lite smått och gott

kom nyss hem från väla.. handlade bara en party topp o en foundation. hatar att shoppa helt klart, det är så jobbigt hahah! men nu är jag en foundation och en party topp rikare. :) haha. bilder kommer här nedanför. somsagt, min kamera suger!


toppen gick på 149 och foundationen för 149 också.
riktigt billigt!

. . .

"jag ska ha fest, och jag är den enda som är bjuden.
jag ska bli bästa polare med mig själv, tro på mig själv.
sitta och snacka gamla minnen och skratta åt allt.
supa ner mig totalt och göra bort mig inför mig själv.

jag är den enda som jag kan lita på till hundra procent, livet ut."

jag älskar mig själv så sjukt mycket.

den siste oktober :)

Lalalalal jag är super glad idag! :) dock ingen aning varför.. vaknade vid två, av ett sms från min älskling. sen tio minuter efter ringde han, så tog vi en cigg ihop i telefonen, haha. ska snart fixa mig lite snabbt, sen ska mami o jag till väla. behöver lite småsaker om brunkräm och leggings ochsåvidare. :) sen ska vi hem och laga mat ihop; jag o mamis! hoppas nu att vi inte slår ihjäl varandra. haha, skoja! :D men som alla redan vet, så har jag och min mamma en tendens att gå varandra på nerverna. anyway! ikväll vid sju ska jag ta bussen till bjuvet, hem till älskling. vetifan om vi ska festa idag eller vad som händer. K N A S E N! ;b men något händer väl. nej nu ska jag fixa moi. pusshej

no time to break.


denna bilden är ett bevis på att jag är snyggast i världen, jao! haha. så alla
hatarare, fans, vänner ochsåvidare, jag vet att jag är bäst - mig kan ni inte knäcka.

julmust och pringles

igårkväll kom bebis hit o sov hos mig istället, myspys! han somnade nästan direkt, men själv var jag skit pigg och helt rastlös. så när han sov passade jag på att raka benen tillexempel, haha! vaknade vid halv ett imorse, brevid sötaste. skulle egentligen till väla, men vi orkade inte. så jag tar nog det en snabb runda imorgon! .. iallafall idag har jag inte gjort ett skit, mer än varit med älskling. han åkte hem vid fyra.. vid fem kom mamis hem, hon hade köpt pringles, julmust, smink borttagningsmeldel, rakskum och massa annat! :) just nu sitter jag och häller i min julmust, i love it. nu ska jag glo någon film med mamis. pusstja!

du är bäst


för er som inte ser vad där står, så står det; danne ♥ johanna. min bebis
är så sjukt söt! jag älskar dig massa. du är bäst i världen, skojar inte.

ooooups, my bad!

igår så skev jag att jag skulle uppdatera min blogg när jag kommit hem från danne.. men jag stannade hos min älskling, så jag skrev aldrig något. har inte uppdaterat på länge faktiskt, men nu så! :D igår så åkte jag hem från danne vid tre, sen tog jag det lugnt här hemma.. vid fem kom sara, så tog vi bussen till stan vid halv sex. käkade mcd med robban, sen drog hon o jag på bio. såg patrik 1,5 rätt gullig film hahahhahahahahhahaha. nej men den var helt ok! :) sen vid kvart över nio tog jag tåget till bjuv. älskling mötte mig på stationen med stoffe och robban, sen tog vi bussen till allivs, HAHAH latisar. :) danne köpte pizza med hem åt oss, men jag var proppmätt så jag åt inte. (a) sen kollade  vi massa massa massa filmer, och bara mös, i love you bebis. sen typ fyra i morse badade vi badkar, för vi kunde inte somna, haha. idag så vaknade vi vid två, jag tog bussen hem vid tre, sen kom bebis och stampe + massa andra till billesholm, så var vi hemma hos jimmy och chilla hela dagen. kom hem vid halv elva, sjukt trött. vill bara sova. älskling kommer hit och väcker mig imorgon bitti, för han sover hos jimmy. sen ska vi till väla o massa sånt. på fredag blir det ferre med massa folkz!

nej nu ska jag va social på msn, sen nanna.

hos älskling

sitter hos älsklingen nu :) ska hem sen i think. återkommer då!

p.s. i love you


som ni säkert läste i ett av mina tidigare inlägg, så nämnde jag att jag hade kollat på denna  filmen. jag rekomenderar er verkligen att se den om ni gillar kärleksfilmer. enligt mig är den jätte gullig, och ni borde se den! :D

måste bara ..


jag var bara tvungen att påpeka att jag verkligen älskar dessa mjukisarna.
det är dannes, men nu har jag snott dom, hihi. fett sköna, jag älskar dom.

sweet home

hejsan. :) ''borta bra men hemma bäst'', inte i alla lägen faktiskt, men just nu är det skönt att vara hemma. för jag är så äckligt trött i hela kroppen, vill bara sova. tja.. tänkte skriva lite om min helg nu när jag ändå är igång.

