Sista dagen på 2008

det känns rätt så.. konstigt? detta är sista gången jag kan säga i år blev jag tillsammans med danne, i år gick jag ut nian, i år dog min farmor, i år flyttade lollo. istället måste jag säga, jag och danne blev tillsammans förra året, det var förra året jag gick ut nian, farmor dog förra året, lollo flyttade förra året. tror det lite är rädslan att andra ska tycka, att det som hände förra året, måste glömmas. att dom ska säga 'men det var ju förra året Johanna, du måste gå vidare'. jag menar, det som händer idag, kanske är ett minne för livet, men imorgon hände denna dagen förra året. jag borde nog inte tänka så mycket, jag blir förvirrad! jag vill iallafall tacka alla för detta året, det har varit underbart! visst, det har haft sina stunder. men jag ska faktiskt inte klaga! tack alla, tack mamma, tack danne, tack lollo, tack sara, tack emma, TACK ALLA!



tänkte skriva om året som varit..
januari: jag fick min telebobo, festade konstant och blev misshandlad, hehehe.
februari: lolo säger väl det mest? vi shaka assen 24/7 och drack tequila som
om det vore vatten! köpte hårförlängning.
mars: minns det som igår, träffade danne riktigt mycket, dock bara som vän.
denna månaden var även en jojo - lolo - jesper period, vi erövra världen!
april: benne flyttade, vi sörjde. jag fick upp ögonen för danne, vi träffades i smyg.
maj: jag och lolo deckade i ett dike, vi tål inte allt för mycket. jag fyllde 16.
lolo flyttade och övergav mig i billesholm. 14/5 blev det johanna<3daniel.
juni: jag slutade nian med dåliga betyg, sommarjobbade och tog det mest lugnt.
juli: minns inte så mycket av denna månade.. spenderades i bjuv iallafall!
augusti: det tog slut mellan mig och danne (dock bara i två veckor),
umgicks mycket med kornelia. började iv - ääääääälskade det.
september: åkte utomlands med mami och compani. gick i skolan,
umgicks rätt mycket med carro a.k.a grumgrum.
oktober: jag fick min jacka (KÄRLEK), gjorde inget speciellt denna månaden heller.
november: sarorna kom in i mitt liv igen - and i love ya'll.
december: mamma blev sjuk. jag och danne hade 7 månader <3.
firat julafton, umgåtts med mina kära vänner, min pojkvän, min familj.

Näst sista dagen

.. på detta året! japp. 2009 - here i come! vaknade av att baby kom hem till mig och plingade på dörren, vi käkade frukost, sen mös vi typ fram till två, då åkte han hem. :( jag pratade i telebobo, såg tv och tog det chillnani. hemma själv, skönt men tråkigt. mama var på sjukhuset! jag hoppas att det blir bra nu, orkar inte se dig lida. <3 vid fem åkte jag, mormor och morfar till sjukhuset, hämtade henne, sen åkte vi hem! åt nyss på bellman, åt calzone. YAMMI! :) sitter hemma nu, väntar på babyyy. men han är seg, som alltid. ikväll blir det softisofti, fett trött, ska typ bara ta ett varmt bad (träffa baby), göra hårinpackning, måla naglarna osv! återkommer maybe baby!


back on track

hejsan gott folk. förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. har haft fullt upp! ska berätta om veckan som varit.. i fredags åkte jag, baby, sara och stampe till väla, där vi träffade sara och jovan! fick upp min lilla älskling klockan åtta, HAHA. vi tjejer gick själva, men ja, jag förstår faktiskt killarna, haha. inhandlade en parfym, två på hotpants, en tunika och en väska. lägger upp bild när jag orkar. sen käkade vi mat, åt räk-baguette, YAAAMMI! var väl hemma runt två tiden. kvällen spenderade jag hemma hos mormor, där hugo och andra släktingar var. i lördags gick jag upp TIIIIDIGT, klockan tolv. vid två tog jag bussen till sara, vi käkade mcd, gick i stan och checka affärer. hittade inget snyggt, så vi begav oss ut till väla. där blev det en bh med string till, en nessecär, en consealer och ett nagelack. vi träffade även min älskling, och hennes! så vi gick lite med dom också. sen åkte hon och jag hem till henne. :) vi åt (SÅKLART), och tog det chillnani. sen fick vi ryck, blev sugna på mcd-glass. så vi tog bussen till knutan, käkade glass och paj på mcd. sen fick vi för oss att vi skulle ta en annan buss hem till henne, som tog typ en timme! men den gick tydligen inte hem till henne, HAHA. så vi fick byta buss och sånt bajs. så tappa jag min mobil, så skulle jag sätta i batteriet och starta den. slår FEL pinkod TRE gånger. så den dog. var tvungen att ha min PUK-kod, men den lappen ahde jag slängt. så mitt liv gick isönder. (u)(u) väl hemma hos henne, igen, så kollade vi the hottie and the nottie. så sjukt bra film. ;} till det hade vi såklart popcorn. vi somnade väl runt halv fem tiden, haha! vaknade upp hos henne runt två snåret, käkade frukost, röka och tog det lugnt. sen vid tjugo över fyra tog jag tåget hem. :( hon följde mig till ramlösa, sen lämna hon mig den svikaren! var hemma runt fem, åt food med mami, och efterrätt! :D chockladpudding, YAAMMI. vid nio tog jag bussen till bjuv, mötte sara L, åt pizza med henne, sen gick jag hem till älskling. :) vi mös, kolla film sen somna han. jag var vaken i 4 timmar, kunde inte somna! så var jag skit hungrig, men ville inte äta själv, så jag logga in på msn och fråga stoffe (hans tvillingbror) om han var hungrig, och det var han, så vi gick ut i köket och åt mackor! :D hahahaha. kom hem vid två tiden, väntar på sara, vi ska äta!!  tack för en skit najs helg. återkommer sen!

