stekarn

yeah, that's who i am. ;) haha! de blir stranden idag igen, med mamma & sara. <3 benne & hans familj är där, redan! så idag blir de steka, steka, steka och bada, bada, bada! men nu skriker mamma på mig för jag ska jalla på! skriver mer ikväll. puss babes.

i m b a ck o n t r a ck

lite halvt iallafall! :D men de duger. är inte inne och skriver så mycket för jag är knappt hemma.. är hellre ute i det fina vädret!

today vaknade jag vid halv ett, gick upp tog på mig bikini, sen drog mamma & jag till stranden, där benne & hans familj var, och hugo & min moster! :D bada is the shit, HAHA! var där tills klockan sex, sen hem och åt middag. :} där efter drog jag ut och har varit ute tills nu typ! sitter bara vid datan och har chillnani! kränger vattenmelon. ÄLSKAR DET MEST! godare än godis fan. <3 nej nu ska jag nörda vidare mig på msn.. skriv där om ni vill ha mitt nya nummer! LOVE&HARMONY!




easy e feat. 2pac & ice cube - real thugs

S O R R Y

jag ville bara medela att jag lever! ;) kommer inte blogga så mycket, har en liten paus!

. . .

''jag sviker folk ofta för att dom inte ska hinna svika mig''

helsingbooooooooooorg

yez, där var jag idag! ;) åkte dit vid sex med mami, käkade food på big buddah,  riktigt gott. :) älskar dig mamma. <3 sen gick vi runder lite, köpte två kulor till min tungpiercing, en vit diamond & en lila diamond, skit söta! sen vid nio drog vi hem.. de räckte typ för oss? haha. de är rätt jobbigt att gå där. ;b igår var de festa med dom besta! tack för allt alla. <3 köpte även en skit söt väska då! :D sen var jag hemma vid två tiden. yeah, de var typ allt för mig? pussiipuss ..

älskar er jätte mycket :) + thessi & carro, ni är mina änglar! v

yex box


imma proud bitch too! info&pics från kvällen kommer imorgon :)

idén alltså

shuziiie! :D jag fick värsta snilleblixten, började tänka som en jude, fyfan - det händer INTE ofta. :s hahah. jag kom på vad jag ÄLSKAR att göra, mest av allt. jag ÄLSKAR att göra saker jag inte får göra!! shit så skadat det lät. :s men helt allvarligt, att göra ''förbjudna'' saker är mycket mycket mycket roligare! eller typ att ''utamana ödet'', det är också fett roligt! det blir sån spänning. jag är efterbliven, jag vet? haha. mina snilleblixtrar är konstiga dom också. jag håller på att dö av saknad. :( jag älskar dig 2 much.. nej nu ska jag borsta mina tänder, sen lägga mig i sängen! (: have it.


ikväll blir de FESTA! :)

he said he was sorry
with one finger
i said fuck that

...........

förlåt

yez sir! förlåt för den ur-dåliga uppdateringen.. detta är inte bra allstå! haha. men somsagt, mitt liv är fuckdup upp&ner, är typ bara inne på kvällarna. orkar inte vara hemma, så då är man ute med sina vänner istället. :) idag vaknade jag vid halv tre(?), var med jesper, käka pizza & sen kom emzi my love! :D saknar alltid den bruden, uff. sen vid nio drog jag till bjuv, softade&så. sitter här hemma nu.. ska alldeles strax lägga mig och glo movie, foo sho! imorgon får jag min lön + de är festival med babes! efterlängtat.

hörs! peace! :D

13 juli

inte gjort så mycket idag! varit på familia med dannes mother! <3 älskar henne hihi :) gick i massa affärer, snacka, fika. sen fick hon sånt ryck och köpte en parfym till mig, som jag älskar! hon bara den förtjänar du! :D puss på eva <3 sen har jag inte gjort så mycket, varit med robban, foo sho. just nu är allt i mitt liv uppochner, kommer inte vara inne så mycket. för just nu är allt knasat. ni når mig på min mobil! eller hbg-festivalen ;)