i fredags var jag i skolan osv blablabla haha. sen vid sex drog jag till bjuv, mötte sara o bekkah på stationen, sen gick vi hem till stampe där även min bebis var. bekkah stack rätt snabbt igen för hon skulle till jim, men vi stanna kvar och softade. sen vid åtta ungefär tog vi tåget in till helsingborg; jag älskling sara o stampe. drog till nineball där killarna spelade biljard med lite annat folk, sen helt plötsligt precis innan vi skulle dra så vill dom se mitt och saras legg. vi bara vi har inget?! haha. hon bara det är ju 18årsgräns här. ooooups! vi drog till knutan, tog bussen hem, sen softade vi i bjuv. kom hem ungefär tre i fredags natt. i lördags sov jag till halv tre, väldigt trött. åkte hem till mormor, kollade film; p.s. i love you, tog det lugnt sen framåt kvällen kom mamma, mina mostrar, mina kusiner och några till, så käkade vi tacos. sen skulle min moster sticka iväg och jobba, så jag åkte med henne hem. sen vid elva tog jag bussen till bjuv, hem  till carro. kvällen avslutades på stationen med älskling, sara o stampe. dom gick till stampe, och vi gick till danne. idag så vaknade jag vid tolv ungefär, brevid älskling! :D älskar både han och hans säng. kom hem vid tre, har nyss duschat.. snart ska jag hem till min kusin linda, för  hon fyller år! grattis.

återkommer sen!

hos bebisen

har inte uppdaterat på länge.. sitter hemma hos älskling, han duschar.
ska hem sen, uppdaterar då, och berättar om min helg. :) ni får ha det
bäst. för det ska jag ha! pussenhej.


tre små sötisar ♥


somsagt, ursäkta min dåligaa kamera. köpte även dessa tre små sötisarna
idag, på cubus. 3 för 99, det kallar jag billigt. blev inte så mycket mer idag,
var trött, sur och inte alls sugen på att shoppa. blir väl mer nästa vecka i guess.

skolan idag var riktigt skoj, vi träffades 9.00 utanför allivs, gick in och handlade
mat och dricka, sen gick vi vill varagårdsskolan, lagade mat och chocklad-
pudding, yuumi. (: jag älskar verkligen min klass, i do. sen slutade vi vid tolv,
därefter blev det familia. handlade uggsen och det då, hämtade även ut min
p-stav, LÄSKIGT! vet inte om jag vågar, JOOOO, jag måste. haha. nu ska jag
göra ve mig. klockan är fem och min buss går sex, ooooups! jalla baj

vi alla älskar uggs ♥


inhandlade dessa sötsakerna idag. 250:- på skopunkten, rena fyndet tycker
jag! eller vad säger ni? :) måste bara påpeka att mina digitalkamera strejkar
för fullt, däför i stort sätt alla mina bilder är skit dåliga, eller så har jag inga.
kommer även upp bilder på de jag köpte, lite senare! / jojo

''kom så springer vi - SKYNDA DIG!''

det enda jag kan säga om rubriken idag är att jag o emma har varit lite på rymmen? haha. mer om det kan jag tyvärr inte avslöja! för då tror folk vi är galna eller något, eller vad säger du gumman? haha. nog om det nu va!

idag så började dagen med att jag gick upp från min säng. (inte så konstigt kanske) sen fixade jag mig jätte snabbt, och sprang till bussen. men i tid var jag! hade först svenska, mitt arbete om hitler går super bra, haha. märklig snubbe säger jag bara.. sen hade vi matte, men då jobbade jag också om hitler, intressnat dag haha. efter det skulle vi ha engelska, men så skulle vi på KISHE hälsokontroll med vår syo. men vi blev skarpt lurade asso, det var pisseprov, haha. ljugare. sen efter det så slutade vi.. tog bussen hem med emma. deckade när jag kom hem, sov till fyra, sen skulle vi på kalas. var nog osocialast på kalaset, haha. men mammas bästaväns dotter fyllde 13, grattis Elise. :) efter det gick jag hem igen, och vilade. är tröttis nu ändå. nu sitter jag här, nyss kommit ut ur duschen. ska shoppa med mamma imorgon, ih. :D plus jag får mina mat pengar, nice fo sho. börjar nio imorgon, och slutar tolv. ska vara på varagårdsskolan hela tiden och laga massa god mat och glo skräckfilm. :) JAG TRIVS!

på återseende.

i live every second just like it's my last one ♥

han gör henne så glad, bara kolla hennes leende.
hon ändrar sitt utseende, för att matcha hans beteende.




HJÄLP!


någon som vet om denna mobilen är bra?
GE MIG TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPS PÅ ANDRA OCKSÅ :)

beat me, bash me. you can never trash me.

studiedag

JAPPS! idag har varit fett soft, men också fett segt. vaknade vid halv tolv. studiedag som sagt. (a) tog det mest lugnt, as usual. sen vid fem tiden tog jag bussen till carro, softade med henne. :) IIIH JAG ÄLSKAR DIG SKRUTT! efter det så stack jag hem till stampe, där sara var, tog en cigg med dom och begav oss till stationen för att möta lite andra, bland annat älskling. gick hem till honom, tog det lugnt osv. pallar inte förklara allt för jag är sjukt trött och mår helvete. imorgon är det skola, om jag orkar från halv nio till två, efter det ska jag hem till min älskling.


puss på er!

du är alltid min, oavsett vad ♥

det är dagar som idag man tackar gud för att man har sina vänner - love y'all!