en doft av kärlek


yes, den luktar fan kärlek. ;} naomi campbell - cat deluxe at night.
inhandlade den idag på mellandagsrean, + en dusch creme,
kostade 220, men det var halva priset. FYND! :) i looovin' it.

christmas day

juldagen idag, tror det heter så iallafall! ;b vaknade vid ett tiden. har börjat få katastrof drömmar, vill inte ens sova. drömmer riktigt knasiga drömmar, sjukt jobbigt. nog om det! när jag vaknade tog jag en cigg med mami, sen bestämde vi oss för att åka till maxi och handla lite. blev godis, tamponger och andra nödvändigheter, som tillexempel SNURRESPRÄTT<3<3 min och lollo's dricka, den heter egentligen något annat, men vi trodde den hette snurresprätt, så ja, nu heter den de! träffade min ena moster och hennes man på maxi också, haha! kom hem för en stund sen. väntar på bekkah min kusin, hon är i billesholm, så henne ska jag träffa. sen blir det väl middag i guess, vid sju åker jag till älskling iallafall. återkommer imorgon om inte innan, :)

take care people!

PLEDGE THIS


filmen pledge this, handlar om collage livet. det finns en
tjejklubb som heter gamma gamma, och det
är vartenda collage-tjej's dröm att vara
med i den klubben. det blir massa
tjaffs och bråk. skit svårt att
beskriva filmen. trodde
den skulle vara
skit rolig, men
den var ingen
höjdare
direkt!


24 december - julafton

nu är det dagen alla längtat efter. julafton. hann inte blogga imorse eller innan idag, så det får bli ett natt-inlägg. har haft en riktigt bra dag! började med att jag vaknade vid halv ett, tog det lugnt, sen vid ett började jag fixa mig. vid halv tre körde mami och jag till mormor, där i stort sätt hela släkten var, förutom min ena moster och hennes familj, och mina två morbrödrar. bytheway; min ena morbror fyller år idag, grattis Daniel. :) eller ja, igår, eftersom klockan är över tolv, och det är då den 25 december. ska fira med dom på fredag istället. idag så fick jag en volymtång, parfym, smink, kläder, produkter, pengar, presentkort och massa annat! tack allihopa. <3 riktigt mysig julafton, älskar verkligen min släkt!

saknar baby riktigt mycket, träffade honom sist i måndags. :( imorgon kommer bekkah till billesholm, så då ska jag nog träffa henne en stund! ska till baby på kvällen och sleepa där iallafall.

fick min efterlängtade volymtång! hade inte en enda aning om att jag skulle få den, brukar ha mina aningar. men icke! fick den av mamis. älskar verkligen den! den är från obh nordica -björn axén  volumaster. riktigt bra märke! nu är jag snyggast i håret, så se upp! ;}





en dag kvar, EN ynka dag

.. sen är det dagen alla längtat ihjäl sig efter. tänk att man kan längta så mycket efter en dag! jag menar, 24 timmar, sen är allt slut? ;b det är rätt galet. men hela grejen är rätt mysigt, man pyntar, bakar, umgås, tar det lugnt och så, det är rätt chillnani. jag älskar verkligen julen. har handlat alla julklappar nu, riktigt skönt. ;} idag så vaknade jag vid ett, gick upp och åt, sen slängde jag in mina nya tröjor i tvätten, har varit på matöppet och handlat mjölk åt mami, hämtat ut pengar åt mig själv och bara tagit det lugnt. hörde mamma skrika att det var middag, så jag får väl gå ut i köket och äta. ikväll blir det mys hos mormor, man bryter ju inte gamla traditioner, right?


