual. ;} på söndag har jag ingen som helst aning om vad som händer.. på måndag ska jag iallafall hem till sara och nanna där! ;b vi ska laga mat och sånt mys! hennes mamma är utomlands, så de är chillnani! nej, nu ska jag ringa danne och säga godnatt som jag lovat, sen sleepa!

take care v

dagens;

klädsel; mjukis, linne, huv-tröja, bh, strumpor och hotpants
frisyr; uppsatt i slarvig totte
favorit; danne <3
plus; att jag ska få nyy mobil
minus; detta jävla vädret
mat; klyftpotatis, fläskfilé och vitlöks-sås
låt; akon - freedom


förvirrad..

010109


nyår's outfiten, ganska lyckad! körde stenhårt på leopard, hahah.
ska berätta lite om kvällen.. åkte hemifrån vid halv sex, där istortsätt mesta
delen av folket var släkt (med mig haha). vi åt räk&lax-förrätt, sen något med
fläskfilé till huvudrätt, och chockladmousse till efterrätt. SÅ YAMMI. drickandet
startades ungefär vid huvudrätten för min del. vi ''barn'' satt i köket, vilket var
jag, robin, niklas, tharese, theres, linda, camilla och patrik. linda bara -
JOHANNA, ikväll ska du INTE va nykter. nää, det var heller inte mina planer.
det dracks cider, champagne, groggar, shottar, vin mm. kvällen var riktigt
rolig. synd att man vaknade med världen's huvudvärk! nej, nu kallar vattnet
på mig. återkommer sen kanske, en sak är säker - IKVÄLL BLIR DET MYS MED ÄLSK.

RSS 2.0