du har fått mig att inse vad äkta kärlek var; det finaste man någonsin kan ge o ta.
du är den finaste personen i världen, ingen annan är som du. du är unik. du gav
mig hopp till allt. efter regn kommer solsken. du fick mig att må som en prinsessa.
jag var din prinsessa, jag är din prinsessa. du är den första, och den enda. mitt
o ditt namn med ett hjärta i mitten, det är vad jag kallar kärlek! jag älskar dig!

idagens ♥

Know what I'm talking about, jealousy, and fedelity, envy Cheating, beating, and to the G's they be the same thing.
So who you placing the blame on, you keep singing the same song.
Let bygones be bygones, you can go on and get the hell on.
You and your mama!
- outcast - sorry miss jackson

hallå gott folk! :) idag är det tisdag, rätt skönt att veta att de iallafall har gått två dagar av veckan.. vaknade halv åtta idag, men mama ringde och sjukanmälde mig, eftersom jag knappt kan snacka och är skit svullen i min hals! så jag somnade om och sov till halv tolv. tog en cigg med mama, snackade lite och bestämde oss för att åka till familia! handlade bara lite halstabletter och något nytt te, sen kollade vi i affärer. ska dit och handla ett par skit snygga skor på fredag! säger dock ej vilka, blir en överraskning. (a) och menthol cigg fick de också blir, eftersom min hals dödar mig. idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. är ledig imorgon! men sjuk idag? bra kombination, inte alls nej.. nu ska jag lägga mig i sängen med mitt älskade vanilj tee.

krya på mig !!!!

jag ber er;

snälla snälla snälla låt mig vara! kommentera inte anonymt eller något sånt, jag får ryck
på er snart. KISHE att ni bryr er. låt mig va, BACK OFF! fett dåligt humör asså..

idag så hade jag skola från halv nio tills två, sen mötte jag älskling o jovan. jag och danne
kollade på harold&kumar(?).. skit rolig film! sen vid tio i fem tog vi bussen till helsingborg
alla tre. fixade lite saker. (: sen åt vi på mcd - yuummiiii. sen vid sju tog vi tåget hem.. sitter
här nu. NÅGON JÄVEL HAR FUCKAT MIN BDB, så nivet. nu snear jag på livet totalt.

kommer inte skriva mer idag!

veckans plus och minus


Definitiv min nya vinterjacka, så sjukt skönt att ha en redan nu, för med tanke på detta värdret, så är de ju ingen risk att man svättas ihjäl med en tjockis jacka på sig! big love till jackan helt klart!

Helgen som jag fick spendera med alla mina älskade vänner! först så umgicks jag med carro hela fredagen, och igår (lördags) tillbringade jag kvällen/natten med älskling, carro, bekkah, sara, johanna stampe mm! längesen, så sjukt skoj.

Att jag fick tillbaka min mobil, jag kan helt enkelt inte leva när den är på lagning! utan den, ingen jojo haha.


Jag räcker fingret till såna som dom, skit snackare! det är inte speciellt moget att snacka skit och hitta på rykten åt oskyldiga folk. jag tror faktiskt inte jag är ensam om att ogilla dom.. eller?

Matematik, jag gråter snart! jag verkligen gillar skolan skit mycket, alltid roligt där och så. men matte.. jag hatar matte, det är svårt, tråkigt och komplicerat. jag förstår verkligen mig inte på det! snälla, någon som kan vara snäll att hjäla mig kanske?

Vädret, regn, regn och åter regn. jag flyttar snart till afrika!

my love.

Är han svensk? halv italienare.
Är han i din ålder? ett år yngre än mig.
Är han lång eller kort? längre än mig iallafall!
Är han omogen eller mogen? mogen, men klart man kan fula sig!
Är han snygg, fin eller vacker? han är snygg, sexig, vacker, söt fin, ALLT!
Är han ojuste? what?
Är han snäll? ja :D
Är han lätt att prata med om allting? i stort sätt. :)
Är han lätt att skratta med? ja.
Är han mobbad? nej, de är min cooling, haha.
Är han blyg? nix.
Är han framåt? ja.
Har han någongång gjort dig ledsen? ja.
Har han någongång gjort dig glad? tusen gånger! :D
Om du är ledsen, kan du prata med honom då? ja.
Brukar du skrika och ofta vara arg på honom? har nog aldrig varit arg på honom.
Brukar du krama honom mer än 10 ggr på en kväll? när jag är med honom så ja.
Tycker han att du är jobbig ibland? hoppas jag inte!
Har du sovit hos honom ngn gång? yezir!
Har ni kollat på film ihop? vi glor alltid film haha.
Brukar du tänka på han? alltid. <3
Brukar du sakna han? när jag inte är med honom. :/
Brukar du fälla tårar för han? det har hänt.
Om du fick välja vad han skulle säga till dig, vad skulle det vara? vet inte haha.