countdown; 2 day's left

uppdaterade sist i lördags kväll. my bad people. sara sov hos mig hela helgen ju.. i söndags åkte jag hem till mormor vid tre tiden, pyntade granen, tog upp det sista julpyntet hos henne, älskar dig mormor! hon är bäst hon. sen vid sex tiden åkte jag till baby, vi käkade sibylla, kollade film och mös. åkte hem från den sötungen vid två tiden idag, mormor hämtade mig.. vi bakade några kakor vi alltid har till julen. sen åkte jag hem vid halv fyra. väl här hemma kom mamsi, men tvingade in mig på mitt rum för hon skulle slå in julklapparna åt mig. :) sen åkte vi till familia - åt bakad potatis, fick tre tröjor av henne (bild kommer, skit söta iallafall), sen stor handlade vi på city gross, köpte blandannat hårinpackining, mat, godis och tre stycken filmer; pledge this, legally blonde 2 och hus i helvete! :D gamla filmer, men skit roliga. nu ska mami och jag äta ost-bricka, dricka mer cider sen kolla film. :) återkommer sen.

PUSS, j ♥

saturday night

igårkväll blev det ju softination med sara! :) vaknade vid två tiden idag, har bara tagit det lugnt idag.. mys! var nyss på mcd med mami, handlade med oss mat hem, haha! gott. vet inte vad som händer ikväll, skulle träffat danne, men sara stannade en natt till, så vi ses väl imorgon istället i guess. sugen på att FEEEEEEEEEEEEEESTA! :D

återkommer imorgon, pusspuss.

thai-food at fabouls friday

Vaknade upp hos älskling! han hade skola i en och en halv timme, så jag stannade kvar hemma hos honom och sleepa tills han kom hem. när han kom hem mös vi och så bara, sen tog jag bussen hem. jag och sara fick ett sånt ryck, så vi drog till väla. inhandlade ett läppglans som förstorar upp läpparna, en party-topp och en sjal. niceprice! var hemma vid sex. fixade moi snabbt, sen kom mormor och morfar och hämtade mig, mami och min moster, så åkte vi till helsingborg och åt thai-mat, yummi! kom hem vid halv tio.. gick och handlade cigg. nu sitter jag här och softar, väntar på sara. :) hon är hos mig om 40 minuter, den snyggingen! ;) imorgon ska jag få träffa min man igen, hihi - i love you boy. :) nej nu måste jag fixa upp på mitt rum. ciaaaao!

julbak och mys!

mormor hämtade mig vid halv fem, hemma hoss henne befann sig självklart morfar. även hugo och min moster madeleine. vi gjorde pepparkakor, marsipan&nougat figurer som vi doppade i chocklad och cornflakes i smällt chocklad. ÅH, så gott det var. :) hugo är världen's sötaste, min lille ögonsten! när vi hade bakat så gjorde mormor korv med bröd, haha hon är söt hon. mami kom även, hon hade inhandlat ett par kawasaki åt sig, så söt hon är <3 sen blev det lite mys framför tv med min lille ögonsten! kom hem vid lite över åtta. har nästan precis duschat, ska ta bussen till danne om 50 min dvs kl 22.00 pallar egentligen inte så sent, men vill ju träffa baby! nanna där inatt. här får ni lite bilder från baket;


bild ett; ett pepparkaks D, till älskling haha!
bild två; marsipan figurer
bild tre; cornflakes i chocklad

Im the world's greatest

somnade efter många om och men inatt, var sten pigg. och det var sjukt jobbigt. imorse vid halv nio plingar det på dörren. gissa vem som stog där? :D min min min fina underbara söta älskling. han hade sovit i billesholm, eftersom han ej kunde ta sig hem och mami och jag bråka. (A) vi sov en halvtimme till, sen gick jag upp och fixade mig. vid kvart i tio begav vi oss till bjuv. hoppade av på netto, han gick till sin skola och  jag åt min. där hade vi sån avslutning, alla på hela futurum var där, även vuxna o iv elever. ;b fikade och snackade. vid elva slutade vi, då gick jag, lollo, emma och jansson till netto. handlade hustler och tuggumi! sen gick vi till osman och åt kebab, yummi. världens godaste där. i swear! efter det var det 4O minuter tills vår buss gick, så vi begav oss till allivs, handlade lite yummi där, sen till bussen. kom hem för en stund sen. riiiiiiiiiiktigt jävla trött. varför blir man alltid det när man kommer hem? iallafall jag. :s ska vila en stund, mormor kommer och hämtar mig vid halv fem. vet shi vad som händer 2 night, vill hitta på något eftersom jag har lov nu. ;*