/ förvirrad jojsiii.


tack eva!! <3

pic's


me me me, it's all about me! ;) thanks lajso. <3

cp barn

förstår du hur mycket du skämmer ut dig? .. du är värld noll i min värld! att du ens kan sjunka så långt ner, jag förstår inte? sen att du kan säga att danne SLÅR mig? :s han skulle ALDRIG lägga ett finger på mig. kom inte och hitta på massa bara för ditt liv är fuckat! have it, tänker inte fucka mig som dig.

jag hatar dig

fake ass bitch. ÄLSKAR ALLA MINA VÄNNER OCH MIN POJKVÄN! ni är bäst, det enda jag behöver.. :) + familia! är så himla glad för att du är ute från mitt liv! .. :) hatar dig så mycket, du är verkligen en fucking bimbo (ska inte avslöja mer saker om dig nu gullet) :)

godmorgon

godmorgon gott folk! :)  eller ja, morgon och morgon. vaknade vid kvart över två! kolla på klockan, ville bara dö, men var tvungen att gå upp.. kan inte sova till två tre, de funkar inte i min värld asså. tolv är lagom, inte senare! möjligtvis ett, men de är MAX! förra sommaren kunde jag ligga och sova till fyra fem, utan att vakna när mami försökte väcka mig. weard! haha. jag ska snart gå och ta en ducsh, sen bounca iväg och handla ciggiz. ;) senare 2 daaay blir de ÄLSKLING! :D men nu ska jag äta frulle. hör av mig sen! puss

jessicafs


jag är med och tävlar, du med väl?  annars gå in på http://jessicafs.blogg.se/ och var med. :)

frågor och tips

johanna frågar! jag undrar vad ni läsare tycker bäst om? piercing eller tatuering. själv har jag två piercing, har haft fyra. :) och två tattoos! men nu undrar jag vad NI tycker? svara tack!


frågor och tips

johanna tipsar! jag rekomenderar verkligen denna parfymen! den luktar så satans gott.. fick den av lollo i födelsedags present. cirka pris är 200.

Kylie Minogue Showtime EdT 30 ml, En uppseendeväckande, feminin doft till en kvinna med ett fritt sinnelag, som älskar livet, sensualiteten och förförelsen. En pirrande cocktail av vilda bär smälter samman med ett fång rosor, blå fresia, syren och tiareblomma med en pikant anstrykning av söt lakrits. Allt är vackert balanserat på noter av rosenträ, vit mysk och ett ackord av vaniljpralin.

frågor och tips

har fått en fråga, om hur jag sminkar mig!
jag tar först en brunkräm / foundation, rätt ljus. (kommer inte ihåg märke, och orkar inte kolla. :$) sen använder jag isadora löspuder. därefter en rouge, från h&m. min mascara är kanebo 38 grader, den rekomenderar jag starkt. och självklart lite kajal på det! kanske lite dålig förklaring, men är ur-trött! :)

svara gott folk

nu undrar jag vad ni vill att jag ska skriva om! ni får fråga vad ni vill, och ge mig tips!
upp till er folkz.

reggae

http://youtube.com/watch?v=GlQ0tWvEtnY älskar denna låten!

carro

ville bara visa en bild på min söta vän carro som liten! :) visst är hon RIKTIGT söt? en riktigt liten tjockis, men de brukar bäbisar vara ju, hihi! <3 du passa i svart hår baby!


cp damp

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH. ;@ slå ihjäl någon / något please!!!!!! att en sån fucking omogen person kan förstöra ens kväll?! får ryck på såna hoes som dig. ser jag dig. ;) HAHAH! katastorf demolerad. fiiiiiifan behövde bara skriva av mig, ursäkta mitt damp åt helvete.

ska försöka sova nu! :) glo lite tv och dricka cola. imorgon blir de chillnani, wiie! :D sen bebis på kvällen i think! sov godast gott folk, ska sluta dampa nu!