Älskar dig daniel. :)

godnatt

nu ska jag lägga mig i sängen, käka mina underbart goda popcorn och glo på någon bra film! det gör jag väl alldeles rätt i? :)


söndag is the shit - INTE!

söndag idagens. det gillar vi iiiiiiiiiinte. inte jag i allafall! för det innebär att helgen är slut och att skolan börjar imorgon. tråkigt. vaknade upp hos baby, sen vid två hämtade mami mig. har nyss duschat, är riktigt uttråkad. nästan så jag tänkte städa mitt rum, men tråkigt har jag faktiskt inte. (a) sitter och smsar lite med emma, sjuk den bruden är, men jag älskar henne! :D hoppas nu alla kommer till skolan imorgon, annars är de fan inte alls lika skoj. för de brukar vara att det är jag, tim och nicole. känns lönt med tre stycken? nixtwix.. nu ska jag fixa en liten sak! :)

/ johanna, snart på återseende!

p som i PARTY!

heeeeeeeeeeell yeah. (h) sitter här med bekkah nu, precis gjort mig HELT klar, tog typ en och en halv timme, men de blev nice! bekkah håller på för fulla muggar. om en halv timme ska vi ta bussen till bjuv, hem till johanna. sen ska vi bege oss hem till stampe där bland annat älskling & carro är, i think. måste fixa de sista nu!


puss

. . .


johanna ♥ daniel, hihi.

kommer inte på någon rubrik

jag är förkyld, och det suger! vaknade vid tolv idag, men värsta svullna halsen, värre än igår! ville bara dö, haha. ringde älskling och gnällde på honom, över min hals, stackare <3 kom precis ut ur duschen, väntar på min kusin bekkah. hon borde vara på väg snart tycker jag? ;b anyway, hon kommer hit snart (hoppas jag), sen ska vi softa och umgås.. sen ska vi till bjuv, hon till johanna och jag till bebis, om alla inte samlas på ett ställe. ska nog fixa moi hemma, eller i bjuv? aja, jag har INGEN aning. :)

igår så var jag med carro, säger bara SPRING! haha. alltid lika kul med dig din fjant! iiih, fest sugen som fan. längtar tills ikväll.. sen ska jag sova hos min älskling. nej nu kallar min hårfön på mig. ha de!

outcast - sorry miss jackson, LÄTT DAGENS LÅT!

waaaaaaaaaazup?

tjenis penis! vittisgt va? ;) igår skedde ingen uppdatering.. här kommer förklaringen till varför: hade skola från 08.30-14.00, men jag stack tidigare för jag pallade ej engelska! gick hem till bebis där han och någon sebbe(?) var.. softade och snacka mest! sen tog jag bussen hem, var lite med gipzy jennifer! :D softade mest. sen vid sex tog jag bussen hem till bebis, kollade film, bland annat the hills have eyes 2 så vrickad film jag lovar er! har sett ettan också, dom är bra.. men psykiska! ;b sen somnade vi, har absolut ingen aning om när. idag så vaknade jag upp brevid my love! ;) rätt tidigt faktiskt!! halv nio? yep. sket i skolan, stannade hemma, hade bara lektion i en timme ändå! vi kollade massa filmer, mös och åt pizza! kom hem vid tre.. ska snart till bjuv igen, till carro! ska umgås med henne ikväll, iiiiih. har nyss duschat, så jag ska alldeles strax fixa moi. imorgon blir det dricka med dom bästa!

återkommer imorgon?
pejs!

. . .


någon mer än jag som älskar hösten o vintern?


nu ska jag sova hade jag tänkt moiiii, är riktigt trött!  skola imorgon 08.30-14.00

j joo jjoj jOj jojz jojziiiiiiii

god kväll mina damer o herrar. :) denna dagen har varit fett soft! började med att jag gick upp i tid, för en gångs skull. tog bussen till skolan klockan tio, hade livskunskap. den lektionen är skön! sen gick jag i verkligen ös-regn, skulle hem till linda och se om hon hade tändare, men träffade älskling på vägen så jag va med honom en stund! sen vid kvart i ett tog jag bussen hem. stack till familia med min söta mormor. :) hämtade min mobil och käkade mcd, yummi. därefter åkte jag och mormor hem till henne, svär på gud som jag älskar henne! sen åkte jag till carro min bitch, haha. umgicks med henne! sen träffade vi danne och några till.. nu sitter jag här och har fett tråkigt, håller på att somna!

cya.

. . .

idagens så gick jag upp vid halv åtta, tog bussen till skolan åtta! .. hade först matte, gick helt ok! men jag suger verkligen på det och vill välja bort de. men kommer inte in på någon linje med ig i matte. fuckingfuck ooooooooooh. jag svär på mamma jag kommer aldrig fatta mig på det. :s men ska inte gå på iv ett år till, NEVER! efter det hade vi svenska, vilket jag älskar! :) det är helt klart mitt favorit ämne, har snart VG i det. :) nöjd. efter svenskan gick jag till gg och mötte bebis och tog en ciggis med honom, sen gick jag tillbaka till skolan, hade engelska. glosorna gick jävligt bra i guess! :D sista lektionen går alltid så sakta, fattar inte varför! men anyway, efter skolan gick jag hem till älskling. vår fem månaders dag! :D iiiiih jag älskar dig fett med mycket! kollade på mirrors, käkade mackor och mös, haha! tog bussen hem vid sex(?) .. sen gjorde jag inte så mycket.

kom precis in, varit och handlat cigg. ringde danne på vägen hem för jag är mörkrädd och höll på att dö haha. ska in i duschen nu, sen städa upp lite på mitt rum. därefter ringa carro! ska leka med henne imorgon, SAKNIS. efter de ska jag ringa bekkah, henne får jag se i helgen, bästa kusin! sen blir de väl tv ikväll. pusshej!