kvälls-update

sen jag skrev sist har det inte hänt så himla mycket. pyntade granen, städa lite och så bara. bebis kom hit en stund! :D:D tog en cigg och så, för han var ändå hoss en kille som bor i samma område som mig. har även noppat mitt ena ögonbryn haha, ska ta det andra snart. blev skit bra denna gången, fick ännu mer form på dom. skit snyggt. har även lagt fram kläder tills imorgon; mörkblå stuprörs-jeans, röd t-shit där det står I heart you och lite sånt på, och en grå kofta. tänkte att det passade med en röd tröja tills imorgon för då är det ju julavslutning. :) när jag bloggat klart ska jag lägga i allt mitt smink i en större nässecär, har för mycket smink i en liten nässecär i min finns det just nu; tre brunkrämer; lôréal - true match, nivea - ideal finish och maxfactor - colour adapt. har även fem mascaror; två maybelline, två lôreal paris och en nivea. det finns även en rougé från lôreal, en kajal från lancôme, tre glitter eyeline från h&m, två h&m ögonskuggor, en lôreal mineral ögonskugga och lite annat. inte allt smink dock, men det jag använder mest av! :} nej nu ska jag lägga sminket rätt, noppa klart mitt andra ögonbryn och kolla tv! sköt om er kära läsare.

christmastree


jag älskar min julgran! den är så vrål sexig asso! ;D haha.
andledningen till att jag har den på mitt rum är för att
mami tyckte inte vi hade plats i stora-rummet. så
förra julen köpte hon den åt mig, en svart
plast gran! den är riktigt söt tycker
jag, haha. pyntade den innan.


enligt mig..


så är dessa fyra mascarorna dom bästa!
den första maybelline - Define-A-Lash är billig, ca pris 130:-, gör fransarna
långa och riktigt fina! den andre är Lôreal Paris - double extension, den ger
fransarna bra längd, dom blir fylliga och perfekt böjda, ca pris 150:-. den
tredje är Lôréal Paris - volume collagene, ca pris 160:- gör fransarna riktigt
och då menar jag riktigt tjocka, men den har ett minus, och det är att fransarna
blir jätte klibbiga och klibbar ihopa sig. den fjärde och siste är Maybelline -
intense XXL, ca pris 140:-, den använder jag mest för att komma åt det vita,
men den är bra den också. ÄLSKAR SMINK, det kan man aldrig få för mycket av.

life is so fucking real

mitt öra dödar. helt utan flipp, jag har så sjukt ont. hörselgångsinflamation! skit nice, inte. stack med mamis till familia idag, handlade medicin, käkade bakad potaits och köpte några julklappar. fick även ett par jätte söta morgon tofflor. :) efter det åkte jag till bebis en snabbis, fick träffa hans mormor och morfar. :) så söta hihi. tog bussen hem vid sju, har inte hunnit göra så mycket. när jag kom hem satt mormor i köket, snackade lite med henne! ska hem till henne imorgon och göra julgodis med hon & lilla hugo. nej nu ska jag ta en cigg och snacka lite med mamis.

/puss, j

ändringar

fixade nyss lite med färgerna, text-stilarna och sånt i bloggen. visst blev detta snyggare? :) man beöver some change ibland tycker jag! ;b nu ska jag ta en cigg, kom nästan nyss ut ur duschen. återkommer sen folk, hihi.

EN VECKA KVAR!

en vecka, sju dagar, 168 timmar, ja sen är det julafton!
hur skönt är inte det? :)


idagens är jag också ledig, skööööööööööönt. vaknade vid tolv att att sara smsade mig! tack så jävla mycket gumman! :) haha, skoja. har pratat i tele med bekkah, ätit frukost, tagit det lugnt och lite så. vad händer idag? funderar starkt på om jag ska till bjuv eller inte. lollo kommer också antagligen hit och sover hos mig ikväll, inte säkert - men kanske! :) imorgon är det somsagt julavslutning, börjar 10:00, sen efter ska jag, emma och lollo käka kebab antagligen. najsi, kommer sakna dig emma. :( för er som inte vet, så ska hon sluta i min klass! kommer dö .. påtal om dö,  så igår stack mami och jag till familia och lämnade min mobil på lagning, ovanligt va? så frågade han på telenor; vad gör du om vi inte har en lånetelefon åt dig? jag bara; dör? :s haha, som han skrattade. saknar min telebobo redan! har en sån ful, skruttig rosa/lila telefon, som är helt sönder. tack telenor! <3<3<3 ska duscha nu.