tatuering


min tattoo. ;) har den vid troskanten /  magen! skruttig, men vafan? :s haha.

yez

ursäkta mig så mycket folkz, har typ glömt bort att blogga helt och hållet! har inte suttit alls mycket vid datan för den delen heller! igår drog jag till älskling vid nio, var med honom och lite andra folkz. chillnani. sen hem till älskling, kollade massa filmer&mös hela natten, myspys! <3 sen vid fem på morgonen fick vi sånt damp, blev skit hungriga. så älskling lagade hamburgare&pommes åt oss, han är skit gullig när han lagar mat, min kock! :) haha. sen somnade vi till morgan pålsson - väderreporter eller vafan den hetter! skit cp film, men cp rolig haha. :) vaknade vid ett idag, sen vid två drog jag hem från älskling. sen home to mormor! <3 hon är världens bästa mormor jag lovar er! :D workade lite där, liksom no cash, no money, no life! sen vid fem tiden åkte jag home. duscha och fixade moi. sen snea jag och jesper på livet, så vi drog in till hbg och käkade mcd. HAHA! katastof, vi åker en resa på 45 minuter för att få mcd, gaaaalet! sen drog vi hem efter 2O min. hoppade av i tha bjuv, gick hem till min kusin Linda. checka hennes lägenhet, skit nice! :D sen var jag ute lite med älskling och tha folk. tog bussen hem vid tolv, och nu sitter jag här!

ursäkta biblen, men min dag iallafall! :)

peace!

nej nej nej

detta får bara inte bli som innan! FAN FAN FAN! ;/ vill inte ha det så, IGEN. nu när jag mår som bäst, har mina underbara pojkvän, mina underbara vänner och min bästa familj! och så händer detta. :/ vi får hoppas på det bästa, ska iallafall fixa detta. de har jag bestämt! jag klarar de. Tack för allt stöd mamma, jag älskar dig! <3

idagens

hejsan! vaknade vid två idag, skit segt! men behövde sova ut, och de har jag verkligen gjort nu, hihi! ska alldeles strax gå och möta min lilla lollofizzle fo'shoo. <3 miss her! ska hoppa på och pussa henne hihi! vi ska väl göra billesholm osäkert som vanligt. (H) haha. nej men vi ska umgås osv! sen ikväll ska jag till bjuv, hem till älskling. där händer de gamla vanliga antar jag. men de är nice de med! ;b återkommer sen. puuuss tja.

mitt hem, fo'shoo <3


tha bjuv

tjenixen. klockan är runt halv fyra, och jag sitter hemma hos älskling och väntar på honom. han är i ödåkra, men kommer snart. orkade inte följa med imorse. (a) så nu är jag och stoffe (hans tvillingbror) hemma själv. vad händer idagens? jo, vi ska nog dra ut ikväll, softa, umgås osv! chillnani med lördag. kommer home imorgon, sakna mig inte alls för mycket nu gott folk! :D

skönthet


hon är så sjukt vacker!


detta köpte jag idag. :) inte så bra kvalité, mobilkamera u know. ;}

ingen rubrik

precis varit på väla med mami! de blev ett party linne, skit sessit + en jätte gullig sjal! :D tack mami. <3 och sen blev det självklart mcd. sitter och väntar på att jesper ska komma hem från tha bjuv, ska ta en ciggis med honom. och imorgon kommer baby!




skin, skin som den sol du är. låt hela världen se ditt vackra leende. jag säger lys, lys som den stjärna du är. du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med. hur du rör mig, talar, sättet du ser mig. tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


'' my ass still fat ''

trina, jepp jepp! den låten har varit väl spelad, om man säger så. ;) nog om det! idag är det inte vilken dag som helst, idag är det TORSDAG! :D vilket innebär att det är fredag imorgon, vilket innebär att min baby kommer hem! <3 som jag längtat, hihi. imorgon ska jag pussa ihjäl honom. vafan händer 2 day? bt kommer hit för hon ska låna en sak, sen vet jag fan inte vad som händer. :s de gamla vanliga? :D jesper, ica, softa? maha. nej nu ska jag ta oboy, en cigg och sätta mig på balkongen invirad i mitt täcke, för de är mys!