dagens

klädsel: dannes tjockiströja och byxor!
humör: glad & tröttis.
roliga: att vara med älskling<3
braiga: svenskan gick bra
dåliga: mensvärk
mat: mackor hittils
frisyr: krylligt med tottis
sakna: bekkah
låt: kanye west - love lockdown

återkommer sen :)

fem månader <3

kom precis hem från älskling. kollade på mirrors, mös och en massa sånt!
jag älskar dig mest bebz, lämna mig inte - fem underbara månader! <3


dagens

ska försöka göra en sån här ''dagens'' varje dag! :D

klädsel: dannes mjukis och svart kofta :)
humör: pms?
roliga: få umgås med lollo! <3
braiga: lätta glosor.
dåliga: försov moi..
mat: korv, yuuummi
frisyr: uppsatt, totte rakt uppe på huvudet.
sakna: hugo.
låt: marke - en langares ambition.


trettonde

13/10 idag då alltså, en måndag. måndagar suger riktigt mycket. (enligt moi.) vaknade upp hos danne bebiz, vi försov oss. ouuups. (a) vi vaknade vid halv tio-tio, han börja klockan åtta, och jag halv nio. duktigt! så vid tio-halv elva gick jag till skolan. träffade alla som jag inte träffat över helgen! :D nice, trivs jätte bra i skolan, och det är bra. hade matte, åke vår lärare fick typ damp på mig och gianni för vi satt och slog varandra. (som vanligt haha) så vi stack för vi blev sura. sen hade jag engelska, gick hur bra som helst! åtta glosor tills imorgon, skit lätta! det är typ såna man lärde sig i sjuan? iv fo sho! efter skolan drog jag och lollofizzle till helsingborg (ungdomsmottagningen).. beställde tid till p-stav osv! gick bra. saknat att vara med lollo, umgås knappt mer. :( sen vid fyra tog jag tåget till bjuv, träffade älsklingen - mös och snackade, JAG ÄLSKAR DIG TACK FÖR DU FINNS HJÄRTIS :) sen kom jag hem, har varit ute med robban och malin lite. tog nyss precis en dusch, ska snart plugga.. sen ringa bekkah, carro och bebis.

godnatt

nu är jag hos älskling. :)
vi ska väl sova nu i guess! skola imorgon, :( skriver mer imorgon! sov gott


i don't give a fucking shit

about ya and ya bullshit. jag klarar mig så FUCKING bra. :)

igår drog jag till bjuv vid fem, var hoss carro, iiih älskar dig gumman. sen stack vi till stampe så tatuerade hon sig, skit fint. min bebis var också där. sen framåt kvällen satt jag, bebis, carro & stampe hos stampe och drack. chillnani. sen vid tolv drog jag och bebis hem, trevlig kväll. vaknade upp hos bebis, drog hem vid elva(!!), skit tidigt. bråkade med mamis, så jag stack hem till mormor vid tolv, fikade, kollade film och umgick - jag älskar dig mormor! sen vid fem körde hon hem mig. kom nyss in, var precis och handlade cigg. har fett tråkigt..

imorgon är de skola från 08.30-14.00, sug av mig!


. . .


du kan glömma mig. du finns inte i mina ögon längre. jag önskar att jag
hade sluppit ha dig som min pappa. det du säger till mig, det du lovar mig,
ja allt, det sårar. lämna bara mig, snälla, fast det gjorde du ju för 16 år sen också..

familia

kom nyss hem från familia, rätt segt? ;b ja! handlade inget, förutom tuggummi och cigg, fast de fick jag av mamisen. hittade UGGS där också. ♥ beiga&svarta, ska dit med mamma i veckan och handla dom + underkläder och lite sånt. alltid bra att ha. pallar verkligen inte att vara hemma nu när kornelia stuckit, skit jobbigt att ha folk som ''bor'' här nu i helgen. :s ser seriöst ingen mening med det? hade aldrig åkt hem till dom iallafall. haha. kanske dags att bli positiv? på vadå? HAHAHAHAHHAHHA jag är över trött.


återkommer sen om jag inte somnar.

ana behibik

yes i do, i realy love you! (v) - daniel.

lördagen den 11/10-O8. jahapp.. tiden går snabbt, känns inte som att det har gått tio månader sen nyår, eller fem månader sen jag och danne blev tillsammans. det konstiga är att med honom har tiden gått så snabbt, men det känns som om jag kännt honom i flera år. men jag antar att kärleken gör en lite förvirrad? hihi.

vaknade för en timme sen kanske? med kornelia brevid. har inte gjort så mycket sen dess.. snart ska hon hem. :( ska nog till familia sen med mamma & c/o. har verkligen ingen lust, men vad ska man göra? ikväll vet jag heller inte vad som händer. ska nog till bjuv, eller jag har ingen aning. är fett trött och förvirrad haha! ;b egentligen hade jag behövt sova 89572 timmar till. seg dag idag.

OCH JAG SAKNAR MIN TELEBOBO :( vill inte ha min jävla låne cp telefon helvete.

uggs


vad skulle man gjort utan uggsen? jag vet att många tycker dom är extreemt fula! men jag älskar dom. har haft två par innan, men de ena paret har jag slängt, och de andra börjar bli riktigt slitna. så dessa ska jag köpa på dinsko för bara 299:- ett riktigt fynd tycker jag! kärlek åt uggs.