/ superman.

la la lA la


i will treat you, like you treat me, but tousand fucking times worse!

countdown; 8

åtta dagar kvar, sen är det julafton! :D shaize vad tiden går snabbt. känns som om alla nyss satte upp julpynt och så? är ledig idag, så fucking najs. vaknade vid halv tolv, fick reda på att det varit jordbävning i SKÅNE?! say what? synd att man sover så hårt som man gör. ;b idag när jag gick upp så typ fattade jag inget, visste knappt vilken dag det var eller något. men sen tog jag mig ett glas juice och en cigg, så nu är jag normal igen haha! tror att jag ska träffa älskling idag. :) my babyboo. och jag och mami ska klä granen också kom jag på nu! mysdag. är även ledig imorgon, får se vad som händer då. vill hitta på något. vet bara inte vad? nej eftersom jag inte har något viktigt att skriva, så ska jag sluta.

/ j-oooooooo

filmtips!


HONEY - jag ger den lätt fem av fem!
en ''dans'' film, riktigt bra gjord, och som dansar
så sjukt bra. värd att se! dock från 2003, men de kvittar väl?

måndag, 15 december!

hejsan folk. :) idag är det måndag som ni alla säkert redan vet. sov hos älskling inatt, kollade på wild chil, babylon ad och några andra filmer och mös en massa! i love my boy. gick upp halv åtta idag! ;| så vi båda kom faktiskt i tid till skolan. hade svenska sen matte, fick sluta vid tolv. mötte sara, så tog vi bussen hem till moi. har ätit kroketter (SÅKLART) och nu glor vi film, men jag tog datan haha. (A) ikväll ska vi träffa våra b-friends. är ledig imorgon och på onsdag, sen på torsdag slutar vi! najzi. jaaaaaaaaaaag är cp trött så nu ska jag joina sara med filmen.

PUSS&KRAM, lilla j


jag älskar dig daniel. sju månader idag,
och jag ångrar inte en enda! mitt hjärta i dina händer älskling.

''jag tror att alla kommer ihåg sin första kärlek, det var inte
den du älskade först, utan den du älskade mest..''


3e advent

jag hade sån riktigt julkänsla i fredax, men den är rätt så försvunnen? inte alls skoj. längtar knappt? say what? johanna som inte längtar till jul? knas. lollo åkte hem för en stund sen, det suger. :/ hon är bäst i världen. <3 idag så har jag hunnit tvätta lite, ska även städa mitt rum. ikväll åker jag nog till danne, får se! nej nu ska jag ta en dusch och lite annat. har inget särskillt att skriva om.. imorgon är det skola, och på tisdag. sen är jag ledig onsdag, och på torsdag är det julavslutning. kan de bli bättre? nixtwix!

PUSS, j

lucia och massa annat

kortfattat om allt;
lollo sov hos mig till idag (lördag), vi skulle ju vara vakna hela natten, somnade två typ. :) hahahha! vi är bäst. imorse vaknade jag upp i soffan av att lollo tittar på mig, kan de bli mycket bättre? NEJ :D vi käkade lussebullar och drack julmust eftersom de var lucia. sen stack vi till familia, köpte julklapp till bebis, till mami och en till lollo, mer fler ska de bli! sen vid fem åkte lollo hem. :( så då käkade jag och mami middag, sen vid åtta körde hon mig till lollo igen, där även lollo's b-friend bill var, älskar hans namn för jag har kommit på så många smeknamn - BULLEN BILLZAN BILLIZ BILLSHIT osv, skit skoj hahahaha. vid halv tolv hämtade mami mig och lollo, vi har nyss gjort hårinpackning. ska kolla på dansfilmer honey, käka chips och dricka julmust. I JUST LOVE MY LIFE!

idag (klockan är över tolv) så har danne och jag sju månader. grattis till oss! <3

jojo&lollo <3


och kom ihåg, vännerna är den familj du själv valt att leva med.
älskar dig babygirl.

lussevaka med mitt hjärta

jag är överlycklig, super fucking jävla glad! vill ni veta varför? antar att ni vill det. jooo - för jag är med LOLLO! <3<3<3 mitt hjärta, min tvillingsjälv, min syster - mitt allt. iiiih. dagen började med att kvart i nio plingar det på dörren, och där står hon - kvinnan i mitt liv, Lollo. :) vi beslutade oss för att ta en ciggis och dricka vanilj te, så det gjorde vi. sen kolla vi tv, softade med livet. och sen gick vi till vår gamla skola, jens bille. träffade allt gammalt folk! och jo - det var massa snö idag, så glad jag var hihi. lollo&jag har inte gjort så jätte mycket idag, ätit, sovit, snackat, glott film och massa sånt mys. im glad that i have you <3 vi ska vara vakna hela natten, eftersom de är lussevaka, vi har hunnit kolla på två filmer hittils - arn2 och prinsen i new york. chillnani! nej nu ska lollo ha datan, och jag ska smsa med min bebis. har inte träffat honom på hela dagen. :( men imorgon får jag det, hiih.