sweet dreams

nu är klockan snart tolv, hade tänk att lägga mig strax. glo lite tv sen somnar jag väl direkt? är RIKTIGT trött 2day. vafan händer imorgon? detta sommarlovet är fuckdup, fint väder ena sekunden, och andra katastorf regn. :s orkar inte detta helt enkelt! haha. snart är det den 25:e vilket innebär LÖN & hbg-festival. efterlängtat som fan!! :D ska ta ett glas oboy, en cigg och sen sängen. ha det bästa! godnatt.

bjuder på denna LÖKIGA bilden. :)

johanna + daniel

jag älskar dig så mycket, de finns inga ord för det.

finast i världen <3

kina food

yez, jag lagar vårrullar. KOCK nivet. ;) haha, inte direkt. dom är i ugnen och håller på att bli klara. vädret knasar till max, vill dö typ, nej men lite sol skadar aldrig! är skit sugen på att hitta på något, men sen lollo flyttat är allt skit dött, de suger!! haha. nej ska inte sitta och klaga bara. :) ett stort plus är att älskling kommer hem på fredag, wiiho! myspys osv. <3 nej nu ska jag se hur mina vårrullar mår, äta dom, ringa jesper och kanske dra ut. rikitgt rastlös. :( TYCK SYND OM MOIII!


tidsfördriv

Har du pojkvän/flickvän? yez!
Är du kär? as hell
Hur tidigt stiger du upp? så sent som möjligt :)
Vem/vilka vet mest om dig? mamma, bekkah, lollo och jesper
Gillar du att slåss? slåss inte ;)
Vad ska du göra ikväll? sleepa när som
Har du utländska föräldrar? dads from dk, men får ofta höra jag liknar en ziggenare :s
Är du bra på att måla? farfar är ju konstnär trots allt (h)
Vem kramade du senast? mamiz <3
Vad längtar du till? tills danne kommer hem (fredag), och tills grekland
Sparare eller slösare? SLÖSARE FOO SHOO
Bio eller promenad? bådeoch
Är du kittlig? ja, men får panik åt helvete när  danne kittlar mig haha
Rädd för insekter? nej dom är bara äckliga :s
Anser du att du är stark? nej inte speciellt haha
Nämn något som gjorde dig glad igår: när jag vaknade upp brevid älski!
Vad gjorde du kl 8 i morse? sov gott
Vad har du druckit idag? cola, mjölk, juice
Vad var det senaste du åt? kladdkaka
Vad var det senaste du köpte? ciggis
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
Vad gör dig glad just nu? att tänka på att snart är de fredag :)
Vad gör dig ledsen just nu? att farmor dog idag.. :/
Humör just nu: övertrött
Sommarplaner: vara med mina vänner, vara med älsklingen, ha skit kul, sen grekland dåva! :D
Gillar du att sjunga?
Vad längtar du mest efter just nu? FREDAG FOO SHOO <3


blow


har sett filmen blow halva natten känns det som! det är paus nu, eller ja REKLAM om man ska leka bäst. rekomenderar verkligen alla att se denna filmen, sjukt bra. baserad på en sann historia. det handlar om george (johnny depp) som är en helt vanlig kille, sen flyttar han, blir knarklangare, träffar sin kärlek, åker in i fängelse, blir ny knarklangare, gifter sig, skaffar familj och allt. kanske lite dålig beskrivning, men den är SKIT bra. ska be danne ladda ner den så jag kan se den igen. (a) nej nu ska jag kolla mer, för reklamen är snart slut antar jag! take care.