. . .

jσнαnnα нנäятα ∂αηιєℓ



k och j <3


i love you (v)


dokument hit&dit

nu har jag precis i stort sätt sorterat alla bilder&dokument. så jobbigt. hade tio tusen miljarder mappar innan kändes det som, men nu har jag kanske tio? ;b skit jobbigt, vill bara raderar ALLT, men då kommer jag ångra mig sen. cp damp. hatar att ha för mycket saker som inte används, sån är moiiiiiiii.

ska snart försöka ladda ner lite musik, som jag sen kan lägga in på min rosa skönhet aka mp4, haha. den är ball, jag älskar den. påtal om musik.. vet ni någon bra låt får ni gärna kommentera och berätta. jag lyssnar på det mesta, men jag älskar hiphop, r'n'b & reagge. det är den bästa musiken. (enligt moi). nu ska jag och korre ta en cigg.


hajdå.

På tal om.. inget?

ni har väl inte missat att även jag har bilddagbok? :)
x-jojo heter jag där, fråga efter gästlösen om ni vill komma in!


nu är jag med kornelia, vi har precis ätit mackor, yuummi - ingen
big deal om man säger så! ikväll ska vi se Batman - the dark knight.
många säger den är bra så kornelia har laddat ner den! :D hihi.

dagen alla längtar efter, FREDAG!

fredag är nog veckans höjdpunkt, enligt mig. för då vet man med säkerhet, att man har en heeeeeeeel helg framför sig att göra VAD man VILL göra. :) det är skönt! min fredag har hittils sett ur såhär; gick upp halv åtta imorse, gjorde ve mig lite snabbt, sen tog jag bussen till skolan klockan åtta. hade samhälle 08.30-09.30 sen slutade jag. skulle ta bussen hem kvart i tio, men missade den. fick vänta på den i en timme! HATAR ATT VÄNTA PÅ BUSSAR RENT UT SAGT! tur att älsklingen kom och tog en cigg med mig på sin rast. (a) sen vid kvart i elva tog jag bussen hem, kom hem, åt en macka och snackade med carro i telefon, sen somnade jag vid tolv. har sovit från 12.00(?)-15.00! crazy shit!! men är man trött så är man, vad ska man göra? ;) nu har jag precis tagit en cigg, ska strax städa upp lite på mitt rum, sen kommer kornelia hit! :D:D ska attackera henne, iiih som jag saknat dig. :( (jag vet att du läser mig blogg) :D hon ska sova här inatt, mihi. sen kommer där gäster med, uhu. ;/ men  som sagt; vad ska man göra?  nu ska jag sluta  skriva här och fixa lite, återkommer sen!

/ den bästa J


kågeröd

tja. nu är jag hemma igen från mitt lilla besök hos mormor, käkade middag, fikade och umgicks. älskar er mormor och morfar. fick pengar av mormor, hon är en ängel. min moster madde, min kusin hugo och min morbror daniel kom dit också, dom skulle kolla på hockey med morfar, haha. trevligt att träffa några av mammas syskon ibland. som ni kanske inte vet så har min mamma två systrar och två brödrar, så min mormor och morfar har alltså fem barn; christina (min mamma, som är äldst, 37), maria 35, tobbe 32, daniel 29 och madeleine 26. många syskon, men det är kul att ha så mångra mostrar&morbrödrar, okeeeeeeeej, det är kanske inte jätte många, men ändå. efter de så körde mormor hem mig. precis snackat med kornelia, hon kommer hit imorgon, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiie. har skola från 08.30-09.30, SKÖNT! ska nog och säga hejdå till min bebis som antagligen åker till chris imorgon, :( ska strax duscha, sen kolla på tv. har börjat kolla på tv igen, kollade ALDRIG på tv innan. hahahahhaahha.


take care / superman

when i say; i love you, trust me.






världens sötaste kusin, ni kan inte säga något annat.

kris och panik!!!!!!!!!

jaaa, de är precis så som det är. KRIS OCH PANIK! ;/ för det är helg imorgon, och här kommer hit släktingar från danmark. och mamma TROR att jag ska va hemma hela helgen. never, forget it! det är helg, och jag HATAR att va hemma på helgerna. :s nej helt ärligt jag rymmer om jag måste vara hemma. fast min mami är ju lite snäll ibland, så hon låter nog mig dra. :) hope so! anyway, idag var jag i skolan, segt med chillnani. efter skolan drog jag hem till älsklingen en stund, myspys as usual! i love to be your's. <3 och sen drog jag hem, ska hem till mormor när som, fika och så. måste även tillägga att jag saknar carro och kornelia jätte mycket, iiiiiih. det suger.

uppdaterar ikväll, tjingeling.

update ;

jag blev jätte glad, trodde mitt nerladdninsprogram hade börjat fungera igen. men självklart är det bara vissa låtar som går att ladda ner. SUG! riktigt segt. vill kunna ladda ner musik igen, palla leva på andras musik? ;b hahahahahha, ni fattar vad jag menar? har massa låtar jag vill ladda ner, men NEJ, nu ska bearshare självklart fucka sig. KOKA!

satt nyss och letade i massa mappar efter en låt som jag dock glömt bort namnet på.. så hittade jag en mapp med massa cypress hill låtar, iiiiiiiiiiihh så glad jag blev. för er som inte vet lyssnade jag skit mycket på dom innan, verkligen älskar dom! så nu spelar jag cypress hill 24/7 haha.

nu ska jag duscha och plugga, pusstja!