/ den bästa.

LEDIGAAAAAAA! ;D

woho! imorgon har jag studiedag, sen är de helg! och på onsdag har jag med studiedag och på torsdag är de julavslutning. (a) så fucking skönt, vilket innebär att jag bara har skola måndag&tisdag! orkar verkligen inte skriva ett lång inlägg nu, riktigt fucking trött. skriver mer om idag imorgon! och imorgon kommer min älskade LOLLO hit <3<3<3<3 och på söndag har jag och min älskade pojkvän sju månader. :)


another me there never can be !!!

10 december 08

tiden går så fort, känns precis som om de var sommar? say what liksom? hahha. vaknade fem i tio idag, väldigt lyckat när min buss går tio. så jag skippa skolan idagens. softade här hemma istället, käka kroketter&b-sås - im stuck! vid tolv tog jag bussen mot bjuv, därfter bytade jag till tåg. :) träffade lollo n på bussen, alltid lika skoj. i stan mötte jag sara L, så tog vi bussen till väla. inhandlade inte så mycket, men lite fick följa med hem trotsallt. (a) vi var på väla i cirka två-tre timmar. vid fyra tog vi bussen till bjuv, tog en cigg med älskling, sara och stampe. sen tog jag bussen hem efter en halv timme. nu sitter jag här och softar med livet. ska snart till familia med mami, ska hämta min älskade och saknade telebobo <3 hihi. :) ikväll ska jag sova hos älskling. skriver kanske mer efter familia. :}

Ha de bra folket.

SMÄRTA, SMÄRTA!

jag ska gnälla nu, riktigt mycket. åååååååååååh! haha, egentligen är jag bara fjantig.. när jag vaknade imorse så ringde jag um, skulle beställa tid till p-stav. och (o)lyckligtvis hade dom tid, klockan tre! så jag fixade mig lite snabbt (hade stannat hemma från skolan pga min förkylning) sen tog jag bussen till bjuv.. mötte sara L, så gick vi till min skola, lämnade lite saker till lollo. sen stack vi inom banken och aktiverade mitt nya kontokort. därefter mötte vi älskling och jovan. dom joinade oss till um, eftersom vi inte kunde vägen. (A) fick min p-stav insatt - SMÄÄÄÄÄÄRTA efteråt asso. när dom gjorde de kändes de inte, men nu är de helt svullet. ;/ efter bjuv, stack jag och sara hem till mig och åt, sen tog vi bussen till bjuv igen. var med våra pojkvänner. tog bussen hem igen vid nio, och har inte gjort ett piss efter de! ;D baby ska komma utanför mig och ta en cigg närsom hahahaha! skola imorgon, skriver mer efter det! puss

countdown

jaman! 16 dagar kvar tills julafton, om jag inte har helt fel för mig? ;D
idag så försov jag o bebis oss, kom ungefär bara 2O min försent, jag är duktig! var där inte alls länge, sen åkte jag hem till lollo, my sweet love. :) svär hon är kvinnan i mitt liv (efter mamis)! vi lagade mat; någon stek och så stekte vi potatisar (trixa&fixa med dom så dom blev yummi!) och någon god sås till de! vi tog även brun utan sol, i HUVUDET så nu ser jag ut som en förvirrad neger som typ haft liiiiiite klorin i huvudet. hahaha! vid fem tiden hämtade mami mig, var hemma och chilla.. vid halv sju åkte jag och mami hem till hennes farmor, hon fyllde 75(?) tror jag. grattis gamling! :) haha. svär så söta mammas farmor&farfar är.. eftersom jag tagit brun utan sol i huvudet såg jag ut som fan, så säger hennes farfar åt mig; du ser ut som en mulatte, du är halv brun i huvudet, sen en toffs på huvudet! såg ett program om afrika, där var de en tjej som var halv svart, du liknar nästan henne ju! hahahhahahahahahahha, jag bara jaja. (h) hahahahaha, så söta. kom hem vid nio tiden, nu sitter jag här och tar de chillnani, mami och jag skulle egentligen glott någon film.. men jag orkar inte - mår bajs. börjar bli sjuk. :s palla? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHE du. nej nu ska jag ringa min söta pojkvän, hihi.


/ superman.