the happening



filmen ''the happening'' är nog den konstigaste filmen jag sätt. den var inte läskig alls, utan bara helt totalt maxad, på ett konstigt sätt. :s jag och danne skulle se den hemma hos honom, han sa att den inte var så bra, men envis som jag är skulle jag självklart se den. såg nog inte ens klart hela om jag minns rätt, tror jag somnade, uuups! rekomenderar den verkligen inte!

tack petra! :)

tack för att du hjälper mig med min blogg ibland petra! :)

vila i frid.

förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen. sist var i onsdags tror jag! haft full rulle 24/7 känns det som. det har hänt lite saker sen sist. i torsdags tror jag att jag var i stan med jesper och handlade födelsedags-present åt min älskade mami! :) har så dålig koll på dagarna nu när det är lov. sen i fredags vaknade jag upp hos bebis, tog det mest lugnt på kvällen! i lördags fyllde världen bästa mamma år, grattisgrattis, hon blev 37, och det firades med släkt&vänner. sen blev det fest i parken, som urartade till max. i söndags var jag knappt hemma alls, stor bråkat med mamma, var med jesper ute hela dagen ungefär, sen kom lollo en stund, och på kvällen / natten var jag hos älskling i bjuv, sov där. igår (måndags) vaknade jag upp hos älsklingen, sa hejdå till honom, eftersom han skulle dra till sin mormor och morfar i uppsala. :( idag har jag knappt gjort något alls, mest tagit det lugnt. fick också reda på att min farmor dött.. inte så roligt!  baby kommer hem på fredag, längtar ihjäl moiii! <3

vila i frid, farmor.

+ och -

gott folk! jag hade tänkt börja med dagens plus och minus. det ska komma varje dag i min blogg hade jag tänkt! hur det funkar återstår att se!! :)

dagens plus idag är iallafall att jag ska få en NY MOBIL! :D hur mycket behövdes nu inte det?

dagens minus idag är att jag vaknade upp med big huvudvärk, som är ett big no!

telefonis

vaknade för en stund sen, det är tidigt för att vara mig! (: idag ska jag nog hem till mormor, softa&så med henne! hon är världens bästa mormor <3 sen efter det, ska jag&mami till familia och hämta min nya mobil. fråga mig inte vad det är för någon?! för vi reklamerade min gamle, och ska nu få en ny. but i don't know vilket märke haha! visar bild senare today. om man nu skulle ta och röka, sen tvinga hit jesper!! :D älskling åker nog intei dag, så isåfall ska jag hem till honom.

& jo, för er som INTE vet, men har läst mycket om ''danne och jesper'' i mina inlägg. danne/daniel/älskling/bebis, det är min pojkvän och jesper/jeppe/jeppis, det är min BÄSTA VÄN, inget annat, han är som en bror för mig, och har kännt honom i flera flera år. så nu är det uppklarat. ;}

sleeptime

OO.49 och johannis ska lägga sig i sängen! :) sova utan min älskling, gillar inte det. ;/  men anyway, ska ta en cigg, dricka min oboy, borsta tänderna & ta av sminket sen lägga mig och glo tv! saknar min mobil jätte mycket också, haha. varit på lagning för tredje gången nu, i två jävla veckor. badly.

sweet dreams !!

chillnani

shusie. nu får ni höra hela min dag, men som sagt, det är upp till ER! ;) vaknade vid elva, av att mamma ringde, SÄLLAN hon väcker mig? haha. älskling var redan vaken, så vi låg och mös lite! sen upp käka frulle, sen somnade jag igen, haha. sen vaknade jag helt sån trött, så duschade han, så jag sov vidare. (a) sen vid fem hämtade min mamis mig, vi drog hem, käka middag osv. sen kom JEPPIS!! :D vi softade, sen vid sju tog vi bussen till bjuv, var med älskling, poppe och jovan. :} chillnani. hände inte så mycket, sen var vi framme i billesholm igen vid tio, och då var de bara hem och poppa poppisar sen ut och softa med the life. nu är jag hemma bara, längtar som in i helvete till den 25 JULI, för då får jag min efterlängtade lön. säger bara ÄNTLIGEN!! :D shoppa satan! och på lördag fyller mami 37 tror jag det är, hihi.. lite kalas/fest då. yeppyepp, over n' out.