. . .

Ni KILLAR går omkring överallt o leker katt.
Ni är riktigt PAIN IN THE ASS, ni gör så vi får fnatt..
Vi kan aldrig gå en lugn stund på stan, oavsett om de är natt eller mitt på dan.
Vi går förbi killar i gäng, alla vill just få en i säng.
Hör dom skrika "DAAMN VILKEN TIIZ", för att få bort dom skriker vi
"GITTAH !!! EN POLIS" . Era respektlösa munnar skriker "GE MEJ BLOW".
era ansikten chockad när vi skriker "HEEL NOOO" . Vart är er RESPEKT ?
 Er STOLTHET? Ni är slynor som tror ni allt vet, Kanske efter kaos o
smällar ni lär men man vet aldrig, ni e ju ointelligenta sär.
Ni är falska och kan bara ljuga NU E DE GUZZARNAS TUR ATT BE ER SUGA!!

hahahahahhaha, hittade denna. rätt rolig. ;)

update

nu har det hänt, på riktigt. :( min ström sladd till datan är knäckt, i två bitar. så jag kommer förmodligen inte sitta här så jätte mycket och skriva, om jag inte får låna mammas sladd tills jag fått en ny data, buuuhu. anyway, kom hem från älsklingen för en stund sen, ska snart till familia med mamisen, vi ska käka där och handla något antar jag? ;b imorgon ska jag nog också hem till danne en stund, hans mormor&morfar från stockholm kommer, och han tyckte jag skulle komma dit då! :) så vi får väl se vad som händer.. har prov imorgon också. men jag kan de helt typ, skit lätta glosor.

åååååååååååååååååh, så sur jag är på min sladd, men nu ska jag röka!
pusss&kram / johannis.

onsdag

hejsan! :) sitter hemma hoss älskling nu, han duschar!
slutade tolv idag, SKÖÖÖNT. så jag gick direkt hem till honom. :)
nej nu ska jag lägga mig i hans säng och softa, haha. ska hem
sen, återkommer då..



hittade denna gamla bild på mig i dannes data, haha!

desperate houswifes

kollade nyss klart DH. det programet blir aldrig tråkigt! jag älskar de!
drack apelsin juice och tjocka mig med marabou, yummi! pratade
nyss klart med älskling i telefon.. hade tänkt lägga mig nu och sova.
ni får ha det bra, återkommer imorgon. har skola 10.30-12.00!

peace



funderar på att köpa den näst sist, är den fin?

DAGENS

Kläder: mjukiskläder
Smink: inget
Frisyr: nersläppt med rosa SVEA mössa
Låt: collie buddz - mamacita
Mat: potatisgratäng och fläskfilé
Köp: cigg
Humör: övertrött
Roligaste: när jag och älskling satt i hans soffa (bara vi som fattar)
Tråkigaste: just nu
Läsning: borde läsa min läxa faktiskt
Vill ha: cash
Borde: plugga
Längtan: helgen
Beroende: cigg och läsk

update ;

hej återigen.
nu har jag fikat, snackat massa skit och tagit de chill. tänkte gå ut och gå en runda, men så kollade jag ut. beck svart? ingen lust att gå själv, när man knappt ser något. man märker verkligen att det snart är vinter helvete igen. :( okej, jag ska erkänna en sak, vintern är min favorit årstid. men de är så jävla tråkigt med mörker hela hela hela tiden! håller ni inte med? så istället fick jag ta min engelska bok, lägga mig i soffan och plugga engelska! kan glosorna utantill nu typ. det känns bra iallafall. vill bara klockan ska bli typ nio-tio, så jag kan lägga mig. somnar jag nu, så vaknar jag garanterat typ tre inatt, sten pigg, HAHA! och det orkar jag inte med helt enkelt. vill vara hos älskling, sover allra bäst där. men det kanske är för att hans säng typ är skönast i världen? och för att jag älskar att sova med honom? hatar att sova utan honom, hatar att sova själv överhuvudtaget. nu ska jag ta mig ett varmt bad i think, rätt skönt, i need it! sen blir de tv och soffan!

p&k, / johannis.

nu så ..

ska jag, mami och hennes bästavän jessika fika, hihi.
mamma har massa goda kakor, yuuuuummi. så de blir
snacka, röka och äta nu för min del! puss n' hej.

hissar & dissar

dagen plus;
fick träffa lollo, som jag saknat henne!
inte bråkat alls med mami. <3
myst med älskling.
min nya jacka.
collie buddz - mamacita

dagens minus:
ont i halsen!!!!!!!!!!!!!!!
min data sladd.
att jag måste plugga.
saknar bekkah!
hösten.