''jag tror att alla kommer ihåg sin första kärlek, det var inte
den du älskade först, utan den du älskade mest..''
d a n i e l + j o h a n n a <3


2a advent

Hejsan. :) vaknade vid ett, av att sara bara SHIT! måste handla cigg. hahah så söt. gick upp, tog varsen cigg.. sen vid två hämtade hennes papi henne för hon skulle till småland. saknar dig redan gumman! igår så kom hon till mig vid sex ungefär? minns inte så bra, så käkade vi fläskfilé och lite annat, vid åtta tog vi bussen till bebis, jovan och steffen. sen åkte vi hit o dit och massa sånt. HAHAHAHA riktigt kallt höll på att dö. vid ett var vi hemma, krängde rostade mackor, sen somnade vi vid halv tre. tack för en soft kväll. :}

idag blir  det att dra till julskyltningen en sväng med mother! :) sen ikväll ska jag på kalas hos min ''kära'' kusin en sväng, Hampus fyller 8. congratz! sover nog hos bebis inatt, fårse hur det blir. skola imorgon, fucking fuck. men återkommer nog sen. funderar även på att färga mitt hår också idag, får se om jag hinner.

ALL EYEZ ON ME

igåååår så uppdaterade jag inte! glömde bort det helt. anyway, vaknade upp hoss baby vid åtta, gick till skolan och hade en lektion i 40 min, sen slutade vi. :) tog bussen hem och sov tills två, var tvärtrött. sen tog jag bara det lugnt med mami, lagade mat - fläskfilé, potatisgrattäng och sallad, yummi! sen kom baby o jovan och hämtade moi. så stack vi till familia&så.. tog det mest chillnani hela kvällen, mös, var ute och glodde film. imorse så vaknade vi vid tolv tiden för att en viss SARA&STAMPE ringde och väckte oss. haha. så jag och baby gick upp då, tog ett bad. skulle egentligen till LA och bada med baby, sara, sara e, jovan och stampe, men där var 18 årsgräns på en lördag? ;s jahapp. åkte hem vid ett.. börjar bli sjuk, fett segt! sara e kommer till mig sen, hihi. ska nog träffa våra älsklingar! nej nu ringer sara L haha, skriver mer sen.

jag är inte så smart,
jag är inte så snygg,
jag är inte så smal,
jag gör mina misstag,
jag säger kanske inte alltid de rätta saker

men vet ni?
ingen är perfekt.


2 0  d a g a r   k v a r  t i l l s  j u l a f t o n ,  i  l o  l o  l o  l o  l o v e  i t !

4 december

sho, shululu, hallå, tjenixen, tjabba - ja ni har säkert förstått att det jag försöker säga är HEJ! :) allt bra idag? ja det är det. alla undrar men ingen bryr sig! HAHAHAHAHAAH. idag tog jag bussen till skolan åtta, hade svenska, därefter matte och sist engelska. det var skit segt den första timmen eftersom inte emma var där, men när hon kom ville jag inte hem och dö längre! :D så knas att en männsika kan ändra ens tankar, haha. slutade halv två, mami hämtade moi och vi drog till city gross, handlade chocklad i massor, godis, läsk och massa mat! handlade en julklapp åt Hugo också, memori. han verkligen äääälskar det (to die for enligt honom). så är det någon som blir glad på julafton så är det lille h. efter city gross åkte vi hem, åt spaghetti&köttfärssås. softat mig igenom hela dagen om man säger så! bara glott tv, badat badkar och lite sånt. skönt as hell!! hon är kvart i sju nu, ska ta bussen till Babyboo klockan åtta, nanna där! imorgon är det fredag, och då ska jag nog till väla med lollofizzle efter skolan, sen ska jag slinga hennes hår. :) blir nog sova hos baby imorgon med, men ja, det återstår att se! nej nu vill jag ha julmust och en cigg.



/ kungen.

uppdatering

klockan är ungefär fem i tolv.. :} ska snart lägga mig! hade egentligen skola idag, men försov mig.. så jag sjukanmälde mig och stannade hemma. klokt val! vid två tog jag bussen till stan, mötte sara.. så tog vi bussen till väla, jovan&josef kom dit efter ett tag. jag krängde bakadpotatis o sara kycklingsallad. yummi in maah tummy! inhandlade ett par gråa strumpbyxor, ögonskugga och två par öronhänge. najsprajs! tog bussen hem vid lite över sex, åkte hem till baby. <3 vi gjorde inget vettigt, kollade lite på SAC, älskar det! sen vid nio åkte jag hem.. när jag kommit hem så snackade jag och mami lite, sen hamnade jag här. ska snart lägga mig, så jag kommer upp imorgon.. ska bara  röka upp min ciggis. återkommer! ;*

onsdag.


jag har tänkt på en grej väldigt mycket.. den personen jag är idag, är verkligen inte samma person som jag var vid denna tiden, för ett år sen. för ett år sen hade jag inte alls några tankar på att jag skulle ha ett förhållande, jag trodde verkligen inte att jag skulle ta tag i mitt liv så som jag gjort - både i skolan och hemma. trodde inte att jag skulle ''byta'' umgänge, och definitivt så trodde jag inte att jag och lollo skulle glida ifrån varandra så som vi gjort. jag saknar den gamla Johanna faktiskt, eller det jag saknar är nog det jag gjorde förr. jag hade en bästa vän, och det var så perfekt! hon bodde precis vid mig, vi hade a l d r i g tråkigt. för ett år sen spenderade jag mycket tid hemma, känner mig lite dum mot mama, när jag aldrig är hemma tillexempel.. jag är ju det enda barnet, och nu är jag knappt där mer. det ska bli ändring på det! men annars så trivs jag jätte bra med allt just nu, skolan går toppen, jag älskar mina nya vänner extreemt mycket, min familj som alltid finns där - love y'all! och min underbara pojkvän.