I NEED!!

no cash, no money, no life

så sant som det är sakt! jag är luspank, och det suger. den 25e DÅ JÄVLAR! får min lön då, så jävla skönt det ska bli. ;} shoppa satan i det. idagens var jag i stan med linda, vi drog till um, sen efter knutan, åt mcd osv. sen tog jag bussen hem. skoj och träffas gumman. :) har bara varit hemma nu ikväll, men vid nio ska jag ta bussen till danne-älskling. ändrade planer, han åker på onsdag.. ;/ sånt är livet! vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, mys kanske? :) skriver mer imogon när jag kommit home. och sara, du får ha de SKIT roligt nere i tunisien! <3

over n' out.

O3.25 och är PIGG?!

jahopp, same shit again. klockan är O3.25, och jag är helt jävla pigg? detta är inte bra, höhö. ska upp klockan elva, vilket jag MÅSTE, och inte kommer orka. men måste man så måste man. sjukt boring! but that's life. sitter och trycker i mig glass, fett med gott. PÄRONSPLITT är helt klart min nya favorit, yummi. ;) senare idag ska jag till bjuv, träffa linda och vi ska ta tåget in till helsingborg, till um. därefter blir det väl stan en stund, sen hem till min älskling. han åker till uppsala på tisdag. :( men kommer hem på fredag(?) antagligen! :D hoppas på det. kommer sakna ihjäl moi. :/ nej nu ska jag försöka sova iallafall.

längtar så mycket, iiih.

tröttnat

ja precis, jag har börjat tröttna på dethära med blogg alltså. ;/ 
inte lika mycket besökare, inte lika mycket komentarer. ska jag
ta bort, eller behålla? upp till ER ;)
och sorry för noupdates, har haft fullrulle.

i lördax stack jag, mamma, jeppe, mormor och min moster till stranden, RIKTIGT skönt i vattnet, fick lite färg = BEHÖVDES! sen åkte vi hem, och på kvällen stack jag hem till älskling! vi drack lite och tog det chillnani = BEHÖVDES OCKSÅ!
idagens vaknade jag upp hos min älskling, vi tog det chill, sen vid fem begav jag mig home. på kvällskvisten träffa jag jesper, sanne och sara! vi drog upp till sanne, drack COLA i mängder, bada fotbad i sannes badkar (alla samtidigt) snacka skit och hade det trevligt. såna stunder behövs. nu är klockan snart halv tre på morgonen, holy macarony! ska ta en päron splitt, en cigg och sen min skönhetssömn. för ska upp klockan elva, ska till stan med linda, HERE WE COME UM, haha.

hjälp mig

eller ?
jag uppskattar all hjälp! ska köpa så fort jag besämt mig.

water pipe



solen skiner för fullt och det är jätte varmt, fast klockan redan är
åtta! idag har jag varit på soc, sen hem och vila.. sen körde mam
mig till oliver och lollo! vi bada i hans pool, käka, rökte och snacka.
skönt de med. sen vid sju hämta mamma mig. sitter här nu, nyss
badat badkar. :) ska snart till ica och äta pizza, sen blir det antagligen
vp med the people. nice! allt från johanna, PUSSSSSSPUSS.

sömnbrist yeah!