tisdag

hejsan!! vilken seg dag idag. började med att jag vaknade PRICK åtta, och då går min buss.. så jag fick ta den halv nio, kom för sen en kvart typ, men eftersom vi hade kaj så var de lugnt! min favorit lärare lätt. sen hade vi svenska och efter det engelska. skolan gick skit bra, men skit segt! efter skolan drog jag hem till carro, snackade lite med henne, och ÅT! :) haha. vi älskar mat? efter de drog jag hem till baby lite. och nu sitter jag här, helt mätt. funderar på om jag ska ta tag i min läxa. det lutar åt att skjuta upp det, men palla göra det egentligen? skönare att veta att man har de gjort. haha, nu lät jag som en pluggis. men detta är min sista chans, och då tar man den. väl?

skriver mer sen, p&k / joooooo jOOj jojzIIIiiiii

lite bilder från grekland



bara ett fåtal av bilderna!

me loves you


älskling, visste du att du är det vackraste som finns? visste du att jag
älskar dig mer än något? du är den finste personen som finns! snart
fem underbara månader. visst ibland är inte allt perfekt, men älskar
man varandra som vi gör, så är det underbart. jag lovar och svär, jag
kommer aldrig sluta älska dig! johanna + daniel, det är så de ska va!

p.s; bilderna är från idag när vi fulade oss framför datan, men guuud
så fin du är älskling! hihi, min min min min min  BARA min sötnos. :)

JOHANNA fixar åh trixar :)

tjenis igen.
nu har jag, JOHANNA, jojo, ja kalla mig vad ni vill, fixat min blogg själv. vilket gav ett väldigt enkelt resutalt. ändra stil-mall, som det så fint heter! haha. det var inte alls svårt, tro mig! :D var så himla trött på min gamla, fägen, rubriken, texten, ja allt! så denna enkla design får ta plats i min blogg nu ett tag framöver.

tänkte bara berätta det, en sådär snabb liten uppdatering! tjing.

tjenis

hejsan svejsan! :) glömde eller ja, hann inte uppdatera igår efter jag färgat mitt hår. det blev bra, som innan, fast svartare. :) efter jag färgat de, sköljt ur all inpackning och så, åkte jag till min söta pojkvän, hihi. kom dit vid nio(?). kollade film, mös, tog det lugnt osv. jag älskar dig mest daniel, glöm aldrig det! imorse vaknade jag vid halv nio, gick till skolan. var där, sen hem till älskling igen, kollade film&mös! .. sen drog jag till carro en stund, sen hem igen. här hemma åt jag, tog det lugnt. sen fick jag riktigt tråkigt, så jag drog till bjuv igen, CARRO SOO SHO! <3 var ute med allt&alla, träffade älskling igen, hihi. nu sitter jag här.. snart varit hemma i en halv timme, och under tiden har jag hunnit duscha, suttit vid datan, och bråkat med mamma. men jag älskar väl henne ändå. ska alldeles strax bädda rent i min säng, smörja in med min DKNY red delicious lotion och lägga mig i sängen. skönt det också! imorgon blir det skola, sen plugga, kill me please!

ha de bäst!

johanna goes blackie

sitter mer hårfärg i håret just nu, ska bli svartare. snyggt. :)
älskar svart hår, mitt var helt svart innan jag åkte till grekland, men solen kan
göra underverk haha! och jag hade fått lite utväxt, så igår var jag och mamis
och handlade hårfärg åt mig. faktiskt exakt denna sorten! det var skit mycket i
paketen, verkade också bra. snart får jag se resulltat, om ca 1O minuter!


. . .


''me make the people say yeeeeah yeeeeah''

my bad

tjenis.
förlåt förlåt förlåt för att jag inte uppdaterat på riktigt länge! har haft fullt upp sen jag kom hem från grekland. där var skit kul, bada & sola varje dag, shoppade lite, drack&åt och tog de chillnani, KLART JAG TRIVDES! hade lite hemlängtan, men de är sånt man får ta! ;) kom hem på natten tills fredagen. träffade massa vänner och så vidare.. sovit hoss min bebi, tagit det soft and so on..

idag var jag och mormor på väla, fick den jackan jag visat här innan! älskar mormor, ;* fick även ett par skit söta mjukis byxor!! sen åkte jag&mormor hem till henne, fikade och så. nu sitter jag här hemma, ska strax börja städa rummet, katastorf räcker för att förklara hur de ser ut här mohaha. sen ska jag färga mitt hår, det blektes i grekland, och har fått utväxt. jojsi goes blacki AGAIN, :) sen ska jag bara slappa hela dagen.

& föresten, jag kommer inte kunna lägga upp nya bilder, för min mobil är på lagning, så jag har en fett skruttig mobil.. men så fort jag får den igen så kommer de upp massa bilder.


min nya jacka, snyggare IRL.

back on track

tjenis. :D
nu är det såhär folk, att jag är hemma igen! har haft det jätte bra i varmen, men har faktiskt haft lite hemlängtan. men det hör väl till? (planet landade 00.15 inatt typ). veckan  grekland gick hyffsat snabbt tyckte jag! ett minus är ciggen, dom hade inte level, så jag & mamis fick leva på marlboro, uuuue. jag berättar mer om resan senare! idag ska jag ta det lugnt hade jag tänkt, träffa carro & kornelia idag, det är ett måste! i miss maah babes. nej nu ska jag ringa bekkah, ta en cigg, sen in i duschen. bilder och så kommer snart.


<3

RSS 2.0