11-hinna-med-fort-som-fan

detta borde jag väl hinna med innan nyår? :}

1. klippa och färga håret
2. köpa julklappar åt blandannat mama&danne
3. få g i matte
4. försöka hitta en klänning till nyår
5. prata med min pappa
6. förlåta mig själv för jag inte hållt mina nyårslöften
7. gå ner fem kg
8. fixa min data (gärna en ny)
9. blogga mer
10. sätta in min P-stav
11. kolla diabetes (har symptom för det)

detta MÅSTE jag försöka hinna med, känner mig redan stressad.

2/12-08

den andra december idag, vilket innebär att det är julafton om 22 dagar! :) blir  glad när jag tänker på de. men får dock lite panik när jag tänker på julklappar, dels vad jag ska ge, och vad jag själv vill ha. jobbigt. vill ha en ny säng, en jätte stor! hade verkligen inte suttit fel, men tjaaa. va ska man göra? bara till att önska sig och hoppas på det bästa, haha!

idag var det skola, kom i tid och var där hela dagen! duktigt johanna. börjat sköta mig riktigt bra, vg i svenska, mvg på min svenska uppsats, g i engelska och vg i samhälle, känner mig duktig. nu är de bara några ämne till att fixa, sen är jag klar. :) sjukt glad att jag valde att gå iv iallafall, i need it! efter skolan hämtade mormor mig, vi bakade lussekatter och drack julmust - älskar dig mormor! därefter körde hon mig hem. när jag kom hem var det ingen mamma hemma, blev lite förvirrad, men kom på att hon var i danmark med jobb.. åkte hem till baby vid sex tiden, tog bussen hem igen vid åtta! duschade och fixade mat, yummi. :} därfter blev det AA o sen DH. imma TVholic, haha. mamma kom hem vid tio tiden, har snackat med henne lite, fick lite cash - aldrig fel. :) hade tänkt sova närsom, skolan från halv elva till tolv, därefter hem, sen blir det väla med sarababy! ska nog hem till danne lite senare..

/ jjjjjjjjjjjjojo



a  t o u c h  o f   p e a r l

tisdags kväll

ojoj detta inlägget blir inte lång! :) har vitlöksbröd i ugnen, måste passa det. ska kolla DH alldeles strax, och vänta på att mami kommer hem. skriver mera senare ikväll. ville bara visa livstecken, höhö. puuusscioa.

fröken J


javisst, här är hon - i alldeles egen hög person.

ingen rubrik

japp, nu fick min rubrik bli ''ingen rubrik'' eftersom jag är svin trött och har noll fantasi. :)
tog bussen till familia vid sex tiden, HELT själv. :) jag är efterbliven! ingen kunde ju joina, och jag skulle tvunget dit och köpa skor. blev ett par svarta stövlar, 299:-, 100:- billigare, kostade egentligen 400:- jag är bäst på att fynda! ;) köpte även ett par gråa knästrumpor, för 69 kronor. tog bussen hem halv åtta, hoppade av hos bebis. satt hemma hoss honom bara, sen tog jag bussen hem igen kvart i nio. har inte gjort så mycket sen dess, ska snart nanna. är riktigt riktigt trött.


1 december

nu har jag bestämt mig!!! så jävla skönt. nu vet jag vad jag verkligen vill. och jag ska fanimej klara detta! mitt första riktiga mål i livet som verkligen har någon betydelse. helsingborg eller malmö, det är frågan.. men jag ska fullfölja detta! jag vill tacka dom som alltid finns för mig, i vått och torrt; mamma, danne, bekkah, sara e, sara L, mormor, emma, lollo o alla andra <3

skolan idag gick snabbt faktiskt. :) rätt skoj, emma var där ju, haha. var hemma vid två, har inte gjort ett skit sen dess. är mätt som en plätt! idag i skolan stack jag, emma o jansson till sibylla o käkade pommes! yummi. (; är rätt trött, sugen på att ta en powernap, men då kan jag inte somna ikväll. ;b första december idag by the way, öppna min chockladkalender hahah. fick ju en av mormor&morfar. take care, skriver sen!

RSS 2.0