shusie. klockan är O3.34 och johanna är fortfarande vaken, lyckat! ;} börjar bli lite små-trött, men jag och jesper har bestämt oss för att vara vakna till klockan O6.OO för då öppnar bageriet, och då kan vi handla morgonfood! ;} yummi. inget är godare än frallor på morgonen, såna varma helt nygjorda, ååh. nej jag gör bara mig själv hungrigare haha! vad händer idagens? jo vid ett ska jag&mamis till soc, möte osv.. sen drar vi kanske till badet,  annars hem! och vid fyra drar jag hem till lollo, och är med henne and hennes b-friend! yeah, saknat dom! sen framåt kvällskvisten ska jag hem till min älskling antar jag! :* me like. ååh, jag är röksugen & hungrig, de går INTE ihop. kan inte äta nu, för de är inte bra för magen sägs de, plus går jag upp nu väcker jag mamma, och får en utskällning. men om jag tänder en cigg, mår jag mer illa. dock inte roligt. men anyway, nu tände jag min cigg! :D jag minns inte om jag skrev i något tidigare inlägg, att jag var hoss min älskade mormor idag! vi satte upp poolen, låg och solade, hjälpte till lite osv, älskar min mormor, hon är bäst! :)
detta inlägget blir ett sånt jag-ska-inte-sova-men-måste-hålla-mig-vaken inlägg! och det har redan börjat ljusna ute?! sommar älskade sommar!

there's nobody how know


ibland undrar jag om livet varit detsamma om du hade stannat.
''det finns glada dagar jag jagar, och då dagar jag beklagar''


tack alla!


one life, one hope, one love.
jag har börjat om på nytt, helt och hållet.
och jag älskar det, jag älskar det så jävla mycket!
har aldrig mått bättre. :) allt är perfekt, jag har en underbar
pojkvän som jag älskar, en underbar bästa vän som jag inte hade
klarat mig utan, jag har underbara vänner som jag offrar allt för och älskar
mer än något annat, sen har jag min underbara mamma som jag
inte hade klarat mig såhär lång i livet utan, och min älskade
släkt som är de finaste som finns! jag vill ge er alla
ett stort tack för att ni har funnits där för mig i
vått och torrt! ni är världa det
bästa man kan få!

inget gymnasie för mig inte

trots mina dåliga poäng så sökte jag ju trots allt in på gymnasiet, i hopp om att jag skulle höja mig. jag kom präliminärt in (stavning) med mina 12O dåvarande p.. nu hade jag säkt mig till 6O p, och kom inte in. trist, men ett år på IV lär hjälpas. ska bli skönt att ha ett lite softare år. men ja, studenten ett år senare än mina klasskompisar!

sov hos bebis inatt, vi såg massa filmer. först någon skräckis, minns inte vad den hette, sjukt konstig iallafall, sen såg vi Liar Liar, riktigt skön film haha! :) sen blev de filmen/dokumentaren om Tupac. åååh, älskar den killen! sjukt bra anyway. sen somnade vi, och vaknade vid halv ett idag. åkte hem vid två, och nu sitter jag här. ska ta något att äta, för jag ska till min älskade mormor sen! :) vetifan vad som händer ikväll. återstår att se.. TAKE CARE!


min vecka

igår: åkte till danne kl sex på morgonen, sov där tills kl två. sen åkte jag hem och var med cecce&jesper
idag: varit med jesper, träffade lollo&linn lite, sen hem till älskling och sova där.
imorgon: vakna upp hos baby, vet inte vad som händer sen på dagen, alltid något.
torsdag: hem till min älskade mormor, hjälpa henne och lite sånt, alltid trevligt.
fredag: till soc helvetet, sen blir det väl älskling på kvällen, no fucking idea, händer alltid något!
lördag & söndag: ingen aning!

godmorgon

godmorgon, :} klockan är kvart över tolv, och jag är redan vaken! vaknade fem över tolv exakt haha! jesper min vän kommer hit vid ett tiden, vi ska käka lite och ta en cigg antar jag, alltid kul att träffa sina vänner. :) senare idag ska jag hem till min kära pojkvän och sova där, inte sovit där på tre dagar, och vi brukar sova över rätt ofta. men ibland måste man hinna sakna varandra. <3 nog om det, jag ska dit i varje fall! nej nu ska jag damsuga mitt rum, och plocka undan lite. HA DE BRA :)

RSS 2.0